Partyflock
 
­ Nederland

Early Fish voorverkoop Extrema Outdoor start 1 februari

gepubliceerd door , op
Early Fish voorverkoop Extrema Outdoor start 1 februari
29 januari 2010
De zomer komt alweer een stuk dichterbij, want voor de vroege beslissers gaat aanstaande maandag 1 februari de ‘Extrema Outdoor Early Fish’ alweer van start! Tijdens deze actie kan de festivalbezoeker de eerste kaarten bemachtigen voor Extrema Outdoor. Het populaire dancefestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juli aan het vertrouwde recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven.

Het belooft een bijzondere editie te worden, want Extrema Outdoor viert haar 15-jarige jubileum. Er wordt extra uitgepakt met de programmering, met bijzondere gasten en hostings, met aangename veranderingen van het festivalterrein en natuurlijk met weer een mooiere eindshow, extra decor en performances, alwaar organisator Extrema Network nu eenmaal bekend om staat. En bij een jubileum en een nieuwe editie hoort nieuw artwork en, een nieuw logo! De eerste previews staan sinds vandaag online op www.Extrema-Outdoor.com en ook het nieuwe Extrema Outdoor-logo is daar te bewonderen.

Extrema's nieuwe jaarthema is 'RE:create – The Age of Re- invention'. Ze wil hiermee de aandacht vestigen op de bijzondere en uitdagende tijd waarin wij momenteel leven. Onze omgang met en visie op natuur, cultuur, creativiteit en daarmee artistieke vrijheid staat ter discussie en treedt geleidelijk in een nieuw daglicht. Dat omarmt Extrema. Het is tijd voor verandering; schep een nieuwe wereld. Reageer, hergebruik, deel, recreëer, remix! Het is tijd om dingen opnieuw uit te vinden, te herscheppen en anders vorm te gaan geven.

Zoals vanouds zal ook dit jaar de vroege koper een exclusieve Extrema Outdoor-tas cadeau krijgen. Met dit collector’s item wil Extrema Network haar trouwe bezoekers bedanken en een mooi aandenken meegeven van de speciale verjaardagseditie van Extrema Outdoor. Naast de verzekering van een kaartje en deze tas verloot organisatie Extrema Network onder de ticketkopers 100 vakanties voor 2 personen naar het meerdaagse crossoverfestival Solar Weekend!

Tickets voor de Extrema Outdoor Early Fish-actie kosten €59,00 per stuk. Omdat vorig jaar de vroege verkoop in een dag uitverkocht was, is het aantal beschikbare Early Fish-tickets verhoogd naar 5000. Let op: voor Extrema Outdoor 2009 zijn op de eerste voorverkoopdag al 3307 kaarten verkocht! De Extrema Outdoor Early Fish Actie start op maandag 1 februari, dat wil zeggen op zondagnacht om 0:00 uur. De vroege voorverkoop van Extrema Outdoor wordt ook dit jaar verzorgd door Timoco en verloopt alleen online via Extrema-outdoor.com.

Houd ook de Twitter, Facebook in de gaten, want daar worden speciale acties gehouden met cadeaus, zoals gratis vip-arrangementen, dvd’s en albums. Word dus lid van Extrema Outdoor. Ook voor al Uw vragen, tips voor bijvoorbeeld de line-up, op- en aanmerkingen natuurlijk!

Overigens zal ook Extrema Network’s creatieve crossoverfestival Solar Weekend 2010 dit jaar weer een Vroege Vogel-actie beleven en deze gaat vanaf 1 april los! Extrema Network benadrukt het feit dat er nu al malafide ticketaanbieders op de online markt zijn en waarschuwt voor valse en doorgaans veel te dure kaarten! Check op Weetwaarjekoopt.nl waar je je kaarten veilig kunt kopen en welke verkopers de markt momenteel verzieken: http://www.weetwaarjekoopt.nl/

15 opmerkingen

Tickets voor de Extrema Outdoor 2010 Early Fish-actie kosten €59,00 per stuk.


En de normale voorverkoop is €57,50?

Dacht dat je bij early bird (fish:P) altijd korting kreeg.. nu betaal je nog 1,50 meer voor een tas die je nooit gebruikt.
 
halen die hap
 
wat is verschil met normaal kaartje dan....is die duurder???
Uitspraak van X op vrijdag 29 januari 2010 om 11:13:
En de normale voorverkoop is €57,50?

Dacht dat je bij early bird (fish) altijd korting kreeg.. nu betaal je nog 1,50 meer voor een tas die je nooit gebruikt.

Ja beetje vreemd idd!

Maarja je kunt de kaarten maar vast in tha pocket hebben he!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 15, 5380}
Lieve mensen,

Voor alle duidelijkheid: de kaarten kosten gewoon €59,-. Zowel de Early Fish als de reguliere kaartverkoop. De Early Fish is echter incl. de tas en de kans op een vakantie voor twee naar het Solar Weekend festival.

Groetjes & 'n fijn weekend alvast!
Uitspraak van Extrema Network op vrijdag 29 januari 2010 om 19:02:
[Extrema Network] Lieve mensen,

Voor alle duidelijkheid: de kaarten kosten gewoon €59,-. Zowel de Early Fish als de reguliere kaartverkoop. De Early Fish is echter incl. de tas en de kans op een vakantie voor twee naar het Solar Weekend festival.

Groetjes & 'n fijn weekend alvast!

Traditie getrouw gaan wij hier weer voor, al kan ik inmiddels wel een tassenwinkel beginnen ;-)
Ghehe, ik moet zeggen, dat die van vorig jaar me erg veel diensten heeft bewezen. Prima (kort)weekendtas! :D

Ticket inmiddels geprint :cheer:
59 > 57,50..

how much is the fish!?
Tickets in the pocket already! :D:
 
Sla hem over na 13jr.
Traditie getrouw een extrema gast :) Dit jaar wacht ik de Line up af, want vorig jaar vond ik de Techno tent maar slecht op gang komen totdat Dave Clarke begon te draaien. Dat was dan ook de laatste set!
 
Artiest {SHOWLIST artist 44863, 44989, 50803}
Dit jaar weer eens wat fatsoenlijke techno en een progressive line up ala 2 jaar terug met Satoshi Tommiie en Hernan?
laatste aanpassing
Zou vet zijn als bv justice of daft punk zou komen (die zouden weer gaan touren nl)