Partyflock
 

ROCKIT Open Air

foto's
album,537 · goed · ical
ROCKIT Open Air
3 april 2008
georganiseerd door

Maarsseveense Plassen (buiten) op de kaart
Herenweg 53A
Maarssen
NederlandNederland
house × 44, techno × 39, tech house × 18, minimal × 14, electro × 13, hip hop × 10, funk × 6, eclectic × 5, groove × 5, disco × 2, breakbeat × 1, club × 1, garage × 1, latin × 1, hard trance, lounge, trance, trip hop

Tickets & prijs ROCKIT Open Air

Voorverkoop:€ 38,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 10000.
Meeting
Er was een meeting, om 02:00, met 8 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)
Verslagen
Door :bounce: Don Leo :bounce: (1761), Techno Dr (1170).

Stemresultaat: goed

geweldig858%
zeer goed21119%
goed43139%
ok18316%
voldoende807%
onvoldoende615%
slecht272%
zeer slecht111%
waardeloos252%

263 waarderingen

Sense Unique
TIER GARDEN, MISS FITZZZZ!!! b2b Boris Werner en Margaret, teee vettt
Gferwaonokn
.
Theeleut
De regen boeide me weinig...Beetje kut alleen van het weeralarm. Sasha was mijn held van de dag naast Isis bij GZG! Puur feestje met pure muziek en de echte liefhebber van muziek! Daar gaat het toch om?
Miloutski
Der Tiergarten was geweldig net als de wighnomy brothers, jammer van het weer maar daar valt niets aan te doen..
Manonniii
Ik als ehbo-er tijdens rock it vond het heel slecht geregeld bij de ingangen. Weinig ruimte voor veel mensen. Uiteindelijk de brandweer er maar bijgehjaald om de mensen af te koelen. Hier waren ze niet blij mee maar het hielp wel. Verder goede medische hulp kunnen verlenen (er is niemnad doodgegaan zoals sommige mensen beweren). We hebben goed samen kunnen werken met de beveiliging wat altijd prettig is als mensen erg onder invloed zijn van het een en ander!
Dixon + Melon + Typhoon :respect:
TechnoFlow
Ik vond Kowalski, Secret Cinema en Beltram erg goed. Daarna tot het einde uit mijn plaat gegaan bij steve lawler en sasha. Weer of geen weer de muziek was weer top! en water was er genoeg!
Sebas23
Slecht georganiseerd feest, te lange wachttijd bij de ingang (1,5 uur!) slechte voorbereiding op het slechte weer! pluspunt: de catering van La place:D GZG stage was ook zwaar dik! maar genoeg verbeterpunten voor de organisatie voor volgende editie.
Marcel.
Keep walking:bier: Wat een top dag:respect: en dat in onze achtertuin B)
DK079
Oopsie boobsie...ondanks de regen en cancellen van Pullen toch nog prima vermaakt door de alcohol en aanrandingen :9
Coolfool
Minste editie tot op heden, muzikaal zwak!! Zoveel stages, maar veel van hetzelfde pling plong funkyloos geneuzel!! SC in de regen was echt fantastisch, standbeeld voor hem en de crowd!! Zo hoort feest te zijn, raven en beven voor het leven. Steve Lawler reddende engel, was na lang zoeken weer wat te funken. Sasha was ook wel aardig. Kon wel janken toen, na n dagje wachten op de groove, Pullen werd gecancelled. Oja en al die vechtpaupers, blijf lekker weg joh
hestertechno
Warm en nat
Nienkie
10 euro om te parkeren, 2.50 voor een poncho en na 15 minuten op. Echt te duur en slecht geregeld!
Raoul Duke
minpunten: lange wachtrij, geen voorzorgsmaatregelen genomen tegen slechte weer en teveel opstootjes...pluspunten: GZG stage en eindelijk isotone drankjes voor goedkoop bovendien!
Oc
Ingang was echt SLECHT geregeld! Lekker hoor als organisatie meer bezoekers toelaten maar zorg dan dat alles op orde is! En tja de regen is weinig aan te doen maar was ook weinig plek om te schuilen LANG LEVEN ME NORTH FACE JAS!!! Voor de rest top muziek gehoord! Extince buiten gewoon genoten bij viervoeters!! En natuurlijk Luna City Expres!
Elollie
Regen + :mixje: + gekke mensjes + muziek (L)
R. Manhouse
Tja, had zo leuk kunnen worden, Maar 2 uur in de rij staan vind ik onacceptabel in me zure weekendje. Kan door een organisatie gewoon niet worden gemaakt tegenover je klanten.
rock n roll bij gzg!
veni.­ vidi.­ vici.­
zeer bijzonder vermaakt:) :jaja: papaaaaa waar was je???
Mr Mindsynth
als feest niet zo heel byzonder, maar wel gelachen om alle paniektaferelen...
Vuurpijl :bounce:
Ik heb het prima naar me zin gehad, en ja het was klote weer fftjes en ja t was geen 43 e. waard, maar ik was er voor 27,5 en ik vond het Supergezellig ;)
FloriF­lipper­d
lkr dagie beetje regen is niet bah telefoon kwijt geraakt maar skils en 2001 lieten t me vergeten :)
Skylarking Maggie
Top! Beter dat het een uurtje ging regenen...beetje verkoeling kon geen kwaad :P
Lennart!
zwaar KUT georganiseerd!! echt niet normaal..muziek was ook niet echt je van het...dusja al met al heeel matig
dixon, boris en Melon toppers
* BJöRN *
ik heb het beter meegemaakt. Maar ach, gezellige dag gehad met allemaal lieve vriendjes en vriendinnetjes!
LieL
was blij dat het eindelijk droog werd, heb gelukkig nog een best festival gehad! Mede dankzij 10 gratis muntjes en het geld wat ik heb gevonden, ole! :cheer:
Heel erg slecht georganiseerd! En dan ook nog eens­ €40 + €10 voor parkeren durven vragen! Slechte v­oorbereiding op het weer! Buitenstages 1,5 uur voo­r het einde dichtgooien Loopbruggen naar GZG afsluiten, bij veel stages slecht geluid, be­veiliging die zich kwam bemoeien bij JAWAT omdat d­e mensen te hard los gingen. Verder maakten de rij­ bij het binnenkomen (1,5 uur) en het wegrijden op­ de parkeerplaats (1 uur) het voor mij een van de ­slechtste festivals waar ik in tijden geweest ben!­ jammer...
Veel bekenden gezien en veel mensen ontmoet. 15 minuten in de rij (15:00). Dansen in de regen en lekkere flesjes bavaria. Het was echt top!
Maaark
:respect: Bart Skills/2001 en Sasha :respect: Over de organisatie al genoeg gezegd, wat een drama.....
~DELIRIOUS~
(l) ik heb genoten (y) regen was verfrissend / en bij static helemaal los met iedereen geweldig :D erg fijn te horen dat alle zeikerds volgend jaar thuis blijven..
dickie*Dick
Rock it...? Ruk it...!!!
Sylvester
die stage bij de ingang was heel vet, de octopus draaide t dak eraf! verder na de ergste regen nog lekker gedanst op werner en zelfs nog even gefrisbeed. beter hor!
Rochier
Ontzettend KUT voor de deur.....
Strijder05
Negatief:slecht geregeld bij de intree overal lange rij WC Bar over al waar je kwam,mocht wel wat harder gedraait worden,veel vechtpartijen Positief: het weer kon niemand wat aan doen onderling wel gezellig gehad!
Jammer de lange rij, dat ging echt nergens over:S verder wel gezellig, leuk om weer eens te dansen in de regen, jammer van pullen
Waaier kapot, maar had 'm ook niet meer nodig :P
