Partyflock
 

Classics uit de beginperiode van dance tijdens "The Summer of love" op Thuishaven

gepubliceerd door , op
Summer of Love
22 januari 2024
Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert "The Summer of Love"terug naar festivalterrein Thuishaven. Op zaterdag 10 juli vindt de zomereditie plaats.

Op The Summer of Love wordt club, classics, progressive en house uit de begintijd van dance gedraaid door muzikale helden van zowel toen als nu zoals Erick E, Dj Jean, Roog, Remy Unger, Lucien Foort , Dimitri , Marcello en Alexander Koning. Zowel de oudere als de nieuwe generatie gaan los op de muziek van vroeger en zorgen al jaren voor een goede sfeer op het feest. Ongedwongen en uitbundig feesten op een intieme locatie.

Thuishaven
Het festivalterrein Thuishaven bevindt zich in Amsterdam West aan de A10. Het is gemakkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is gratis in het weekend. De line-up van Summer Of Love is verdeeld over drie area's op deze unieke locatie met een gezellig

karakter. Ondanks de verschillende stages, is het feest kleinschalig en super gezellig. Deze keer geen buitenlandse headliner maar gewoon een Nederlandse editie. De Nederlandse dj's weten toch meer de sfeer aan te voelen als hun collega's uit het buitenland

De Early Bird kaarten zijn al en de helft van alle tickets zijn al weg, maar er zijn nog enkele normale tickets beschikbaar.

Koop je tickets via Appic

Line-Up

2 opmerkingen

Uitspraak van Love is the answer op donderdag 13 juni 2024 om 10:10:
Rollator muziek SMILEYSTART#23#SMILEYSEP#Oyk#SMILEYEND


Gesponsord door Schoonenberg.