Partyflock
 
­

A Day at the Park

gepubliceerd door , op
De line up van de eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park is compleet. Vandaag is Pan-Pot als special guest act aangekondigd. De komst van onder meer Benny Rodrigues, Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet, Todd Terry, Nic Fanciulli, Nicole Moudaber en Karim Soliman is ook bevestigd. Op zaterdag 21 september 2019 verrijzen drie verschillende stages in het Kralingse Bos.

A Day at the Park is meer dan een muziekfestival. Naast de muzikale kunsten van dj's en live-acts kunnen bezoekers ook genieten van het beste van wat Rotterdam te bieden heeft. Zo zijn Rotterdams iconen als de THEHUGHBRUNCH, 1Nul8, Bramm's, Ter Marsch & co, Kaapse Brouwers en Give Soul allen op een eigen manier terug te vinden op het festival. Ter Marsch & Co Serveert bijvoorbeeld een heerlijke 'A Day at the Park burger', onder het genot van een kwaliteitswijn van wijnbar 1NUL8 of een speciaal biertje van de Kaapse Brouwers. Het internationaal gerenommeerde dance event HYTE is host van de Mainstage van het festival

Line-up

2 opmerkingen

Leuk dat het weer terug is, maar line-up had wel wat vetter gemogen om het grote publiek aan te trekken

Uitspraak van BryTwy op maandag 19 augustus 2019 om 19:05:
wel wat vetter

Ik zie anders hele dikke gerenommeerde namen staan.
Als ik alleen als snel naar Hyte stage kijk: Chris Liebing 🇩🇪, Green Velvet 🇺🇸 en Nic Fanciulli 🇬🇧

Natuurlijk hadden ze er nog wat commerciële namen tussen kunnen zetten, maar dan zouden ze precies hetzelfde doen als al die andere festivals.
Bovendien zijn VETTE namen ook VET duur. Dat verdien je niet gauw terug en dan zouden de kaartjes weer duurder moeten.