Partyflock
 
­

Rotterdamse iconen en muzikale helden komen samen tijdens A Day at The Park

gepubliceerd door , op
A Day at the Park vindt op 21 september plaats in het Kralingse bos. Voor deze allereerste Rotterdamse editie is meteen groots uitgepakt. Op het festival maken Rotterdamse iconen zoals THEHUGHBRUNCH, 1NUL8, BRAM's, Give Soul, Kaapse Brouwers en Ter Marsch & Co op een bijzondere en eigen manier hun opwachting in het bos. Nieuw voor Rotterdam is het internationaal gerenommeerde muziek brand HYTE. Na events in Miami, Berlijn en New York doet HYTE tijdens A Day at the Park voor het eerst Rotterdam aan. Ook ontbreken de beste dj's niet: Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn de eerste namen die het festival vandaag heeft aangekondigd. Om dit alles te vieren geeft het festival als geste de 1000 sleutels tot A Day at The Park cadeau aan Rotterdam. Iedereen die kans wil maken op een sleutel tot het park kan zich vanaf nu tot woensdag 17 april inschrijven via adayatthepark.­nl.

Bekijk hieronder de A Day at the Park festival trailer


Het beste van Rotterdam op 1 festival
A Day at The Park is een begrip in de festivalwereld en staat - naast de goede techno en house - bekend om haar bijzondere sfeer en extra beleving. Dat kunnen we dit jaar wederom verwachten, maar …. in een Rotterdams tintje. De beste hotspots uit 'de town' komen samen in het bos om de bezoekers te verrassen met hun 'signature style'. Zo organiseert restaurant en cocktailbar 'HUGH Rotterdam' een speciale editie van alom bekende 'THEHUGHBRUNCH' door sterrenchef Mario Ridder. Wijnbar '1NUL8' serveert de beste kwaliteitswijnen, 'Ter Marsch' zorgt voor de ultieme burger en de mannen van 'Give Soul' hosten een eigen area. Al deze iconen hebben nog nooit eerder samen op een festival gestaan. Dat maakt deze eerste Rotterdamse editie van A Day At The Park nu al een om nooit meer te vergeten.

Techno en house dj's in het bos
Ook de muziek line-up laat het festival naar grotere hoogte stijgen. De eerste namen liegen er niet om; de beste techno en house dj's zijn present. Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn de eerste namen die op de line-up pronken. Dit is pas het begin; binnenkort worden er nog tientallen namen aan dit rijtje toegevoegd.

Festival geeft 1000 sleutels tot 'A Day at The Park' weg
Om de eerste editie van A Day at The Park in Rotterdam te vieren, draagt het festival de eerste sleutels tot het park over aan Rotterdam. Deze sleutels staan voor de eerste 1000 kaarten van het festival. Iedereen kan hier kans op maken door zich vanaf nu in te schrijven via de website, dat kan tot woensdag 17 april om 23:59 uur. Winnaars worden persoonlijk geïnformeerd. Voor iedereen die geen vrijkaart heeft kunnen bemachtigen: de kaartverkoop gaat op dinsdag 23 april van start via adayatthepark.­nl

Fact & Figures
A Day at The Park
Een festival met kwaliteitsmuziek van dj's en live acts, je favoriete restaurants en de populairste hotspots.

Iconen
Give Soul - THEHUGHBRUNCH - 1NUL8 - HYTE - BRAM's - Ter Marsch & Co - Kaapse Brouwers

Plaatjesdraaiers
Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet, Todd Terry en nog veel meer. Houd de website en social media in de gaten voor meer aankondigen.