Partyflock
 

Onderzeebootloods

op de kaart
afbeelding Onderzeebootloods
AdresRDM-straat 1
3089 JS
Rotterdam
Nederland
E-mailinfo@rdmevents.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit5000

Informatie

De Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Waar vroeger onderzeeërs van de helling gleden, worden vandaag de dag omvangrijke evenementen georganiseerd.

Ervaar de haven in de stad, een etalage voor techniek, innovatie, onderwijs, maakindustrie en cross overs met creatieve disciplines.
Boek een overnachting in of in de buurt van Onderzeebootloods via Booking.com.
Nieuws
Vlindertjes
3 februari 2020
Wij komen terug en dat is sneller dan verwacht. op zaterdag 11 april, heerlijk tijdens het begin van de lente, hebben wij een nieuwe indoor locatie gevonden in 010 voor een waanzinnige extra editie. een nieuwe locatie? Jazeker! Lekker hoor!
After last year's sold out edition, we are back! #MMB, the brand-new worldwide concept, will have its second edition at the massive rave venue the Onderzeebootloods in Rotterdam (The Netherlands) on December 31st.
After last year's sold out edition, we are back! #MMB, the brand-new worldwide concept, will have its second edition at the massive rave venue the Onderzeebootloods in Rotterdam (The Netherlands) on December 31st.
Going out with a bang! Sunnery James & Ryan Marciano hebben de line-up aangekondigd voor de grootse eindejaar editie van Sexy By Nature op zaterdag 29 december in de Onderzeebootloods in Rotterdam.
Toffler Indoor Festival
27 september 2018
Zaterdag 24 november vindt de tweede en tevens de laatste dag van Toffler indoor Festival in de onderzeebootloods plaats. Op vrijdag trapt Joris Voorn af met zijn concept Spectrum met grote namen als Âme, Maya Jane Coles en Secret Cinema. Echter zal de line-up van zaterdag er ook zeker niet om liegen.
Op vrijdag 23 november zal voor de derde keer het Toffler indoor Festival plaatsvinden in de onderzeebootloods.
Sexy By Nature heeft aangekondigd op 29 december dit jaar een show te geven in de Onderzeebootloods in Rotterdam.
Rotterdam is wakker, onze Havenstad is door elkaar geschud. Een nieuw idee werd een concept en dit mondde uit in een initiatief: Het Dagvlinder Indoor Festival! Op zaterdag 27 oktober zal dit indoor dag festival huisvesten vanaf 14.00 uur in De Onderzeebootloods gelegen in de robuuste omgeving van de Haven van Rotterdam, De Heijplaat en doorgaan tot 00.00 uur. We gaan er dus samen overdag op uit en de volgende dag is iedereen weer zo fris als fruit! 2
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' is al geplant.
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant. 7