jammer van de entree hadden ze na vorig jaar toch wel iets ebters op kunnen verzinnen, jammer van het weer maar heb me zeer zeker goed vermaakt. helaas voor stacey dat de buiten ereas dicht moesten :(
MNML!
skils(L)2001 wat een klapper(bounce) verder behoorlijk natte bende
PunterXX
er is altijd wel wat maar ik heb me kostelijk vermaakt!secret cinema in de regen,geweldig!en gzg,top jongens!lache op dat eilandje,beregezellig!
Paulus de Kalebouter
Allereerst: Gasten bedankt! (Y) Dan...de sfeer van Rockit, die ik al 2 jaar roem, was dit keer alleen te vinden bij GZG en zelfs in de overtreffende trap! :D Lee Burridge en Lawler draaiden übervet, Sasha master, maar Ruben heeft de beste track van de dag gedraaid. :respect: Wát n mindfcuk was dat zeg, jippie! :D
G-Love
Static rules! wat rockte het de pan uit bij galuzzi en bart skills samen met 2001!
Nick-ster
te weinig tenten voor een wolkbreuk
JuuuuL
Jaa was wel chill feeest ondanks de regen bracht dat toch wel hoop gezelligheid, wel veeeeeel te lang in de rij gestaan echt waardeloos! En steve, bart skills en andomat waren erg chill:D
Joost º³º
Aardige muziek, al valt Secret Cinema redelijk in herhaling. Door t weer Galuzzi moeten missen :(
Dinilson
SASHA en LAWLER maakten veel goed!! volgend jaar MEER entree ruimte, zou lekker zijn FCA...en die zon is er dan ook gewoon wee..dus niet piepen. Op naar Loveland, Mystery land Voltt enz enz
Stefie
Het was een leuk feestje!! Alleen de organisatie was niet echt goed! Anderhalf uur in de rij gestaan in de warmte en daar was geen ehbo te bekennen!! En jammer dat je de pocho's moest kopen!! :respect: Andomat :respect:
Yoet
gezelly maar nat
slecht te oordelen, organisatie WAARDELOOS!!! maar daarentegen een aantal heerlijke setjes! Jamie Lie A Kwie, Luna City Express en LEN FAKI :respect:
Vincenzo M.
Wat een zeikerds allemaal hier, het is ook nooit goed bij jullie! Ken goeie vervangers voor eten, heb in de verste verte geen honger gehad!! Kijk naar boven en je kan duidelijk zien waneer het gaat regenen, zoek dan bijtijds een tent op als je er niet tegen kan! Wel eens bij stil gestaan dat bij gratis poncho's de helft waarschijnlijk door een aantal grapjassen wordt verneukt zonder hun doel te treffen? Ik kwam voor 1 ding, nl goede dj's, en die heb ik gehoord/gezien. Daarom gewoon lekker feestje gehad!
Gasten zonder grenzen en in het bijzonder alfred
BLERRR!
FlexyFrank
de regen was sfeerverhogend :D goed vermaakt, leuke opzet, goede sfeer, volgend jaar weer 8)
Mille..*
NOOIT MEER ROCKIT!!! Mijn hoogtepunt was Jawat, maar de rest van wat ik heb gezien kon me allemaal niet boeien...ALLES was slecht georganiseerd! En regen moet opzich niet zo veel uitmaken als de sfeer goed is en de muziek vet is, maar dat was niet het geval, dus ook dat was k*t...:(
Datwas­iemand­anders
Len Faki duidelijk het lichtpuntje van de dag..
Pa Pannekoek
Muzikaal beter dan vorig jaar ( GALUZZI en t duo skils en 2001!!) qua organisatie, volgend jaar beter voorbereiden mensen!! weinig van t weer meegekregen, parkeren 10 e op een weiland :S...verder best gezellig :p...en NIEK bedankt ;)
Vincenzo de Bull
ik vond het zooo lullig voor juan sanchez... jammer van het weer en ik ben erg benieuwd hoe het met het meisje af is gelopen die met een overdosis ghb werd afgevoerd, geen fijn gezicht. Vorig jaar was stukkie leuker, hoe dan ook volgend jaar gewoon weer
DDMW
Was erg gezellig maar niet super bijzonder! De regen gaf er wel weer een mooi sfeertje aan. En beetje jammer dat Stacey Pullen was afgelast vanwege een nutteloos weeralarm
Knievel
Goed vermaakt met vrienden en bekenden (y) Wel laatste keer... Heb het nu wel gezien.... Binnenkomst :no:
Burridge, Lawler enSasha: GENADELOOS GOED!
_tm
Nat en heet.
Muziek was niet erg boeiend...Geen plek wat eruit knalde.. :( jammer van alle vechtpartijen op het eiland,,is dat nu echt nodig:/ De regen..tja das nederland...Poncho's volgende keer gratis en wat meer schuilplek zou beter zijn. Voor de rest vond ik het gezellig met mn vriendjes.. (L)
AEsthetic
slechtste festival waar ik dit jaar ben geweest: maar 4 barren??? waarom geen barren in de tenten??? veels te eentonige en vaak dezelfde kutmuziek! het is dat er zoveel bekenden waren, daardoor is het feest voor mij athans nog een beetje gered!
weer of geen weer, heb een topdag gehad! (l) lang leve de static tent!
DSYNER
jammer van het weer,
Wat een heerlijk :lief: feestje was het weer :d.. De sfeer was er zeker wel als je maar de juiste mensen om je heen hebt hahaha :p Ik heb me super vermaakt :cheer: Static en TWSD deden m t zeker wel!! Toppertjes bedankt voor de geslaagde dag.. En de volgende keer met zn kutweer zeker weer een dansje in de regen haha (K)
Erik Heijting
LEE BURRIDGE...........JESUS CHRIST!!!! Wat vet.
Kimmmmm !!!
entree was enorm kut geregeld! Verder mijzelf prima vermaakt, de regen was eigenlijk best leuk en heb het supergezellig gehad. Muzikaal niet heel veel meegekregen, Melon was vet, Skills ff geweest... maar de twstd stage rockte voor mij het meeste! Blij dat ik gratis was, dat wel =)
-Ouwe-
Lekker paar uurtjes bij Static gewerkt met Bartje en 2000 op de achtergrond (Y) Daarna genoten van van SPETTEREND goede set van Sasha _o_
Martyro
heb me zeer goed vermaakt met mn partyvriendjes en de regen hehehe. erg grappig dat gzg speeltuin-isle 8). andomat pompte flink, lee burridge erg dik! beltram :woop: rachmad lekker :) jammer dat pullen moest stoppen voor het noodweer wat niet kwam. galuzzi was nog wel lekker. organisatorisch slecht; (niet-gratis) ponchos waren op, te weinig barren, half uur wachten bij het wegrijden.. en die massa voor de ingang kan echt niet, hoewel ik er geen last van had.
Goliath18
GZG was top!Goed sfeertje daar,rest van het festival was een slechte sfeer!Sasha ook genieten! Jammer dat heel veel stages al vroegtijdig dichtgingen!:(
Techno-logisch
Heb me prima vermaakt daarro, Beltram top, bart & 2000 top!!
Azul
Wat een slecht geregelde rotzooi, kutgeluid op de main, en wat een afzetterij.. Never again. Gelukkig was de GZG stage wel gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes! Jammer van het weer maar daar was niets aan te doen.
Actionhenkie
Melon en Dixon in de stromende regen staat gelijk aan het woordje GENIAAL
Was de eerste en tevens laatste keer Rockit wat een klote feest!!! De vele vrienden en gezellige mensen om me heen maakte het nog een beetje goed!!!
Crazy_­Reneetjuh
WAT EEN &%$#%@!!@@ - WEER!! maar was wel super muziek.. beetje in het water gevallen alleen.. en iedereen die naar huis is gegaan MIETJES!!!!!
J2TE
GZG-stage erg geslaagd! Aan de regen kon de organisatie natuurlijk niet veel doen, maar ze hadden wel wat meer stages overdekt kunnen maken. Toch goed vermaakt!
