Sunnery James & Ryan Marciano (foto)
NaamSunnery James & Ryan Marciano
FunctieDJ, groep
Geslachtman
Groepsleden
Ryan Marciano, Ryan Marciano
Sunnery James, Sunnery James
HerkomstNederland
Genresfunk, groove, house
SiteSite sj-rm.com
Boekingen viaSite davidlewis.nl
Aanwezigheidbeatportdiscogsfacebookpageitunessoundcloudtwitteryoutube
Biografie
People always ask if there is something in the water in Holland that makes this tiny country churn out so many prolific and successful DJs and producers. Seems there may be some credence to this tale because we have another pair joining the ranks of the Dutch musical super elite.

Welcome to the year of Sunnery James and Ryan Marciano
Recensies
Tomorrowland - Amicorum Spectaculum · 27 augustus 2017
Tomorrowland is al jaren een waar sprookje voor de muziekliefhebber; alle groten der aarde binnen de elektronische muziek komen samen om er een waar spektakel van te maken. Dit jaar was het thema 'Amicorum Spectaculum'.
Sunnery James & Ryan Marciano - Amazone Project Vol. II · 14 maart 2011
Een stampvolle Heineken Music Hall, twee swingende dj's achter de draaitafels, een sound die zich kenmerkt door een fusie van house, techno en tribal-invloeden. Wat willen we nog meer? Een mixcompilatie om alles nog een keer te beleven? Ja hoor, die hebben we! Amazone Project Vol. II, vanzelfsprekend gemixt door Sunnery James & Ryan Marciano. Let's dance!
Sunnery James & Ryan Marciano - Amazone Project · 27 maart 2010
Sunnery James & Ryan Marciano zijn een hit, de Amazone Project is de nieuwste troef van dit jonge dj duo.
Nieuws
Armin van Buuren en Sunnery james & Ryan Marciano lanceren anthem voor zomershows · 21 juli 2017
Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano zijn al een aantal woensdagavonden het middelpunt van Hď Ibiza en blijven erop gebrand hun fans de tijd van hun leven te geven.
Sunnery james & Ryan marciano lanceren nieuwe single · 7 juli 2017
Sunnery James & Ryan Marciano hebben hun zomerresidentie in Hď Ibiza pas net afgetrapt, maar hebben nu al een nieuwe single gelanceerd om de zomershows nóg onvergetelijker te maken.
Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano krijgen eigen show op Radio 538 · 2 november 2016
Gisteravond is in het programma 'De Avondploeg' van Radio 538 bekend gemaakt dat Lucas & Steve een eigen radioshow krijgen. Vanaf 1 januari zijn zij wekelijks te horen op Radio 538. Ook Sunnery James & Ryan Marciano krijgen trouwens hun eigen show vanaf 2017.
Sunnery James & Ryan Marciano gasthoofdredacteur Metro's Vrijheidkrant · 29 april 2016
Sunnery James & Ryan Marciano zijn dit jaar op 5 mei Ambassadeurs van de Vrijheid. Voor het Nationaal Comité 4 en 5 mei vliegen de dj's naar verschillende Bevrijdingsfestivals in het land en zijn ook aanwezig bij de Dodenherdenking een dag eerder op de Dam in Amsterdam. Ryan Marciano & Sunnery James zijn daarnaast gasthoofdredacteur van Metro's Vrijheidkrant van vrijdag 29 april. Vrijheid is namelijk een groot goed voor het beroemde duo.
Sunnery James en Ryan Marciano live op Radio 538 tijdens radioshow vanuit een rijdende bus · 16 januari 2016
Radio 538 en T-Mobile gaan iets unieks doen. 538 Dance Department is op zaterdag 16 januari live te horen én te zien vanuit een rijdende partybus via het 4G-netwerk van T-Mobile. Het is voor het eerst dat een visual radioprogramma live wordt uitgezonden via een mobiel netwerk.
pagina laatst gewijzigd op
2 waarderingen
Droppie &­ Moppie
Superslecht set op Emporium.­ Niet dansbaar...­leek wel een achtbaan met heerlijke veel tussenstops
Spaan
sunday