Partyflock
 
­

Maarssen

LandNederland
ProvincieUtrecht
op de kaart
Boek een overnachting in of in de buurt van Maarssen via Booking.com.
Statistieken
38·actieve leden
15·locaties
1684·feesten
1·in de toekomst
1683·in het verleden
103631·bezoekers
18818·unieke bezoekers
9·organisaties

6 opmerkingen

 
Heb jij de ambitie om meer te doen met muziek dan er alleen naar te luisteren op je IPod? Heb je een goed ritmegevoel, geen last van plankenkoorts, ben je tussen de 12 en 23 jaar oud en woonachtig in Maarssen? Dan zijn de DJ Workshops georganiseerd door Southern Forest in samenwerking met W.I.M. (Whatever in Maarssen) wat voor jou en misschien mag jij daarna binnenkort optreden!

In 5 lessen wordt aandacht besteed aan de basistechniek van het dj-en, de techniek van de gebruikte dj-gear en het verschil in het draaien met vinyl en met CD’s. Ook wordt ingegaan op de huidige revolutie in dj land, het digitaal mixen door gebruik te maken van laptop en mp3’s. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de dj skillz zoals scratchen, loops en het gebruik van digitale effecten.

Tijdens de workshop kunnen alle gewenste varianten van dance muziek aan bod komen. Dus of je voorkeur nu uitgaat naar Trance, Techno, Minimal of Hardstyle, alles is mogelijk.

De workshop wordt gegeven door een ervaren DJ uit het team van Southern Forest. De tijdens de workshop gebruikte dj-gear is dezelfde die ook wordt gebruikt door alle professionele dj’s.

De workshop worden afgesloten een optreden tijdens NRG Flash Radio op RTV Maarssen. Tevens krijgt de meest talentvolle dj van alle workshopdeelnemers de kans om op te treden op een groot evenement van Southern Forest.

De workshop bestaande uit 5 lessen is helemaal gratis, maar er is slechts een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk, dus schrijf je snel in.

Schrijf je nu in voor de workshop en wie weet sta jij binnenkort op een van onze evenementen.

Kijk ook op:
http://www.southernforest.nl
Hoe zijn de feesten bij Organza? Leeftijd, muziek, etc
Agter.­ Beetje laat maar wil even reageren op je vraag.­ Op zich kunnen ze heel leuk zijn.­ Leeftijd meestal tussen de 20 en 50 jaar.­ Dus heel divers.­
En vaak zijn er erotische feesten.­ In ieder geval je gaat erotische gekleed.­ Wel jammer dat er vaak trance en house wordt gedraaid.­ Niet meer mijn stijl.­ wij gaan liever de techno met andere stijlen.­
Vereniging Jongeren Stichtse Vecht is een organisatie die zich bezig houdt voor de jeugd in de fusie gemeente Stichtse Vecht, Jongeren Stichtse Vecht gaat dan ook DDA Entertainment ondersteunen om jonge artiesten te vinden die getalenteerde DJ, zanger(es) of rapper willen worden/zijn.

Heb jij de ambitie om meer te doen met muziek dan een beetje thuis spelen op je laptop of zingen/rappen op de fiets? Meld je dan nu aan bij DDA Entertainment en krijg de begeleiding die je nodig hebt om een artiest te worden. Door de samenwerking met Jongeren Stichtse Vecht is die ervaring met jeugd aanwezig en zijn alle factoren dus ideaal om het een succes te maken.

Heb jij interesse om misschien wel hét nieuwe talent te worden van DDA Entertainment? Ga dan snel naar de website van DDA Entertainment en neem contact met ons op! http://www.ddaentertainment.nl of direct via info@ddaentertainment.nl.

Website Jongeren Stichtse Vecht: http://www.jongstichtsevecht.nl
Uitspraak van Mrs Izalinia op zondag 10 juli 2011 om 09:09:
Agter.­ Beetje laat maar wil even reageren op je vraag.­ Op zich kunnen ze heel leuk zijn.­ Leeftijd meestal tussen de 20 en 50 jaar.­ Dus heel divers.­
En vaak zijn er erotische feesten.­ In ieder geval je gaat erotische gekleed.­ Wel jammer dat er vaak trance en house wordt gedraaid.­ Niet meer mijn stijl.­ wij gaan liever de techno met andere stijlen.­

Het leuke van organza is juist dat er nog lekkere house en trance wordt gedraaid helemaal top..:-)