Ti Ta Tjonie
Wat een topper!!Independence day was er niks bij gek:P! dat mocht de pret echter niet drukken....bedankt iedereen(L)
steve_o
GZG & len faki helemaal top---- fuck the rain, we zijn niet van suiker
MissPérez
inderdaad duur en TE lange rijen en het weer..:( maar verder leuk :)
Pushkarev
Dixon im Regen: absolut Hammer! (L)
Marssel
SASHA bedankt - een top afsluiter, helaas maar 2 uurtjes ipv 3. naar mijn zin gehad ondanks de regen.
Erg slecht georganiseerd feest, lang wachten > 1 uur voor de ingang, gaat nergens over. Verder jammer van het weer.
Fakkie_X
Len Faki :respect:
Sasha Fan
mee eens was weer een top feestje
twt
alweer een te lange rij, geen poncho's maar heb een top dag gehad :D Steve Rachmad & Andomat 3000 :respect:
La Rubia Sucia
Aan de regen kan de organisatie weinig doen, maar de entree was schandalig slecht geregeld. Het mag niet gebeuren dat mensen flauw vallen in een rij! Ze hebben geld zat om dit goed te regelen. Verder 3 bonnen voor een mojito uit goedkope fles ... slecht. Isis rockte op GZG, evenals Boris Werner op Tiergarten. Heb Galluzzi gemist door alle dreigberichten over het noodweer, jammer. Al met al ... denk niet dat Rockit het volgend jaar weer wordt voor mij.
45 min in de rij gestaan...en de regen....beetje jammer! Maar verder prima naar me zikn gehad! GZG, Twsd, Static (L)
Steen man van het festival..ik zeg alles naar de kanker
breuk
fca hoop dat jullie genieten van het geld wat ik op rockit heb uit gegeven ga er maar lekker van op vakantie en kom nooit meer terug geld wolven
Kellee
Op de fiets erheen en weer terug! :D Heb het onwijs naar me zin gehad!!! Mede dankzij de mensen waar k mee was! Kon zo naar binnen lopen en werd niet eens gefoullieerd! :D Leuke muziek heb me prima vermaakt ondanks de regen!!!
geweldig genoten. Muziek was het net niet voor mij maar mocht de pret niet drukken. Vriendjes bedankt weer :lief:
Harde Baas
De hitte in de rij, de enórm lang durende regenbui aan het einde van de middag en de zeer snel aanwaaiende storm tegen het einde hebben toch wel de sfeer gezet voor de dag. Bart Skils vs 2000 and one was supervet, daarnaast met ook heel goed vermaak in 365 en op het eilandje bij GZG!! Organisatie had wat strakker gemogen, en had ik ook verwacht van FCA stiekem.
innerSpace
Nou echt een Super feesie gehad daar hoor, het was het wachten waard. Mainstage en Techno was echt lekker! alleen jammer dat we vroegtijdig het terrein moesten verlaaten bij de main, (voor eigen vijligheid) :lol: naja wel tof dat er nog iemand op ons let toch :)
Raimond
Was gezellie maar wat een pleurisrij buiten weer!!Blijkbaar boeit de organisatie alleen het geld en niet de feestgangers, want vorig jaar stond het ook al aardig vol!Mensen van FCA zorg volgend jaar voor betere toegang anders vrees ik dat het na een paar jaar snel gedaan is met jullie feesies(n)
Jean Luc
was weer een mooi feestje, Bart Skils was zeker goed bezig. door de regen alleen Joey Beltram gemist
Barttje Skils en Benny! Super!
Mooneydancy
VOND ER GEEN REET AAN ! SNEL NOG EEN KAARTJE GEKOCHT AAN DE DEUR VAN PLEASURE ISALND. HAD IK TOCH NOG EEN GOEDE DAG
~*­FreAkY LiS*­~
(L)REGEN!!!!
Wimba
waardeloos feest!
sfeerloos, nederland is feest en festival moe, ingang was ook te amateuristisch voor woorden, bij welk feest moet je tegenwoordig nog zo lang wachten voor je binnenkomt, andere minpuntjes: prijs van consumpties, betalen voor wc, geen water bij alle wc's, utrechtse paupers. pluspunten: goed eten, zelfde bonnetjes als drinken, overal snel geholpen bij bar, geluid stuk beter dan vorig jaar. regen verpestte natuurlijk ook een hoop maar daar kan de organisatie weinig aan doen.
(N.­G.­R)in my mind
wat een kut organisatie doe eerst eens even wat aan die lange wachtrijen voor de ingang dan ook nog een tientje voor parkeren kut geluid op mainstage. plus punten: bart skils en 2000 and 1 , len faki andomat 3000 verder was er een hoop gezelligheid maar voor mij geen rockit meer
fucking slecht georganiseerd, klote weer, klote sfeer, klote bier en flikker toch eens op met minimal aan het eind van de avond, kutfeest
Carrie
dansen in de regen was te vet! verder topsfeertje, mooie opzet v festivalterrein!
Samsom
Geniaal festival!! Bart skils vs. 2000 and one BRILJANT!! Kowalski blijft topper!!
Ralf®
Slechte organisatie! Heb langer staan wachten en schuilen voor de regen dan feesten.
Koninghoning
Zo zie je maar weer dat de echte festival ganger geen mietje moet zijn!!!! Beetje party ervaring maakt dit tot een geweldig feest, muzikaal zwaar in orde en mensen die over het weer zeuren moeten gewoon lekker thuis blijven... Top feest!!!
kep me vermaakt
Mark75
2 uur in de rij gestaan om binnen te komen, echt heel slecht geregeld, terwijl er nog een ingang is. Verder prima vermaakt met een hoop bekende. prijzen kunnen iets minder vind ik. 3 bonnen voor een lauw flesje Smirnoff.
Die BAVARIA SLETTEN achter de bar waren ook goed gezellig NOT
Hi-hat Clap
GEWELDIG!!!!!! Poncho aan, en GAAN GAAN GAAN. Rushkin / rachmad en beltram (Y)(Y)(Y)
SuzanneH
Jammer dat iedereen zich zo liet kisten door de regen. Op regen kun je je kleden en het is minder erg geweest dat voorspeld was. Jammer dat het zo druk was in de Static tijdens de regen. Ondanks het vroege weggaan na speculaties over een gigantische storm, heb ik me prima vermaakt en zo waren we nog een beetje op tijd om lekker dicht bij huis te afteren in de Catwalk :).
i_kill_bombs
Eerste keer Rock-it en ook meteen de laatste keer.
organisatie was zaad, maar verder goed vermaakt en aardige muziek gehoord
Lars..
Alleen laatste 2 uurtjes waren leuk..
Kwebbel
Wat een wisselende reacties. Ik het het SUPER naar mijn zin gehad (Y) Ik was er om 11.30 geen rij, alles verliep lekker vlot bij het binnen komen, de lockers, munten enz. Geweldige sfeer, lekker vrij, relaxt, overal dansende mensen, blij, vaag, van alles. Lekker kleinschalig. SUPER DAG :D
liza-de-diva
valt me wel op, met al die negatieven commentaren dat het feest wel als GOED staat gewaardeerd. Als je naar die resultaten kijkt, zie je dat maar 10% er niets aan vond en de rest het dus goed naar zijn zin heeft gehad. ;-)
MarieQ
ik snap niet dat ze niet leren van voorgaande jaren, een beetje 5 poortjes voor zoveel mensen HOEDAN?! Maar verder op en top vermaakt, zeker in de regen :lol: Maar hoe kan je zeggen dat iedereen weg moet en dan toch doorgaan :s
Techno Solution
