Partyflock
 

Onderzeebootloods

op de kaart
Onderzeebootloods
11 augustus 2017
AdresRDM-straat 1
3089 JS
Rotterdam
Nederland
Telefoon+31 10 794 5031
E-mailinfo@rdmevents.nl
Linkfacebookpage
Capaciteit5000

Informatie

De Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Waar vroeger onderzeeërs van de helling gleden, worden vandaag de dag omvangrijke evenementen georganiseerd.

Ervaar de haven in de stad, een etalage voor techniek, innovatie, onderwijs, maakindustrie en cross overs met creatieve disciplines.
Boek een overnachting in of in de buurt van Onderzeebootloods via Booking.com.

Statistieken

38·feesten
1·in de toekomst
37·in het verleden
17·nieuwsberichten
2·fotoshoots
203·foto's
20·video's
1211·bezoekers · herkomst
1008·unieke bezoekers
57Partyflockfans
5·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (226.5435 stemmen)

Nieuws

In 2023 vond er geen Oldschool Gangsters Outdoor plaats, maar niet getreurd: op zaterdag 18 november gaan we met zijn allen Indoor en hoe!
Alle contracten zijn getekend en de nodige vluchten zijn geboekt. Het resultaat..? Een hele dikke line-up gevuld met enorm veel kwaliteit en talent. Het is nu daarom echt de tijd om Dagvlinder Festival definitief in je agenda te zetten voor zaterdag 8 oktober.
Lieve Vlinders
27 mei 2022
Pssst. daar zijn we weer… na een legendarische indoor editie, vorig jaar in oktober waar we veel te lang op moesten wachten, staan alle vlindertjes inmiddels weer te trappelen om zich te ontpoppen... de datum schreeuwen we alvast van de daken, want dat wij terug zijn met het dikste indoor festival van 010 en omstreken en mag iedereen weten: Dagvlinder Festival op 8 oktober 2022 in de onderzeebootloods, Rotterdam!
Vlindertjes
3 februari 2020
Wij komen terug en dat is sneller dan verwacht. op zaterdag 11 april, heerlijk tijdens het begin van de lente, hebben wij een nieuwe indoor locatie gevonden in 010 voor een waanzinnige extra editie. een nieuwe locatie? Jazeker! Lekker hoor!
After last year's sold out edition, we are back! #MMB, the brand-new worldwide concept, will have its second edition at the massive rave venue the Onderzeebootloods in Rotterdam (The Netherlands) on December 31st.
After last year's sold out edition, we are back! #MMB, the brand-new worldwide concept, will have its second edition at the massive rave venue the Onderzeebootloods in Rotterdam (The Netherlands) on December 31st.
Going out with a bang! Sunnery James & Ryan Marciano hebben de line-up aangekondigd voor de grootse eindejaar editie van Sexy By Nature op zaterdag 29 december in de Onderzeebootloods in Rotterdam.
Toffler Indoor Festival
27 september 2018
Zaterdag 24 november vindt de tweede en tevens de laatste dag van Toffler indoor Festival in de onderzeebootloods plaats. Op vrijdag trapt Joris Voorn af met zijn concept Spectrum met grote namen als Âme, Maya Jane Coles en Secret Cinema. Echter zal de line-up van zaterdag er ook zeker niet om liegen.
Op vrijdag 23 november zal voor de derde keer het Toffler indoor Festival plaatsvinden in de onderzeebootloods.
Sexy By Nature heeft aangekondigd op 29 december dit jaar een show te geven in de Onderzeebootloods in Rotterdam.