Partyflock
 

Summer of Love Springbreak Festival brengt ode aan iconische club Lexion

gepubliceerd door , op
Het house- en clubclassics feest Summer of Love keert op 25 mei 2024 terug met een Springbreak Festival. Het is dan dubbel feest, want de organisatie slaat de handen ineen met Lexion Events van de iconische voormalig club in Westzaan. Meer dan twintig housepioniers uit de jaren 90 zetten het Amsterdamse Thuishaven terrein die zaterdag op zijn kop. Club Lexion opende 25 jaar geleden haar deuren en was jarenlang dé plek voor stomende housefeesten en afterparties. Bezoekers dansten er soms tot in de late middaguurtjes op zondag. De club sloot weliswaar meer dan tien jaar geleden haar deuren, de herinneringen leven voort. Herinneringen die Lexion-residents als Jean, Jose, Jochen Miller, Jurgen, Mark van Dale en Robert Feelgood tijdens het Summer of Love Springbreak Festival weer ophalen. "Er wordt die dag wederom geschiedenis geschreven", aldus de organisatie.

Summer of Love
House- en clubclassics uit de jaren 90 op de hedendaagse dansvloer, dát is Summer of Love. Al jaren vieren bezoekers 'de goeie ouwe tijd' op verschillende locaties in het land. Meer dan twintig housepioniers uit de jaren 90 bundelen hun krachten tijdens dit unieke Springbreak Festival van Summer of Love op Thuishaven in Amsterdam. Summer of Love is al jaren een van de toon aangevende House- en Club classics concepten van Nederland en is altijd lang van te voren uitverkocht.

Thuishaven
Het festivalterrein Thuishaven bevindt zich in Amsterdam West aan de A10. Het is gemakkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is gratis in het weekend. De line-up van het feest is verdeeld over drie area's op deze unieke, intieme locatie.

Line-Up


Koop je tickets nu Appic.