Partyflock
 

Toffler Festival

afbeelding Toffler Festival
concept
Concept van .
SiteSite tofflerfestival.nl
E-mailinfo@tofflerfestival.nl
AdresRotterdam
Nederland
Oprichting21 januari 2015
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Nieuws
Toffler Indoor Festival
27 september 2018
Zaterdag 24 november vindt de tweede en tevens de laatste dag van Toffler indoor Festival in de onderzeebootloods plaats. Op vrijdag trapt Joris Voorn af met zijn concept Spectrum met grote namen als Âme, Maya Jane Coles en Secret Cinema. Echter zal de line-up van zaterdag er ook zeker niet om liegen.
Op vrijdag 23 november zal voor de derde keer het Toffler indoor Festival plaatsvinden in de onderzeebootloods.
De line-up voor Toffler Festival 2017 is bekend! Internationale artiesten als Joseph Capriati, Pan-Pot en Jamie Jones bestrijken dit jaar het affiche, maar ook vertrouwde gezichten als Benny Rodrigues en Michel de Hey zijn er weer bij. De derde editie van Toffler Festival zal plaatsvinden in het inmiddels vertrouwde Roel Langerakpark in Rotterdam. 5
Toffler indoor festival
29 september 2016
De line-up voor het TOFFLER Indoor Festival – 5 Yr Anniversary TOFFLER is bekend! Het vieren van het 5-jarig bestaan van de Rotterdamse club TOFFLER zal plaatsvinden in de Rotterdamse Onderzeebootloods waarbij artiesten als Adam Beyer, Joris Voorn, Luke Slater en Gary Beck de line-up aanvoeren.
De line-up van Toffler Festival 2016 is bekend! Headliners als Adam Beyer, Chris Liebing, DJ Rush, Joris Voorn, Mook, Sam Paganini en Tale Of Us zijn er dit jaar bij om het festival wederom tot een groot muzikaal succes te maken.
Na ruim drie succesvolle clubjaren, waarbij diverse grootheden binnen het house en techno-genre in de tunnel hebben gestaan, vinden ze het de hoogste tijd om als toonaangevende Rotterdamse club een stapje groter te gaan en een bijdrage te leveren aan allereerst het Rotterdamse en ook het Nederlandse festivallandschap. Zaterdag 16 mei 2015 organiseert Toffler haar allereerste festival in het Roel Langerakpark in Rotterdam. 1

1 opmerking