Partyflock
 

A Day at the Park

afbeelding A Day at the Park
concept
Concept van .
AdresNederland
KvK34296336
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Nieuws
Eerder kondigde A Day at the Park al aan dit jaar voor de derde keer terug te keren naar het Kralingse Bos in Rotterdam. Vandaag maakt organisator ALDA de volledige line up bekend. Ook deze editie focust het festival zich qua line up op een mix tussen techno, house en urban. Met headliners zoals Jamie Jones, Loco Dice, The Martinez Brothers, Bizzey en Kevin belooft het ook dit jaar weer een spektakel te worden.
Evenementenorganisatie ALDA heeft het voor elkaar gekregen om het enige Rotterdamse festival van dit jaar binnen enkele minuten uit te verkopen: A Day at the Park Mini-festival. Vanmorgen gingen de kaarten in de voorverkoop en de animo bleek enorm. Alle tafels waren binnen mum van tijd uitverkocht.
Evenementenorganisatie ALDA heeft het voor elkaar gekregen om het enige Rotterdamse festival van dit jaar te mogen organiseren. Met het A Day at the Park mini-festival wordt het Kralingse Bos voor één dag omgetoverd voor een unieke festivalbeleving. Volledig ingericht op 'het nieuwe normaal' kan de bezoeker op zijn of haar privé dansvloer met tafel genieten van een muzikale show. ALDA neemt met de organisatie van dit mini-festival het voortouw in de festivalwereld.
A Day at the Park
19 augustus 2019
Onder meer Pan-Pot, Chris Liebing, Nicole Moudaber en De Sluwe Vos b2b Michel de Hey op affiche van eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park 3
De beste dj's zijn present tijdens de eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park op 21 september 2019 in het Kralingse Bos. Na de al eerder aangekondigde namen: Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn er vandaag nog tientallen extra namen aan de line-up toegevoegd. 1
A Day at the Park vindt op 21 september plaats in het Kralingse bos. Voor deze allereerste Rotterdamse editie is meteen groots uitgepakt. Op het festival maken Rotterdamse iconen zoals THEHUGHBRUNCH, 1NUL8, BRAM's, Give Soul, Kaapse Brouwers en Ter Marsch & Co op een bijzondere en eigen manier hun opwachting in het bos.
Het boutique dancefestival A Day At The Park vindt in 2019 plaats in Rotterdam.
Het uitverkochte Amsterdamse boutique-festival A Day at the Park (ADATP) heeft zaterdag met ruim 20.000 bezoekers de final edition succesvol afgesloten. Het festival vierde dit jaar haar tiende verjaardag.
Het Amsterdamse boutique-festival is bijna door haar kaartjes heen. 'Regular Tickets' (€ 49) zijn beschikbaar tot zaterdag 1 juli 12:00 uur.
Zaterdag 15 juli 2017 vindt de 10e en laatste editie plaats van A Day at the Park. Met als thema 'Het Beste van 10 jaar ADATP' gaat het boutique-festival nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Vijf podia vol oudgedienden (en enkele nieuwkomers) vertegenwoordigen het geluid van een decennium dansen, sjansen, zwieren en zweven.

3 waarderingen

Cathalijna
Fijne relaxte sfeer!
Te kleine doorgang en waardeloze organisatie bij de kluisjes aan het eind van het feest.­ Maar het feestje zelf was top!
Heartp­ressur­e
A Day At The Park 2010 alles voor 98% perfect geregeld! Wat mij betreft een TOP organisatie (Y)

3 opmerkingen

 
SUPER goed festival dit(Y)
Digweed &­ Cox!! YEAH!!!!