Partyflock

Kralingse Bos

 

Kralingse Bos

op de kaart
AdresKralingse Bos
Rotterdam
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Kralingse Bos via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Kralingse Bos
Kralingse Bos Festival5 bezoekers
Chris Liebing, Craig David, De Jeugd van Tegenwoordig (nog niet compleet)
Boothstock Festival51 bezoekers
Statistieken


x
14·feesten
2·in de toekomst
12·in het verleden
9·nieuwsberichten
16·video's
1283·bezoekers · herkomst
869·unieke bezoekers
4Partyflockfans
1·waardering
goed·stemresultaat (369 stemmen)
Nieuws
Ruim 10.000 fans van Techno, House, Hiphop en R&B kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages.
Na de eerste aangekondigde namen, waaronder hip-hop icoon Busta Rhymes en Nederlandse trots Dekmantel Soundsystem, maakt Expedition Festival haar lijstje compleet op vier podia. Het Rotterdamse Zomerfestival zal naast de reeds bevestigde namen onder andere podium bieden aan Kelis uit New York, Franse cultheld Mr. Oizo, Green Velvet en de Syrische bruiloft zanger Omar Souleyman.
In 2017 zwerft Expedition Festival naar een nieuwe bestemming. Het prachtige Kralingse Bos in Rotterdam is op 15 juli het expeditie-terrein. 2
Op zaterdag 10 juni wordt het Rotterdamse Kralingse Bos omgetoverd tot festivalparadijs voor meer dan 10.000 danceliefhebbers.
Kralingse Bos Festival presenteert de line-up voor haar vierde editie in het gelijknamige bos.
Op koningsdag vindt dit jaar de vierde editie van Kralingse Bos Festival plaats in het gelijknamige bos. Na drie strak uitverkochte jaren gaat het festival dit jaar weer voor goud. De kaartverkoop is per direct gestart via de website.
Op Koningsdag vindt de derde editie van het Kralingse Bos Festival plaats. Dit jaar nog groter dan voorgaande jaren. Met vier stages is er voor iedere koning wat wils. Dagduik is er voor alle house en techno liefhebbers waar Henrik Schwarz, Marcel Dettmann & Ben Klock staan. Op de Venour stage dans je mee met onder andere Coolio, Je Broer en Sevn Alias. De Dope boys Jazzy Jeff, Roger Brouwn, Slick en Djoevenile komen je vermaken en Sunnery James & Ryan Marciano garanderen een gekke fissa in het tuinhuisje.
Het grootste dance festival van Rotterdam vindt dit jaar op zaterdag 11 juni plaats in het prachtige Kralingse Bos. De vijfde editie wordt gevierd met een indrukwekkende line-up met onder andere de Britse house-legendes Basement Jaxx en de mysterieus gemaskerde DJ Claptone uit Berlijn.
Over minder dan 10 dagen vindt de 4e editie van Boothstock plaats in het Kralingse Bos te Rotterdam. De beste DJ's uit de dance scene komen op 13 juni langs! Van Techno held Ben Sims, een van de grondleggers van House Todd Terry, baas van de UK Garage DJ EZ, groovemasters Kraak & Smaak tot Rotterdamse held Michel de Hey. Maar dat is nog niet alles!
1 waardering
YZZO
de geffense plas