Partyflock
 

Révolt

afbeelding Révolt
organisator
AdresKarel Doormanstraat 390 W
3012 GR
Rotterdam
Nederland
KvK59006064
Nieuws
Na de eerste aangekondigde namen, waaronder hip-hop icoon Busta Rhymes en Nederlandse trots Dekmantel Soundsystem, maakt Expedition Festival haar lijstje compleet op vier podia. Het Rotterdamse Zomerfestival zal naast de reeds bevestigde namen onder andere podium bieden aan Kelis uit New York, Franse cultheld Mr. Oizo, Green Velvet en de Syrische bruiloft zanger Omar Souleyman.
In 2017 zwerft Expedition Festival naar een nieuwe bestemming. Het prachtige Kralingse Bos in Rotterdam is op 15 juli het expeditie-terrein. 2
Kralingse Bos Festival presenteert de line-up voor haar vierde editie in het gelijknamige bos.
Op koningsdag vindt dit jaar de vierde editie van Kralingse Bos Festival plaats in het gelijknamige bos. Na drie strak uitverkochte jaren gaat het festival dit jaar weer voor goud. De kaartverkoop is per direct gestart via de website.
Op 27 augustus organiseert Révolt de derde editie van het openminded Vrije Volk Festival. Het Rotterdamse Vroesenpark dient na het succes van afgelopen jaar wederom als decor. De organisatie creëert een intieme sfeer en een ultiem vrijheidsgevoel. In samenwerking met organisatie Heartbreak en café Ferry, wordt een breed muzikaal aanbod verdeeld over twee podia.
Op Koningsdag vindt de derde editie van het Kralingse Bos Festival plaats. Dit jaar nog groter dan voorgaande jaren. Met vier stages is er voor iedere koning wat wils. Dagduik is er voor alle house en techno liefhebbers waar Henrik Schwarz, Marcel Dettmann & Ben Klock staan. Op de Venour stage dans je mee met onder andere Coolio, Je Broer en Sevn Alias. De Dope boys Jazzy Jeff, Roger Brouwn, Slick en Djoevenile komen je vermaken en Sunnery James & Ryan Marciano garanderen een gekke fissa in het tuinhuisje.
Ray Charles trapt af tijdens de derde editie van oud & nieuw feest Tijdmachine. Wat verder op muzikaal gebied volgt, is een avondlange verrassing. Tijdens de editie in de Cruise Terminal in Rotterdam komt de popgeschiedenis van de jaren '50 tot en met nu voorbij, voorzien van beelden uit die tijd. Het einde van het jaar is hét moment om terug te kijken, waarom zou je dat niet op muzikaal gebied doen?
Nachtduik NYE 2015
28 oktober 2015
Nachtduik vaart uit voor de vierde oud en nieuw editie. Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie. Ahoy is op 31 december de setting voor grandioze decors en fantastische dj-sets. Met een internationaal programma waar je U tegen zegt. Een betere manier om het nieuwe jaar in te luiden is er niet.
Na bijna tien jaar van afwezigheid keert techno terug naar de Cruise Terminal. Révolt, de organisatie achter Cultuurpodium Perron, Nachtduik en Expedition, sommeert die dag Jeff Mills, Derrick May, Juan Atkins, Dj Rush, Octave One en Trade naar de oude ontvangsthal aan de Maas. Deze grondleggers van het genre hebben stuk voor stuk techno gemaakt of aanzienlijk beïnvloed, en vormen zaterdag 1 maart gezamenlijk het gezicht van Transistor. 6
Kapitein Solomun en eerste stuurman David August van het Duitse houselabel Diynamic komen 28 september voor het eerst naar Rotterdam. Tijdens de derde editie van Nachtduik zet organisator Révolt alle zeilen bij met onder andere DJ Rush en Tommy Four Seven op de Perronstage, Till Von Sein in de Noah Floating Festival Area en een nog onbekend eiland opgegraven door Discoflamingo. 1