Sjonge Sjonge ze mogen volgende x egt wel iets doen tegen die lange rijen bij de ingang!!! Rock-it schrap ik volgend jaar van de lijst... Wel moet ik zeggen dat Andomat 3000, Bart Skills en 2000 & One en Joey Beltam waren gruwelijk!!! en natuurlijk niet te vergeten de lieve mensen die k ben tegenkomen altijd leuk.
Girl
Ondanks de buien en onweer best vermaakt. GZG was het gezelligst en vetst! Ook qua aankleding top!
Hushhush
Enkele momenten wel genoten van de muziek, vooral ­­­bij de GZG-stage eigenlijk. Maar de regen heeft toch wel ­e­en­ grote stempel op mijn dag gedrukt, ik vond d­at­ d­e organisatie zich er erg slecht op had voorberei­d. ­Ze ­zijn er waarschijnlijk vanuit gegaan ondan­ks d­­e slechte voorspellingen dat het weer net zo­als o­p­ de andere festivals wel mee zou vallen, m­et dez­e ­insteek loop je helaas een keer tegen de­ lamp.
B van E
Veel regen, weinig tenten...
Lachen feestje!
Techno Dr
We zijn veel te verwend door allerlei festivals met een miljoenen budget. Fca heeft het met deze line up en middelen goed gedaan.
vrt
tja wat zullen we zeggen...
Anuta
Heb me wel weer vermaakt maar of het de 50 euro waard was....
discor­ockend­eclubm­evrouw­metlan­genaam
Bennyyyyyyyyyy vet oldschool liedjes (l) Beetje jammer dat het steeds groter word.. En ontzettend veel horken! Die lelijke grote houseviking op het eilandje was het toppunt!!
Phoolie
Heb me weer prima vermaakt, zelfs de regen mocht de pret niet drukken :D
Te lange wachtrijen voor de ingang (maar 10 poortjes voor 15000 man, hoe verzin je het in godsnaam?!?), drank was te duur, voor wc betaald die later gratis werd, te weinig schuilplaatsen voor regen waardoor in de tent iedereen agressief werd (hadden ze beter op kunnen anticiperen), meisje doodgegaan op het strand, sfeer was totaal kut, vorig jaar was prima, maar nooit geen rockit meer voor mij. Incapabele organisatie dat FCA
Bardih
Lekker vroeg gekomen, geen rij dus!!! Broodjes tonijn waren weer heerlijk. Mensen moeten niet klagen over regen, ga gewoon in een tent staan en maak er daar een feestje van. Praktisch hele dag in 365 mag tent geweest, heerlijke muziek!!!
Anno (NL)
Uur in hitte wachten om binnen te komen:( - Los in de regen bij Beltram, Galuzzi man van de avond! :D
Reille
ondanks de regen heb ik me alweer vermaakt :D
Ant-ique
De hip-hop stage had een erg sterke line-up dit feestvooral u-niq en jawat erg vet. Verder erg goeie sets van skills en 2000 and one en heerlijk afgesloten op Andre Galuzzi buiten in de regen. Wel jammer van de lange rij in het begin het zero tolerance beleid wat fuckin overal is tegenwoordig en 2,50 voor een biertje.
rickus
Kutweer.. maar wel vermaakt bij de montana stage.. after in poema was zoveel vetter :)
sunshine :)
wat een schijt feest, te slechte organisatie
Robert (L) Techno
12 uur aankomst, 12:05 binnen!:D Locatie was vet, zeker als het mooier weer was geweest. Muziek was top, op die 2 uur verplichte minimal tijdens de regen na:(Volgend jaar beter op de weersverwachtingen inspelen, het is kut om de dj's te missen waar je voor komt door het weer! Hoogtepovunten: Alexander Kowalski, Joey Beltram en Sasha
zymaaa
#@*(&@#(*@#(*&@(*#(*@#&(*@ maar het was wel gezellig! 2000 AND one & Bart Skils waren nais!!!!!! waren rouwens de enige die er echt een beetje bovenuit sprongen!
Fcukmme
Regen was het eerste uur nog te doen... Luna city express en Stacey Pullen waren vet! STEEN!!
live 365 was de stage waar we voornamelijk zijn gebleven, heerlijke muziek, goede sfeer en waren er omstreeks 12.30 uur, geen lange rijen bij de ingang, we waren helemaal happy op dit festival.
Stimpy de la fonk
3e keer rockit, het word steeds slechter en slechter,,rij bij de ingang zwaar helaas..
::ETEN::
ik vond et gezellig :D FUCK STEEN:respect:
Joeperdepoep
die rij kon inderdaad echt niet, erg slecht (helemaal als je je bedenkt dat er vorig jaar ook zo'n rij stond), dag begon lekker met mooi weer en biertjes, maar toen de regen inzette was het feest wel beetje over. Sasha maakte op het eind nog wel wat goed!
Brambo82
In tegenstelling tot de meeste reacties heb ik me echt prima vermaakt. Met mijn ticket online kaartjes nog geen vijf minuten in de rij gestaan. Eenmaal binnen kon je zo van rij switchen, dus mijn vriendjes waren ook zo binnen. Beetje aso misschien, maar fuck it. De stortregen was een beetje jammer, maar in de Static tent ging het helemaal los. Zo maar even backstage klimmen en de beveiliging die mee danst. Super. Toegegeven; FCA schaam je diep.5000 bezoekers meer,maar meer facaliteiten ho maar.Denk eens na
Saiko
Dramatisch slechte organisatie, stelletje amateurs! Verder wel erg gezellig en Sasha!!!! oh oh wat een set, jammer dat ie Xpander niet draaide..
Nathalie :woept­iedoe:
Helaas vond ook ik het geen bijzondere editie. muziek was saai, te weinig tenten en gewoon geen sfeer. veel vechtpartijen op het eilandje jammer jammer.
SimeL
leuk, maar slechte organisatie, veel rijen en KUTWEER :(
-Brie
wat een tegen valler!!!
Goldie Oldie
Ongelooflijk slecht die entree, tot 18 uur echt gezellig, Dennis Ferrer TOP, Hardsoul TOP. Helaas +/- 25 hooligans die de sfeer met vechtpartijen daar totaal verziekte. Sound -of - LOVE!!! hebben ze niet begrepen
Ked
:respect: Steen LEVUH!! :respect: Typhoon,dinopha&Blax :respect: Kubus & Jawat:respect: regen geweldig! benny!
[]V[]
Vanaf 17/17.15 uur binnen.. geen last gehad van lange rijen.. gratis geparkeerd omdat de parkeerwachters gingen schuilen voor de bui :D.. Muziekaal was het echt TOP (vanaf mijn aanvang dan iig)! Veel bekenden gezien en prima vermaakt! Jammer van het weer, maar dat heb je als festival nooit in de hand
lot en lau :9..was wel vermakelijk feest ondanks kutweer en slechte organisatie zeker qua doorstroming kaartjescheck
Egginx
Zet Steve Lawler & Sasha in een tent, dan krijg je niks meer mee van het slechte weer!! :D 365 MAG Tent dikke shit!!
K ina
Weinig sfeer, het 'rockit gevoel' heb ik niet kunnen ontdekken. Wel genoten van Isis, Melon in de regen en Galuzzi.
Techno-babe (F)
Eens maar nooit meer dit!!
veel te lang in de rij gestaan, munten erg duur, weer werkte niet mee, vond het wel gezellig maar volgend jaar niet meer!
Erik.K
begrijp de negatieve reacties niet, wat verwacht je een 5sterren camping? Voor mij was het een vette party op een vette lokatie. Een dag waar alles in zat. WAT HEB IK EEN TOP TIJD GEHAD ZEG. Thx Rockit:respect:
wat een kutweer, helaas een aardige stempel op het feest gedrukt...gzg stage het vetst!
Lawler was de verrassing van de dag, die heeft m echt omver gespeeld. Sasha was ook heel cool, wil m graag nog een keer zien. Maar idd de wachtrijen waren echt slecht, met vlauwvallende mensen en sjit...niet goed.
