Partyflock
 

Thuishaven terrein

op de kaart
Thuishaven terrein
9 februari 2024
AdresContactweg 68
1014 BW
Amsterdam
Nederland
Capaciteit3000
Ook herkend als
  • Thuishaven
Medewerkers
Boek een overnachting in of in de buurt van Thuishaven terrein via Booking.com.

Uitgaansagenda Thuishaven terrein

Thuishaven541 bezoekers
Alexia Glensy, Benjamin Berg, Boss Priester, D Stone, De Sluwe Vos, Fleur Shore, Kenneth Hill, Luna Ludmila, Luuk van Dijk, Mia Cecille
Thuishaven5 Appic
Bondru, Dragu, Julian Anthony, Laura Meester, Makèz, Shakèd, Sweely, tINI
Thuishaven · Benwal 5HRS59 Appic
angelboy, Benwal, Byron Yeates, Emvae, FRANCK, Genex, Swisherman, Zeynep
Thuishaven · Benwal 5HRS3 Appic
Byron Yeates, Jelte, Moxes, Mystery Guest
Thuishaven · De Zomeropening Day11 Appic
Anil Aras, Benny Rodrigues, Chanca, Cincity, Cuartero, Dennis Quin, Kyra Khaldi, Lori, Luuk van Dijk, M-High, Maqossa
Thuishaven · De Zomeropening Night1 Appic
Springbreak Festival303 bezoekers
Alexander Koning, Benji, Brian S, Complicated, Cross, Dave Leatherman, Divine, Erick E, Funkerman, Jean Vitesse, Jochen Miller, José, Jurgen, Lars Johansson, Lucien Foort, Mark van Dale, Miss Bunty, Pryme, Radical Roy, Remy Unger, en nog 6 andere artiesten →
Thuishaven52 Appic
Menesix
Thuishaven60 Appic
DIØN (nog niet compleet)
Happy Feelings Festival78 Appic
Thuishaven · Prunk 10HRS25 Appic
Prunk (nog niet compleet)
Thuishaven4 Appic
Archie Hamilton, Ben Sterling, Cristina Lazic, Hidde van Wee, Marsolo, Michel de Hey
Thuishaven83 bezoekers
Chris Stussy (nog niet compleet)
Thuishaven · Franky Rizardo59 Appic
Thuishaven31 bezoekers
Colyn
Thuishaven7 Appic
Philou Louzolo (nog niet compleet)
Thuishaven39 bezoekers
Bart Skils (nog niet compleet)
Thuishaven2 Appic
Michel de Hey (nog niet compleet)
Thuishaven5 Appic
Mees Salomé (nog niet compleet)
Thuishaven10 Appic
Tjade
Summer of Love216 bezoekers
Alexander Koning, Alvredo, Brian S, Buddy Suwijn, Complicated, Dave Leatherman, Dimitri, Divine, Eric de Man, Erick E, Jean, José, Jurgen, Lars Johansson, Lucien Foort, M-Cecile, Marcello, Mark van Dale, Miss Bunty, Miss Monica, en nog 5 andere artiesten →
Melody Garden15 Appic

Elders

Laatste feest was op vrijdag 21 oktober 2016: ADE Life and Death by night, A'dam The Loft, Amsterdam

