Partyflock

Van Nelle Fabriek

Van Nelle Fabriek

op de kaart
AdresVan Nelleweg 1
3044 BC
Rotterdam
Nederland
Telefoon+31 10 75 03 500
SiteSite vannellefabriekevents.com
E-mailinfo@vannellefabriekevents.com
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Van Nelle Fabriek via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Van Nelle Fabriek
Laatste feest was op zaterdag 2 december 2017: Blijdorp Winterfestival
Statistieken


x
16·feesten
geen·in de toekomst
16·in het verleden
12·nieuwsberichten
6·video's
1027·kliks
725·bezoekers · herkomst
657·unieke bezoekers
26Partyflockfans · herkomst
6.5 KFacebooklikes
51·albumfoto's
2·opmerkingen
1·waardering
goed·stemresultaat (244 stemmen)
Nieuws
Vorig jaar besloot Blijdorp Festival om naast de jaarlijkse zomereditie ook een wintervariant aan de Rotterdamse festival scene toe te voegen.
Tijdens de zomereditie op 12 augustus werd er via een aantal grote banners al gehint naar de tweede editie van Blijdorp Winterfestival.
Op zaterdagmiddag 3 december tussen 13.00 en 16.00 loopt Sinterklaas rond op locatie en beloont de vroege bezoekers van het festival. Er worden honderden prijzen uitgedeeld; van een gesigneerde plaat van Benny Rodrigues tot waardebonnen voor Groos, Kakhiel, Stroop Rotterdam, Sajoer of Destino.
Op zaterdag 3 december zal het industriële rijksmonument aan de Delfshavense Schie omgetoverd worden tot winter paradijs vol kunst, cultuur en vernieuwende muziek. Denk aan een iglo village, ijssculpturen, verschillende kunstenaars, een sinterklaas viering, Jägermeister, vuurkorven en de beste nationale- en internationale dj's.
MUST in de Van Nelle Fabriek was altijd al anders dan de party's in de Laurenskerk, het Kurhaus en het Concertgebouw. Maar vrijdag 20 november gaat MUST een stap verder. Tot nu toe kende MUST in de Van Nelle altijd twee area's: de champagne, cocktail- en bottlebar-area, en daarnaast het feest. Maar met Van Nelle by MUST wordt alles samengevoegd tot één geheel.
Er zijn 51 vrijdagen en één hele Goede Vrijdag dankzij een hemelse editie van MUST in de Van Nelle Fabriek. Geen dresscode, maar kom als jezelf dan kan het nooit tegenvallen. En dan natuurlijk wel de beste versie denkbaar. Achter de draaitafels staan deze avond houselegende Erick Eerdhuizen, DJ Mark Knight uit de UK die een leading rol speelt in de geschiedenis van dance muziek, DJ Licious en Nederlands DJ & Producer Duo Roul and Doors dat internationaal zeer succesvol is.
You Must save this date! 28 september start namelijk de kaartverkoop voor hét dancefeest in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op 22 november zorgt Must dat het industriële monument, dat onlangs een plaats heeft gekregen op de werelderfgoedlijst van de UNESCO, wederom op zijn fundamenten trilt. Dj's Sander Kleinenberg, Daddy's Groove IT, Funkerman en Nino & Frankie zorgen dat de vloer van voor tot achter gevuld is. 1
Goede vrijdag was nog nooit zo goed als op 18 april. Op die dag bewijst Must in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam dat de sky not the limit is; het is nog maar het begin. Dancegoeroe Roger Sanchez verlaat hometown New York om de Van Nelle Fabriek te laten accelereren.
De finale van Must in 2013. Op vrijdag 29 november aanstaande. En waar anders dan in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Vijfduizend vierkante industriële meters worden omgetoverd tot een waar dancepaleis dat op haar grondvesten zal trillen.
Op 30 november zal de oude fabriek wederom bol staan van een ongekende ambiance, top entertainment en een geweldige line-up van dj's. Het is Must gelukt om Sunnery James & Ryan Marciano te strikken voor deze avond: oude bekenden die inmiddels wereldfaam hebben bereikt. Zij zullen het publiek tot ongekende hoogten opzwepen.
1 waardering
Jennifer Beertje
Geweldig, sfeer, leuke mensen, kort om alles is top!!!!

2 opmerkingen

Wanneer ze hier een Awake zouden houden...­

beter dan de westergas!
Ja hoor Roger Sanchez' in the line up