Partyflock
 

Kralingse Bos

op de kaart
AdresPlaszoom
3061 LG
Rotterdam
Nederland 🇳🇱
Linkfacebookpage

Informatie

Het Kralingse Bos is een bos in de gemeente Rotterdam, in de wijk Kralingen.
Boek een overnachting in of in de buurt van Kralingse Bos via Booking.com.

Statistieken

29·feesten
1·in de toekomst
28·in het verleden
16·nieuwsberichten
26·video's
1604·bezoekers · herkomst
1013·unieke bezoekers
18Partyflockfans
1·waardering
goed·stemresultaat (178.0497 stemmen)

Nieuws

Diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, LOESOE IN DE SKY. Zie je jezelf dit nog niet helemaal met de longen uit je lijf eruit schreeuwen? Dan moet je nog een paar weken wachten en als een sodemietert naar het Kralingse Bos Festival komen.
Eerder kondigde A Day at the Park al aan dit jaar voor de derde keer terug te keren naar het Kralingse Bos in Rotterdam. Vandaag maakt organisator ALDA de volledige line up bekend. Ook deze editie focust het festival zich qua line up op een mix tussen techno, house en urban. Met headliners zoals Jamie Jones, Loco Dice, The Martinez Brothers, Bizzey en Kevin belooft het ook dit jaar weer een spektakel te worden.
Evenementenorganisatie ALDA heeft het voor elkaar gekregen om het enige Rotterdamse festival van dit jaar binnen enkele minuten uit te verkopen: A Day at the Park Mini-festival. Vanmorgen gingen de kaarten in de voorverkoop en de animo bleek enorm. Alle tafels waren binnen mum van tijd uitverkocht.
Evenementenorganisatie ALDA heeft het voor elkaar gekregen om het enige Rotterdamse festival van dit jaar te mogen organiseren. Met het A Day at the Park mini-festival wordt het Kralingse Bos voor één dag omgetoverd voor een unieke festivalbeleving. Volledig ingericht op 'het nieuwe normaal' kan de bezoeker op zijn of haar privé dansvloer met tafel genieten van een muzikale show. ALDA neemt met de organisatie van dit mini-festival het voortouw in de festivalwereld.
A Day at the Park
19 augustus 2019
Onder meer Pan-Pot, Chris Liebing, Nicole Moudaber en De Sluwe Vos b2b Michel de Hey op affiche van eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park 3
De beste dj's zijn present tijdens de eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park op 21 september 2019 in het Kralingse Bos. Na de al eerder aangekondigde namen: Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn er vandaag nog tientallen extra namen aan de line-up toegevoegd. 1
A Day at the Park vindt op 21 september plaats in het Kralingse bos. Voor deze allereerste Rotterdamse editie is meteen groots uitgepakt. Op het festival maken Rotterdamse iconen zoals THEHUGHBRUNCH, 1NUL8, BRAM's, Give Soul, Kaapse Brouwers en Ter Marsch & Co op een bijzondere en eigen manier hun opwachting in het bos.
Ruim 10.000 fans van Techno, House, Hiphop en R&B kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages.
Na de eerste aangekondigde namen, waaronder hip-hop icoon Busta Rhymes en Nederlandse trots Dekmantel Soundsystem, maakt Expedition Festival haar lijstje compleet op vier podia. Het Rotterdamse Zomerfestival zal naast de reeds bevestigde namen onder andere podium bieden aan Kelis uit New York, Franse cultheld Mr. Oizo, Green Velvet en de Syrische bruiloft zanger Omar Souleyman.
In 2017 zwerft Expedition Festival naar een nieuwe bestemming. Het prachtige Kralingse Bos in Rotterdam is op 15 juli het expeditie-terrein. 2

1 waardering

YZZO
de geffense plas