was wel ok, lange rijen bij de netree was kut, ISIS was vet, verder was Twisted stage relaxed, Rachmad klapte hem hard, lekker weertje mensen, lekker ponchotje aan en rammen maar!
Roel63
Voor het eerst sinds tijden weer een feest waar je praktisch voor de deur kon parkeren. Muziek was grandioos bij 365, eten (La Place) heerlijk! Bij 365 zo'n beetje alles binnen handbereik, bonnen/wc/bar. Prima vermaakt dus (y)
Robotnic
Te lang gewacht om binnen te komen, bijna 1 uur! Je moest echt voor alles betalen, belachelijk! Steve Lawler, Sasha, Bart Skills en André Galluzzi hebben het feest gered voor mij!!!
Snotter
Wat een kutfeest, en dit lag niet aan de regen en zeker niet aan de DJ's maar puur aan die kutorganisatie FCA: Belachelijk lange rij voor binnenkomst, geen dranghekken (wtf?), debiele scheiding tussen Paylogic kaarten en Ticketonline kaarten. Totaal geen voorbereiding op de hitte, 8 zielige mensen die op drugs/wapens controleren. Alléén maar minimal troepmuziek! Veel te weinig barren, weinig schuilplaatsen tijdens de regen en mensen die bij bosjes neervielen in de rij: NOOIT MEER FCA zielige kutorganisatie
it's...­ Tricky!
had een leuk feestje kunnen zijn, maar door de regen en storm toch tegen gevallen. DJ's draaiden niet echt verrassend, maar wel lekker. Bart Skills vs 2000 and One waren een van de hoogtepunten voor mij :)
R.Baggio
mindere organisatie, veel goede muziek en Sasha de absolute koning van de avond (L)
yonie
slechte logistiek... verder aardig feestje gehad hoor :)
fantastische feest,lekker feesten in de regen was ook vet,volgend jaar weer
Irck
Dixon & Melon dikke Poncho Party!
Froex
Nooit meer RockIt.Ben na ander half uur in de rij te hebben gestaan flauw gevallen. Met mij waren er nog velen die het wachten niet langer volhielden. Heb veel mensen weggevoerd zien worden in ambulances. Nadat ik weer redelijk bij kennis was hebben we nog een poging gewaagd en toen we uiteindelijk binnen waren kon de muziek me ook echt niet echt boeien. Ook matig dat ze met deze weersvoorspellingen daar niet wat meer tenten neer hadden gezet. RockIt was in tegenstelling tot vorig jaar zwaar bagger!Dank FCA
M@DM@N
me wel vermaakt 4 uurtjes, maare de muziek wat soft:Sjammer
ReyZaMa
Dixon, Ferrer, Lawler, Sasha & 16BL hebben met hun prachtige setjes keihard tegen de weergoden gestreden. En die strijd hebben ze gewonnen :).
La Lau
Superfeestje zeg! Leuke mensen, lekkere muziek, Isis helemaal top en helemaal niet lang in de rij hoeven wachten...nergens voor! GEWELDIG
frenzzz
Aardig feestje, niet meer. Geluid was echt slecht en jammer van de regen
Mona Boordevol
Wijntjes waren duur, muziek was niet optimaal beha­lve Bartje Skills, duurde een uur voordat we de parkee­rplaats af kwamen, en de regen was pauper. Maar al­ met al wel een gezellige dag gehad met mijn vrien­dinnen!!
Dacato
Mmm....veel negatieve reacties wat me echt verbaast!heb het echt super naar me zin gehad!Op tijd aankomen ben je ontzetten vlug binnen!En ondanks de regen, prima sfeertje muziek ook goed...alleen bij de regen heb ik echt even niet veel mee gekregen...maar vond het verder top!iedereen die speciaal kwam kijken naar mij, ontzettend bedankt!!(y)
leipe shit. Len Faki is een held
SnuggLe
Lawler, HELD! Ondanks de K*T-entree een dik vet en gezellig topfeest!
zo is dat
de samenloop van omstandigheden en melon, dixon, dmzs, stacy pullen maakte een hoop goed want wie blaast nu een act af die heeel veel moeite moet doen voor 1 uurtje hier te komen. en dan volgens organisatie nog een joelend applaus moet krijgen. ? <-- rock it --> fuck it. pauper organisatie
Rudger
Sasha! :respect: Jammer voor Einmusik :(
Andreatje
Ik heb dit feest, ondanks de regen als erg leuk ervaren. Zou zo weer gaan :-)
ikbendavid
Handig zo'n tent :P Daan bedankt!
graag 40 euro op rekening 8248306 terug storten.
MarijN
het ging lekker los bij Bart Skils en 2000 and One, gezellig bij de GZG en uiteindelijk de afsluiten bij Sasha, puur genieten :lief:
Belachelijk rijen bij de ingang, eentonige muziek ( weinig variatie), belachelijke drankprijzen en moeten betalen voor poncho's :x geen Rockit maar RUCK -IT!
Pieterrr
Sorry, maar ik ben het echt niet met jullie eens!! Wat een MEGA feestje! Een grote speeltuin!!! Top mensen, Top Sfeertje, Sfeerverhogende regenbui. Rockit, tot volgend jaar! :D:D:D
vroeg gekomen, geen rijen dus (y) Het terrein was juist beter georganiseerd, munten kassa niet meer op het pad. Vond het een fijne dag en geen vechtpartij gezien. Pendelen tussen 365 MAG en Mainstage (l)
*nienke*
suuuuuuuuuper
**Tim
die rijen! heeel slecht georganiseerd
Op zon en feestdagen
slechte binnenkomst,dankzij honcho er tog nog een dolledwaze avond van kunnen maken!!
dixon en tommy 47 vet, maar het feest was slecht georganiseerd! 2 uur in de rij om binnen te komen, das niet normaal :S
bertus boterkoekje
uur in de rij bij binnenkomst, betalen voor wc en ponchos. slecht eten. verder wel ok
Phip
Alles was kut, behalve het danseresje in de 365MAG.
Queen Retard
performen was leuk! heb t cker lache gehad! was er al om 1 uur :D galuzzi mocht aan t einde wel wat meer knallen! Gelukkig had ik leuke, gezellige mensen om me heen
markmark
bartskils koning. rest 1 en al kut. pfff wat een klote feest
Euro miljonair
geloof dat idereen duidelijk heeft gemaakt wat ze er van vinden
Len Faki!! Heel vet! Secret Cinema :respect: Tiergarten!!:D Verd­er noodweer, kut geluid bij de main, hele lange ri­jen, vertraging met de trein, pendelbus terug :nee:
Pietje­potloo­d
Dixon in de regen maakte een hele hoop goed.. :lief:
margootje
super feestje! (l) DACATO jeahhhhhhhh!!!!!!
Ivo Oost
Heb nog nooit zulke slechte mc's gehoord(@ Rush & Static), totaal geen ritmegevoel en teksten, te slecht voor woorden....
Sasha grote klasse! Ook Steve Lawler en 2000 and One vs Bart Skils hebben goede sets weggegeven! Te lange rij bij de ingang!
Kp
Niet leuk meer hoe lang het duurde om binnen te komen
Twee uur bij de ingang staan wachten in de schandalige hitte, te veel betalen moeten betalen voor poncho en wc, duur eten, lange rij bij de barren. Het is dat 365 heerlijke muziek draaide (helaas eerder naar huis omdat we niet konden weten wat het weer zou doen), FCA moet zich iig schamen.
Fristi de fruitigste
(Y)
Milagro
GEWELDIG!! 2 uur lang staan dansen in de regen :D (en de poncho's waren gratis)
Wouter?
Noodweer :(. Galuzzi :D
Vrind.!
1,5 uur wachten voor de ingang was geen pretje.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GZG, verbazingwekkend x10 !!!
Oorsnoep
