Partyflock
 

Grand Hotel Amrâth Kurhaus

op de kaart
afbeelding Kurhaus
AdresGevers Deynootplein 30
2586 CK
Den Haag
Nederland
SiteSite kurhaus.nl
E-mailinfo@amrathkurhaus.com
Aanwezigheidfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Kurhaus via Booking.com.

Uitgaansagenda Kurhaus

Laatste feest was op dinsdag 31 december 2019: New Years Eve Party
Statistieken
12·feesten
geen·in de toekomst
12·in het verleden
5·nieuwsberichten
3·video's
155·bezoekers · herkomst
134·unieke bezoekers
11Partyflockfans
8.5 KFacebooklikes
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (60 stemmen)
Nieuws
De 'Parel aan de Noordzee' oftewel het Grand Hotel Amr'th Kurhaus The Hague, stralend aan de kust van Scheveningen, is voor 1 nacht van 'ons' op zaterdag 29 september 2018.
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, MUST in het Kurhaus is het mooiste feest van het land. Op zaterdag 24 september luidt MUST de zomer uit in het monumentale badhuis aan de Scheveningse promenade. Dresscode: as you are en dan de allermooiste versie. Als de laatste muziekklanken wegsterven uit de Kurzaal, laat je je meevoeren naar dromenland in het hotel. Om vervolgens te ontwaken met het geruis van de zee op de achtergrond. 1
Dance & dream zijn een match made in heaven en komen samen op zaterdag 26 september in de majestueuze Kurzaal. Het monumentale stedelijke badhuis leent zich perfect voor MUST: stijlvol, uitbundig en kleurrijk. Gasten worden wederom getrakteerd op een extravagant dansspektakel.
Een avond dansen in Koninklijke sferen onder de indrukwekkende kroonluchters van de Kurzaal en daarna wakker worden als een majesteit. Het kan allemaal tijdens Must in het Kurhaus op zaterdag 27 september. Gasten worden getrakteerd op een muzikaal spektakel gecombineerd met extravagant entertainment.
Must in Het Kurhaus
19 februari 2013
De vijfde editie van Must in het Kurhaus belooft op zaterdag 6 april opnieuw een avond in Koninklijke sferen te worden. Of voor de liefhebber zelfs een majestueus weekend weg, want alle 252 hotelkamers zijn deze avond in handen van de organisatie en kunnen als arrangement worden geboekt. Onder de indrukwekkende kroonluchters van de Kurzaal, zullen Erick E, Funkerman, MC Lex Empress en MC I/Fan de bezoekers trakteren op muzikaal spektakel.

1 waardering

MICHEL V
puike locatie gezellige sfeer geweest top party dusz