Partyflock
 
­ Nederland

Sprookjes worden werkelijkheid bij MUST in het Kurhaus

gepubliceerd door , op
MUST
18 juli 2016
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, MUST in het Kurhaus is het mooiste feest van het land. Op zaterdag 24 september luidt MUST de zomer uit in het monumentale badhuis aan de Scheveningse promenade. Dresscode: as you are en dan de allermooiste versie. Als de laatste muziekklanken wegsterven uit de Kurzaal, laat je je meevoeren naar dromenland in het hotel. Om vervolgens te ontwaken met het geruis van de zee op de achtergrond. Sprookjes komen uit bij MUST. De pre-summer tickets zijn uitverkocht, maar op dit moment zijn de early birds te verkrijgen; zolang de voorraad strekt.

Once Upon a Time
Ooit hingen de stoelen in de kroonluchters toen een Rolling Stones concert volledig uit de hand liep. Zelfs de Stones hadden nog nooit zo'n feest meegemaakt. De Kurzaal heeft een roemrucht verleden en op 24 september zal daar weer een hoofdstuk aan toegevoegd worden. In de legendarische zaal wordt een feest georganiseerd zoals alleen MUST dat kan: vol extravaganza, een dreamy line-up en over the top entertainment. Dit keer geen gala, wit of een andere dresscode, gasten dragen waarin zij zich het mooist voelen.

Sleeping beauty
In 1880 werd het Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague gebouwd, een chique badhuis waar mensen onder het opsnuiven van de frisse zeelucht konden bijkomen. Dat kan vandaag de dag nog steeds, bijvoorbeeld na een weergaloos feest van MUST. Er zijn nog kamers beschikbaar in de Parel aan de Noordzee, maar wacht niet te lang, want de rooms with a seaview zijn al bezet. Een arrangement kun je boeken via de site van MUST.

1 opmerking

Het enige mooie gebouw van Scheveningen.