Nieuws

Het house- en clubclassics feest Summer of Love keert op 25 mei 2024 terug met een Springbreak Festival. Het is dan dubbel feest, want de organisatie slaat de handen ineen met Lexion Events van de iconische voormalig club in Westzaan. Meer dan twintig housepioniers uit de jaren 90 zetten het Amsterdamse Thuishaven terrein die zaterdag op zijn kop.
Zaterdag 11 november: Wooferland, The Beginning en Mazzo vieren Big Birthday Bash met houseclassics op Thuishaven
Het Britse house label Defected is de gehele zomer wekelijks te vinden op Ibiza maar maakt op zondag 2 juli een tussenstop op het Amsterdamse Thuishaven terrein. Verwacht 2 stages gevuld met meer dan 7 artiesten uit het befaamde Defected rooster. Speciale aandacht gaat uit naar Prunk die op dit moment hoge ogen gooit met zijn Defected release 'Keep It Simple'.
We are iT festival 2023
30 november 2022
Op zaterdag 15 april 2023 is het weer zover! Het "We are iT festival " is terug op Thuishaven en ook nog eens op een zaterdag. Het leukste festival van 2022 en van de meest legendarische club uit de Amsterdamse en Nederlandse house geschiedenis en clubscene ooit, gaat terugkeren op het Amsterdamse uitgaanstoneel.
Nomads Festival 22 maakt gehele line-up bekend voor 10-jarig jubileum, met o.a. Ryan Elliott b2b Gabrielle Kwarteng, Sadar Bahar en Benny Rodrigues.
Op 23 mei 2020 keert Tijdmasjien terug naar het Thuishaven Festivalterrein met een line-up vol met legends! Met Jody Bernal, Ben Liebrand, Willie Wartaal en DJ ISIS achter de draaitafels wordt dit weer een dag vol met de beste hitjes, classics en house. Verdeeld over drie verschillende stages is er ook nog genoeg ruimte voor genres als Amsterdamse kroeg door Danilo Kuiters (TVOH) en Nederlandse hiphop door Jasha Rudge, we gaan los op elke muziek stijl!
Housequake Festival keerde vorig jaar mei terug op het festivalterrein Thuishaven, na een afwezigheid van maar liefst zes jaar. En met veel succes, het festival was namelijk binnen no-time uitverkocht. Bezoekers waren laaiend enthousiast, tot 's avonds laat stonden alle stages ramvol. Op zaterdag 9 mei 2020 wordt dit nog even dunnetjes overgedaan. Deze keer pakken de grondleggers van Housequake, Roog en Erick E, weer groots uit.
Een van de stages op festivalterrein Thuishaven wordt op zaterdag 7 maart 2020 weer eenmalig omgetoverd tot voormalig Club Mazzo tijdens het feest The Promised Land & Mazzo is back. Club Mazzo was in de jaren negentig één van de eerste plekken waar housemuziek werd gedraaid. Liefhebbers van classics kunnen op dit feest hun muzikale hart ophalen en oude tijden herleven.
De legendarische Haagse dj The Darkraver, onder andere bekend van de nummers 'Thunderground' en 'Intelligent Hardcore', maakt voor het eerst zijn opwachting op het bekende houseclassics feest Wooferland & The Beginning. Op zaterdag 2 november wordt het Amsterdamse Thuishaventerrein omgetoverd tot een winterfestival waar acid, house, techno, rave en oldskool van 1989 tot 2005 klinken.
De legendarische Haagse dj The Darkraver, onder andere bekend van de nummers 'Thunderground' en 'Intelligent Hardcore', maakt voor het eerst zijn opwachting op het bekende houseclassics feest Wooferland & The Beginning. Op zaterdag 2 november wordt het Amsterdamse Thuishaventerrein omgetoverd tot een winterfestival waar acid, house, techno, rave en oldskool van 1989 tot 2005 klinken. 1

10 waarderingen

Pietertje
Alles klopte!
Daisy Feest
Top
larisk­a:chee­r:
Letterlijk THUISHAVEN:chapeau;
MissBren
Mijn favoriete plek vanaf dag 1 wordt tijd voor vaste klantenpas
Nick
Thuishaven is een leuke locatie met verschillende area's,leuk opgezet en het geeft een gevoel of je op een mini festival bent de mensen zijn er altijd vrolijk en voor mij is het lkkr dichtbij, TOP!
Joyz Tylo Mayson
Super na me zin gehad
Mootje
Iemand 10 mrt pasjes gevonden van Jeroen van't hoog?
StormyXani
Gewoon een fijne plek om lekker een feestje te bouwen, leuke service, en de feesten waar ik ben geweest wordt er altijd een gezellige en fijne sfeer neergezet.
gertje7200
top locatie en goed bereikbaar
Lover of life
Kort door de bocht (omdat er een mooi en veelzijdig verhaal van te vertellen is) geeft deze lokatie je de ervaring dat je jezelf blijft verrassen. Met het gevoel van vrijheid ga je stap voor stap mee in de wereld van fantasie, muziek, blijheid maar zeker ook op onderzoek uit. Dat het team hier achter ook uit liefde voor feest geboren is is hier duidelijk te merken. top lokatie waar we het einde van de tong nog lang niet gezien hebben!