Partyflock
 
MUST
29 november 2015
organisator concept
SiteSite must.cc
E-mailinfo@must.cc
AdresRotterdam
Nederland 🇳🇱
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudxyoutube

Informatie

De feesten [2000+] op zeer bijzondere plekken in de Benelux. Van Het Concertgebouw in Amsterdam tot het Kurhaus in Scheveningen tot de Stadsfeestzaal in Antwerpen. En uiteraard in de thuisbasis Rotterdam… in de Grote of Sint-Laurenskerk en in de Van Nelle Fabriek. In alles wat eigenlijk niet kan of waar het niet kan ziet MUST de uitdaging.

Uitgaansagenda MUST

Laatste feest was op zaterdag 23 maart 2024: MUST, Kurhaus, Den Haag
27 januari 2023
Foto's, MUST, 27 januari 2023, Grote of Sint-Laurenskerk, Rotterdam

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Must
8 november 2018
Soms besef je ineens dat het best bijzonder is om in zo'n grootse 'Oude Dame' hele mooi feesten te mogen geven.
De 'Parel aan de Noordzee' oftewel het Grand Hotel Amr'th Kurhaus The Hague, stralend aan de kust van Scheveningen, is voor 1 nacht van 'ons' op zaterdag 29 september 2018.
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, MUST in het Kurhaus is het mooiste feest van het land. Op zaterdag 24 september luidt MUST de zomer uit in het monumentale badhuis aan de Scheveningse promenade. Dresscode: as you are en dan de allermooiste versie. Als de laatste muziekklanken wegsterven uit de Kurzaal, laat je je meevoeren naar dromenland in het hotel. Om vervolgens te ontwaken met het geruis van de zee op de achtergrond. 1
Dress like a star and shine like one tijdens MUST Red Carpet. Het meest stylish feestje van 2016 rolt in januari de rode loper uit bij de Laurenskerk, want bij MUST is iedereen een Very Important Person. Net als vorig jaar ziet style guru Fred van Leer toe op de dresscode: dress to impress. Een goede reden dus om te zorgen dat je een outfit aantrekt die rode-loper-waardig is. Eenmaal binnen wordt het uiteraard een avond zoals alleen MUST kan organiseren: met (over the) top entertainment en de beste DJ's. MUST Red Carpet vindt plaats op vrijdag 29 januari.
MUST in de Van Nelle Fabriek was altijd al anders dan de party's in de Laurenskerk, het Kurhaus en het Concertgebouw. Maar vrijdag 20 november gaat MUST een stap verder. Tot nu toe kende MUST in de Van Nelle altijd twee area's: de champagne, cocktail- en bottlebar-area, en daarnaast het feest. Maar met Van Nelle by MUST wordt alles samengevoegd tot één geheel.
Dance & dream zijn een match made in heaven en komen samen op zaterdag 26 september in de majestueuze Kurzaal. Het monumentale stedelijke badhuis leent zich perfect voor MUST: stijlvol, uitbundig en kleurrijk. Gasten worden wederom getrakteerd op een extravagant dansspektakel.
Sneeuwwit, hagelwit, spierwit, zilverwit. Wit is de kleur die al het licht weerkaatst tijdens MUST the white edition op vrijdag 3 juli in de Grote- of Sint Laurenskerk. De dresscode zorgt voor éénheid en is de verbindende factor die het publiek met elkaar laat samensmelten. MUST presenteert een gevarieerde line-up met Jasper Fioole, Maria Helena, Funkerman en vocalist Miss Bunty.
Er zijn 51 vrijdagen en één hele Goede Vrijdag dankzij een hemelse editie van MUST in de Van Nelle Fabriek. Geen dresscode, maar kom als jezelf dan kan het nooit tegenvallen. En dan natuurlijk wel de beste versie denkbaar. Achter de draaitafels staan deze avond houselegende Erick Eerdhuizen, DJ Mark Knight uit de UK die een leading rol speelt in de geschiedenis van dance muziek, DJ Licious en Nederlands DJ & Producer Duo Roul and Doors dat internationaal zeer succesvol is.
Na de feestdagen in december hoeft je meest glamorous outfit niet meteen weer terug in de kast. Want op vrijdag 30 januari 2015 vindt het MUST Red Carpet event plaats in Rotterdam. De Laurenskerk is die avond hét dancewalhalla van fashion goeroe Fred van Leer. Iedereen is VIP en voor de dresscode geldt Dress to impress.
You Must save this date! 28 september start namelijk de kaartverkoop voor hét dancefeest in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op 22 november zorgt Must dat het industriële monument, dat onlangs een plaats heeft gekregen op de werelderfgoedlijst van de UNESCO, wederom op zijn fundamenten trilt. Dj's Sander Kleinenberg, Daddy's Groove IT, Funkerman en Nino & Frankie zorgen dat de vloer van voor tot achter gevuld is. 1

1 waardering

andretav
Super vette organisatie