Partyflock
 
­ Nederland

Festival A Day at the Park onthult line-up

gepubliceerd door , op
De beste dj's zijn present tijdens de eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park op 21 september 2019 in het Kralingse Bos. Na de al eerder aangekondigde namen: Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn er vandaag nog tientallen extra namen aan de line-up toegevoegd. Ook Nic Fanciulli, Nicole Moudaber, Benny Rodrigues, Karim Soliman en nog vele anderen zijn te zien op de drie verschillende stages in het bos. Een ding is zeker; tijdens A Day at the Park is het onmogelijk om stil te blijven staan.

En A Day at the Park is meer dan alleen een muziekfestival. Naast de muzikale kunsten van dj's en live-acts kunnen bezoekers ook genieten van het beste van wat Rotterdam te bieden heeft. Zo zijn Rotterdams iconen als de THEHUGHBRUNCH, 1Nul8, Bramm's, Ter Marsch & co, Kaapse Brouwers en Give Soul allen op een eigen manier terug te vinden op het festival. Wat te denken van een heerlijke 'A Day at the Park burger' van Ter Marsch & Co, dit onder het genot van een kwaliteitswijn van wijnbar 1NUL8 of een speciaal biertje van de Kaapse Brouwers. Het internationaal gerenommeerde dance event HYTE is host van de Mainstage van het festival.

A Day at the Park heeft alles uit de kast gehaald om nieuwe herinneringen te maken en oude te herleven. Deze eerste Rotterdamse editie belooft onvergetelijk te worden.

Line-up

1 opmerking

2017: A Day at the Park stopt

2019: Lineup A Day at the Park bekend

wut