Partyflock
 

Dagvlinder Festival

Dagvlinder Festival
22 januari 2024
festival
Concept van .
SiteSite dagvlinderfestival.nl
AdresRotterdam
Nederland 🇳🇱
Linksfacebookpageinstagram

Nieuws

Alle contracten zijn getekend en de nodige vluchten zijn geboekt. Het resultaat..? Een hele dikke line-up gevuld met enorm veel kwaliteit en talent. Het is nu daarom echt de tijd om Dagvlinder Festival definitief in je agenda te zetten voor zaterdag 8 oktober.
Lieve Vlinders
27 mei 2022
Pssst. daar zijn we weer… na een legendarische indoor editie, vorig jaar in oktober waar we veel te lang op moesten wachten, staan alle vlindertjes inmiddels weer te trappelen om zich te ontpoppen... de datum schreeuwen we alvast van de daken, want dat wij terug zijn met het dikste indoor festival van 010 en omstreken en mag iedereen weten: Dagvlinder Festival op 8 oktober 2022 in de onderzeebootloods, Rotterdam!
Vlindertuin, hét nieuwe outdoor evenement in Rotterdam. Dit festival is veel meer dan alleen een dance event. Voor iedereen is er wat te beleven bij het Sidelingepark.
Vlindertuin festival, staan voor duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit en natuurlijk een nieuw soort beleving. Het draait niet alleen maar om de muziek, maar er wordt ook veel aandacht gestopt in andere kenmerken.
Vlindertjes
3 februari 2020
Wij komen terug en dat is sneller dan verwacht. op zaterdag 11 april, heerlijk tijdens het begin van de lente, hebben wij een nieuwe indoor locatie gevonden in 010 voor een waanzinnige extra editie. een nieuwe locatie? Jazeker! Lekker hoor!
Rotterdam is wakker, onze Havenstad is door elkaar geschud. Een nieuw idee werd een concept en dit mondde uit in een initiatief: Het Dagvlinder Indoor Festival! Op zaterdag 27 oktober zal dit indoor dag festival huisvesten vanaf 14.00 uur in De Onderzeebootloods gelegen in de robuuste omgeving van de Haven van Rotterdam, De Heijplaat en doorgaan tot 00.00 uur. We gaan er dus samen overdag op uit en de volgende dag is iedereen weer zo fris als fruit! 2
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' is al geplant.
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant. 7
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant. 3