+ Lee Burridge, Tiergarten, Jerome Sydenham, leuk gezelschap & Sasha - organisatie echt beneden pijl (poncho's (te weinig) verkopen?!, urenlange rij voor de ingang, tientje voor parkeren, blaffende security..) wat een drama, zijn volgend jaar genoeg alternatieven voor rockit, dit was nou niet wat je noemt klantenbinding
fock rockit
viel n beetje tegen..
Harriz
2 hoogte punten op 1 hele dag!! 1: sven & tettero dikke set!!! 2: gesleept worden door een heftruck op de parkeerplaats!!! matig dus
Errug gezellig! Bedankt mensen! :D
Kahl
erg goed feestje, STEVE LAWLER!! alleen de regen en de lange wachtrij waren wat minder
GMX
Sasha, heldenset !
Kut feest,. slecht georganiseerd, wat een figuren die dr rond liepen,.onderling wel gezellig gehad:D
Browser
[Browser] Twee uur in de rij, wat een nachtmerrie was dat zeg! De combinatie van de rij, matige organisatie, de regen en de eentonige matte setjes konden m'n humeur niet meer redden :( Een van de weinige lichtpuntjes voor mij was de geweldige set van Bart Skils en 2000 and ONE! Schaam je FCA voor deze editie! Wat aso ook om die poncho's te verkopen ipv uitdelen. Schandalig!
George C
wat een bagger organisatie, totaal niet voorbereid op het weer, was meer rukit dan rockit, stages afsluiten wgens radarbeelden....er is geen druppel gevallen
hoogtepuntjes van de dag... dixon in de regen en tommy 47... verder weinig positiefs te melden
-Moos-
Nog nooit zoveel lelijke mensen bij elkaar gezien..
Hendrik degen
12 uur aankomst, direct door kunnen lopen, eerste keer op deze manier... voor iedereen een aanrader !! verder jammer dat door die regenbui je in een minimal tent moest staan :(,,, saaiste 2 uren van de dag !!! derest erg na de zin gehad (Y), leuk om een keer mee te maken !!!,, alleen volgende keer ook een schranz tent ?
Arros
dankzij Lawler/Sasha nog onvoldoende...
Sammy S.
Lawler en SASHA (Y) :D
Long ed
Niet echt boeiend.. Gelukkig nog veel bekenden, waardoor het nog enigszins gezellig was! Volgend jaar wel iets beter je best doen!!
Lang in de rij staan, sfeerloos: niet voor herhaling vatbaar (n)
YvonnY
Lekker gezellig, lekker veel lol, heerlijk gedanst, goeie dj's (365MAG)
Pimm0
Gruwelijke line up, Dixon Ferrer en FOK STEEN waren dik, maar t festival zelf viel me beetje tegen
Hazeleger
te lang rij naar binnen, te weinig tenten, te veel rijen gewoon een slecht festival... moest zeker veel winst gemaakt worden...
Veel te lang wachten voor de ingang!
Eigenlijk was het gewoon onwijs kut
tiesniewies
gezwellig! steen, dixon, steve lawler en sasha maakte het slechte weer goed.
Uneek
Sasha! En wat nou noodweer? gewoon tot 10 voor 11 's avonds doorgefeest in de 365mag tent, beetje regen bij het teruglopen was dat echt wel waard :D
Mikey Biemans
BARTSKILS b2b 2000 AND ONE!!!(L)
nootje.nl
tot volgend jaar!!!:woop:
pret
365Live :respect: entree (n) weer (n)
Hannaatje
Bart Skills draaide geweldig in de tent tijdens hevige regen en onweer! Goede sfeer de hele dag, klote poncho's voor een muntje en weinig ingangen waardoor binnenkomen véél te lang duurde.... maar al met al als een geweldig feestje ervaren. Volgend jaar zeker weer van de partij :-)
Poelen
mwuaa.. voor die 14 euro om binnen te komen was het wel even de moeite waard 8)
Meeste tijd van de dag bij de 365 stage geweest en de sfeer was daar helemaal top!! Sasha ging lekker lang door en muziek was super
Bootleg
16 Bit Lolita's, Isis, Lee Burridge, Steve Lawler en Sasha... ik heb me prima vermaakt! Vond de regen wel gezellig klinken op de tent.... :P
beter met zn alle de volgende keer bij de hip-hop komen... super sfeer.. Typhoon & Steen :respect:
Herman
Wat een kut organisatie... te weinig barren, een uur in de rij voor je binnen bent, geen gratis poncho's, veel vechtpartijen, kleine biertjes voor veel geld, weinig inspirerende muziek en totaal GEEN SFEER!!!! andre galuzzi maakte nog iets goed aan het eind... maar dat maakte niet heel veer meer uit...
GB PAULUS
HETWAS EEN BEREFEEST ECHT BEST
M`83
Leuk... het weer heb je niet in de hand.. maar gooi die vechtende mensen er eens uit :jaja: De sfeer was op veel momenten erg ver te zoeken. Desondanks toch lekker lopen swingen.
Harry Foolish
tja... 2uur in de rij gestaan... kutweer... hier en daar aardige sets maar over het algemeen niet heel denderend geregeld... SASHA was dan wel weer top!!
paulus T
jezus mensen wat waren een hoop lui aan de shit:xtc:/:lijn:.het was wel zeer gezellig onlags het weer.zag ook aardig wat ambulances voorbij komen.er waren ook gewoon te veel bekenden
Da Pief <techno pechno>
waar was typhoon!!! verder heeeeeel slecht georganiseerd!!
Soezi
Nooit meer. Alleen de frietjes waren lekker.
Wel ok, niet boeiend. Isis was vet
kvond t zwaar tegenvallen (en niet alleen t weer) Sasha en Lee Burridge dan wel weer een held:D.
Lee Burridge holy banana :respect:. Ik vind regendansjes best schattig om te doen.
wat een vage dag was dit zeg. Bij binnenkomst tropische temperaturen en volop zon, lachende mensen, chille muziek (16 bit lolita's :respect:) daarna noodweer, en geen fatsoenlijke set meer gehoord :S:S half uurtje Pullen was nog wel leuk, maar toen maar naar huis "gevlucht" voor de onweer :lol:
eyecandy
Gezellig met iedereen! Jammer van het weer, maar ze hadden al meer tenten geregeld en dat met een OPEN AIR FESTIVAL! Poncho aan en we gaan!! Roog was top, jammer van de vechtpartij...:(
was gezellig, maar wel jammer van de regen!!
wesdex
EXTINCE ! (maar wat een noodweer)
Sfeerloos. En dat kwam niet door de regen. Len Faki was wel weer ok
Dhr. Rauwe
de eerste uurtjes waren heerlijk en Secret Cinema bij de eerste bui :respect:
TechnoFreak #­1
vroeg weggegaan ivm de waarschuwing! Voor de rest vet
Target326
2000 and vs Bart Skils!!! Helden van de dag!!!!!
Ik heb me heerlijk vermaakt :D
{pastp­recies­}
na 2 uur wachten om naar binnen tegaan :(heeerlijk in de regen gedanst op beltram:D:D:D maakt heel veel goed
markvdh
heb me goed vermaakt :woop:, jammer van de regen, volgend jaar de entree beter regelen!!!!
Bianca (y)
Ik heb me wel 4 uur kunnen vermaken bij de rock it stage,daarna zeiknat van de regen :vaag: Ik was op tijd weer thuis maar goed op zich wel vermaakt die paar uurtjes :)
Bah !!!!!
annie is in tha house
te minimal en te kleinschalig qua diversiteit, was gewoon niet mijn ding en kon me er niet vermaken. De regen maakte het er niet beter op. Lekker om 19.00 naar huis gegaan. En daarnaast vond ik het belachelijk 4.50 euro te vragen voor een witte wijn :loser:
was best nat en kut georganiseerd. ze hadden met al die inkomsten best wat meer tenten kunnen neer zetten!

Line-up ROCKIT Open Air

1Rockit
za 11:00 - 12:30:  house
house, techno, drum & bass, downtempo, dubstep
za 12:30 - 14:00:  techno
za 14:00 - 15:30:  Verenigd Koninkrijk Duitsland house, techno
za 15:30 - 16:30:  · live Duitsland techno
za 16:30 - 17:30:  · live techno
za 17:30 - 19:00:  Verenigde Staten house, techno
za 19:00 - 20:00:  Verenigd Koninkrijk techno
za 20:00 - 21:30:  house, techno
za 21:30 - 22:15:  techno
za 22:15 - 23:00:  · live Duitsland
· MC Verenigd Koninkrijk Nederland house
2Static
za 11:00 - 13:00: 
za 13:00 - 14:00:  techno
za 14:00 - 16:00:  Duitsland techno
za 16:00 - 16:45:  · live Duitsland techno
za 16:45 - 18:15:  house, techno
techno
za 18:15 - 19:45:  Duitsland house, techno
za 19:45 - 21:15:  Duitsland techno
za 21:15 - 23:00:  Duitsland
3Twstd
za 11:00 - 11:40:  house
za 11:40 - 12:20:  house, techno
za 12:20 - 13:00:  techno, house
za 13:00 - 13:40: 
za 13:40 - 14:40:  techno
za 14:40 - 15:40:  · live techno
za 15:40 - 17:00:  house
za 17:00 - 18:30:  Duitsland house
za 18:30 - 19:30:  house, techno
za 19:30 - 21:00:  · live Duitsland house, techno
za 21:00 - 23:00:  Verenigde Staten techno, house
4365Live
za 11:00 - 11:45:  Verenigd Koninkrijk Nederland house
za 11:45 - 12:30:  techno, house
za 12:30 - 13:30:  · live Duitsland techno, house
za 13:30 - 15:00:  trance
za 15:00 - 16:30:  Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten techno
za 16:30 - 18:00:  Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten trance
za 18:00 - 19:30:  Verenigd Koninkrijk
za 19:30 - 22:30:  Verenigd Koninkrijk house, trance
5Rush
za 11:00 - 12:00:  house
za 12:00 - 13:00:  disco, house, afro
za 13:00 - 14:00:  house
za 14:00 - 15:00: 
za 15:00 - 16:00:  house
za 16:00 - 18:00:  Verenigde Staten house, techno
za 18:00 - 19:30:  house
za 19:30 - 20:45:  house, afro
za 20:45 - 21:45:  house, hip hop
za 21:45 - 23:00:  house, techno
house, disco
6Tiergarten
za 11:00 - 12:45:  house, techno, disco
house, techno
za 12:45 - 14:00:  house, techno
za 14:00 - 15:00:  house
za 15:00 - 16:30:  house
za 16:30 - 18:15:  Duitsland techno, house
za 18:15 - 19:30:  house, techno
za 19:30 - 21:00:  Israël Duitsland house, techno
za 21:00 - 23:00:  Polen Verenigd Koninkrijk house, techno
7Montana
za 13:45 - 15:00:  · zang hip hop
za 15:00 - 16:15:  · rap Suriname hip hop
za 16:15 - 17:30:  · live hip hop
za 17:30 - 18:45:  · rap hip hop
za 18:45 - 20:15:  hip hop
· MC hip hop
za 20:15 - 21:30:  · live hip hop
za 21:30 - 00:00:  drum & bass, hip hop
house, r&b, hip hop, latin
8Sound of Love
za 11:00 - 12:45:  house
za 12:45 - 14:15: 
za 14:15 - 15:45:  Spanje house
za 15:45 - 17:30:  Frankrijk house, latin
za 17:30 - 19:00:  Oostenrijk house, pop
za 20:30 - 21:45:  Bosnië house, trance
za 21:45 - 22:45:  house
zo 00:00 - 23:00:  · MC hip hop
· live house, r&b
house
9Gasten Zonder Grenzen
za 11:00 - 12:30:  techno, trance, house
za 12:30 - 14:00:  house, techno
za 14:00 - 16:00:  house, techno
za 16:00 - 17:00:  Duitsland techno
za 17:00 - 19:00:  Duitsland house, techno
za 19:00 - 21:00:  house, techno
za 21:00 - 23:00:  Duitsland

Nieuws

Na 5 jaar konden ze eindelijk ingezet worden: De poncho’s. Afgelopen zaterdag stond Rockit Open Air in het teken van regen, waarbij de hele dag de radarbeelden van buienradar nauwlettend in de gaten werd gehouden. Hoewel de dag warm begon en de weersvoorspellingen in de ochtend aangaven dat de regen niet in Maarssen zou vallen veranderde dat later op de dag en kreeg Rockit Open Air te maken met regen. Voor de één een zware domper, voor de ander een sfeerverhogend element. 153
Rockit Open Air
24 juli 2008
Aankomend weekend is het Rockit wat de klok slaat. Op zaterdag 26 juli vindt dan namelijk de vierde editie van Rockit Open Air plaats aan de Maarsseveense Plassen in Maarssen (Utrecht). Verdeeld over de diverse stages draaien internationale topartiesten zoals Sasha, Stacey Pullen, Steve Lawler, Joey Beltram en de Wighnomy Brothers. 53
Rockit Open Air
2 juli 2008
Na het succes van 5 Years Free Your Mind Festival is FCA alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende festival namelijk de vierde editie van Rockit Open Air dat op 26 juli plaatsvindt aan de Maarsseveense Plassen in Utrecht. 54
Met het ingaan van de zomertijd komt dan toch echt het besef dat het festivalseizoen er aan zit te komen. Terwijl ze bij FCA-Music druk bezig zijn met Free Your Mind worden intussen ook overuren gemaakt om de vierde editie van ROCKIT Open Air vorm te geven. Wederom vormen de prachtige Maarsseveense Plassen (gelegen in hartje Nederland, met haar uitgestrekte weiden, het leuke strandje, speelplaatsjes en het speeleiland op het water) het kenmerkende decor van dit twaalf uur durende dance spektakel. De brede muzikale programmering, belevingen op visueel, theatraal en speelgebied maken ROCKIT Open Air een uniek evenement op een unieke locatie. 16

1027 opmerkingen

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 29 juli 2008 om 13:56:
ja btw, als het goed is heeft dat meisje voor je in de boot nog sneaky een foto gemaakt van mij, ben er eigenlijk wel benieuwd naar, weet niet of jij die kan fixen

heb alle foto's gezien zag er geen onbekenden bij staan maar zal haar eens vragen :)
laatste aanpassing
Tja, had zo leuk worden. Ik vind 2 uur wachten onacceptabel in mijn zuur verdiende weekend. Kan je gewoonweg niet maken tegenover je klant. Ik ga dan ook nooit meer (zeg ik nu) rond 'mainstream' tijden naar een festival. Bij WTTF hoop ik dat dit weekend goed gaat worden gemaakt en sta ik om half 12 voor de deur.
Bovendien werd de organisatie verrast door het feit dat een groot aantal bezoekers tegelijk was gekomen. Het aantal geplaatste toegangspoortjes bleek daardoor niet toereikend.

Dit staat inderdaad op partyscene. Het lijkt mij dat er organisatie wel weet hoeveel mensen tussen bijv. 1300 en 1400 uur naar een festival gaan. Daar zou toch enige research naar gedaan kunnen worden? Vraag het aan Rocco, hij was zelfs aanwezig. Bij awake hebben ze jaren met deze capaciteit voor het festival moeten werken.
Samen met Sasha het dak uit de tent geknalt^-^
 
OWH YEAAH DIT WS MIJN 100STE FEESTJE (L)
andre galuzzi
laatste aanpassing
K wil de set van skils en 2001 k zit noch elke dag k denk in elk uur wel terug te denk naar dit heerlijk moment van de dag en wil dat terug beleven met geluid inplaats van beelde in me hoofd wat die zijn vaaaaaaaaaag!!! :)
laatste aanpassing
Uitspraak van FloriFlipperd op woensdag 30 juli 2008 om 02:07:
K wil de set van skils en 2001 k zit noch elke dag k denk in elk uur wel terug te denk naar dit heerlijk moment van de dag en wil dat terug beleven met geluid inplaats van beelde in me hoofd wat die zijn vaaaaaaaaaag!!! laatste aanpassing 30 juli 2008 02:07

juist (y) waar blijft die set :D
Uitspraak van ...T!M... op dinsdag 29 juli 2008 om 23:14:
andre galuzzi

ja we kennen hem wel hoor... is dat je fanfoto:P
laatste aanpassing
Ander Galluzi
laatste aanpassing
Misschien nog wel het vervelendste was het wegvallen van bereik op de telefoons.. heel apart en (N)
 
Uitspraak van ~DELIRIOUS~ op dinsdag 29 juli 2008 om 20:49:
heb alle foto's gezien zag er geen onbekenden bij staan maar zal haar eens vragen

kijk maar, zou wel chill zijn...

was voor mij een heerlijk momentje, altijd leuk om weer terug te zien :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Uitspraak van Fristi de fruitigste op woensdag 30 juli 2008 om 11:47:
het vervelendste was het wegvallen van bereik op de telefoons.. heel apart

ja ! rockit moet zorgen voor beter bereik !
Uitspraak van wesdex op woensdag 30 juli 2008 om 15:17:
ja ! rockit moet zorgen voor beter bereik !

En noch veel meer
Artiest Daya
Uitspraak van ~DELIRIOUS~ op dinsdag 29 juli 2008 om 20:49:
ja btw, als het goed is heeft dat meisje voor je in de boot nog sneaky een foto gemaakt van mij, ben er eigenlijk wel benieuwd naar, weet niet of jij die kan fixen

that's me.. als t goed is staat in mn album!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 29 juli 2008 om 10:41:
Bij jullie ging het ook nog zo stormen haha

liefde (l) passie en raven maar!!! kakaaaa
Uitspraak van ~DELIRIOUS~ op dinsdag 29 juli 2008 om 13:20:
peddels hebben alles overleefd

met die peddels hebben we op de terug reis al mooie avonturen mee beleefd!!

zitten we in de tram.. had ik nog weet ik hoeveel bonnen over, dus kwamen we met het idee om de peddel eraf te halen en propjes te gaan schieten.
zo gepiept zo gedaan en schieten maar.. zit er een ouwe naast ons, pakweg 60 a 70 jaar, met zn vrouwtje. op zich denk je dan van, heee kinderen doe s rustig! maar nee hoor, hij zit daar stiekem wat te grinneken en ik vraag m: wilt u ook.. ik kauw m wel ff voor :D

en ja hoor, ik leg dat propje in de pijp en hij schiet m ook nog weg :roflol:
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 juli 2008 om 01:50:
hoi, ik heb in de dames wc een digitale fototoestel gevonden, dus als iemand er 1 mist, mail me dan even wat voor 1, dan kan je hem op komen halen.laatste aanpassing 28 juli 2008 13:05
Top Feest Gehad, Gewoon Exyra setje kleding dus regen who cares???
Ben je of ken je Michael uit nieuwegein
We hebben elkaar rond half 10 ontmoet in rush
je was daar met wat vrienden waaronder een uit schotland
Ik heb nog wat foto's dus als je geïnteresseerd bent...
Let me know...Ben zo stom geweest om niet je e-mailadres te vragen!!
k wil de set skils 200000000000000001
laatste aanpassing
Werkzaam bij Up-projects
Artiest Rob
Wil Fiona uit Den Haag zich misschien ff melden.
Bij de 365 stage complimenteerde jij me voor mijn mooie ondeugende ogen en dat verdient zowiezo nog ff een complimentje terug in jou richting..
Dus meld je ff aub :P.Verder goed vermaakt @ Maarsseveense plassen. Lee Burridge en Sasha natuurlijk de helden van de dag!!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van ~Debbie~ op woensdag 30 juli 2008 om 17:26:
that's me.. als t goed is staat in mn album!

thank you miss. Sta er wee charmant op iig :)


Uitspraak van ~Debbie~ op woensdag 30 juli 2008 om 17:29:
met die peddels hebben we op de terug reis al mooie avonturen mee beleefd!!

ben blij dat ik daar een bijdrage aan mocht leveren :|

Was iig ff grappig beetje kutten daar frontlinie en met die boot enzo. Misschien tot een volgende keer.

peace..
Uitspraak van ~Debbie~ op woensdag 30 juli 2008 om 17:29:
en ja hoor, ik leg dat propje in de pijp en hij schiet m ook nog weg

geweldig die ouwe lui van tegenwoordig (y)een lintje voor spuuggrageopa :cheer:
Iemand een idee wie die blonde meid in dat gele jurkje was? Ze liep ook met een gele plu rond :P Heb nog wat leuke foto's van haar die ik niet online heb geplaatst!

Ze was samen met een vriendin in het roze die op gegeven moment van een dronken gast een strandbal in d'r handen geduwd kreeg :P
Artiest Faux
Uitspraak van Allstarted op donderdag 31 juli 2008 om 16:58:
Heb nog wat leuke foto's van haar die ik niet online heb geplaatst!

Als je iemand leuk vindt en op deze manier iemand probeert te vinden, dan moet je wel wat meer informatie laten zien.. want anders schiet het niet op...

Ik vond steen het vetst + Lunn city express!
Uitspraak van Fcukmme op donderdag 31 juli 2008 om 22:12:
Als je iemand leuk vindt en op deze manier iemand probeert te vinden, dan moet je wel wat meer informatie laten zien.. want anders schiet het niet op...

Mwah...ik liep er als een fotograaf rond voor een organisatie ;) En als je een stuk of 10 foto's van iemand plaatst worden ze ook niet vrolijk :P Dus op die fiets!
Sjezus,..

Wie was die MC bij de set van BartSkills & 2001 ?,.. lekker door de set heen bleeeren :S..
De liveset zal binnenkort waarschijnlijk te luisteren/downen zijn na approval.

Gr.
De wijn was veel te duur!! en een bonnetje voor een poncho? :/ Why? :cry:

Maar Bart Skills heeft veel goed gemaakt net als het gezelschap die dag :D
laatste aanpassing
Setjes van o.a. Bartje en Andre Galuzzi staan inmiddels op
audiobeats Die van Sasha helaas niet :(
intree zwaar k***e. ondanks de regen met zn allen los! gegaan.....
jammer dat Rocco met zn gebleeeer de set van skils/2000 and one heeft verpest! kom aaaan!
heb t gelukkig op bloemendaal nog s dunnetjes over kunnen doen met mn M8!!!
en op dominator 28 graden en zon :D