Partyflock
 

Stemresultaat: geweldig

geweldig153455%
zeer goed86631%
goed29311%
ok361%
voldoende211%
onvoldoende9
slecht2
zeer slecht2
waardeloos1

258 waarderingen

vrankenpaolo
Ongekende locatie! Genieten dit feest.
(K)party bitch angel(K)
blijft me favoritie feest.dit keer op my b-day SUPER love it
super!, volgend jaar terug! :)
Mark#
Wat een geweldig feest! NC verrassend goede set, Adaro zoals altijd goed, maar helden van de avond Degos & Re-Done(L)
Tim_Emphasis
geweldig
Thijsjuh92
Druk!
Marfram
Was weer heerlijk, jammer van de regen, maar die is te trotseren! Hangar was wel iets te druk. Verder GE-WEL-DIG én hard! Frequencerz die afsloten <3 Enige nadeel was dat ik met een grote groep was en die wilden we steeds bij elkaar houden, wat veel tijd en energie kostte.
chanta­lvande­rvelde­n
zelden zo'n slecht feest meegemaakt, rot weer, geen platte grond, de mensen bij de hulpbalie konden mij niet eens vertellen waar de hangar was, en 5 uur in de regen op een bus staan wachten NOOIT meer Qbase voor mij
liefss­michel­la
Oh wat een heerlijk feestje was dit! Vooral de hangar <3
Floor *
Vijfde keer Qbase en 1 van de weinige feesten die niet na een paar edities gaat vervelen! :D Donders vermaakt in dey hangar, als vanouds (L) einde was alleen eem draaamaa
BassmaniaQ
Heel vet feest: Sequence&­Ominous helden van de avond :) Alleen jammer van de regen vanaf 5 uur, daarna echt overal te druk. Paradox :respect:
Zelden zo'n slecht georganiseerd festival meegemaakt. Rijen bij het fouilleren, geen plattegrond, PRSPCT en Into the Dark Lands tering ver uit elkaar en 2,5u in de schijtregen op een bus moeten wachten. Eye-D en DJ Hidden, Moleculez, Embrionyc en de helft van Venetian Snares gemist, kon wel janken!
ReinierK
Taxi's terug was drama! Voor de rest, Beter kan je het festival seizoen niet afsluiten!
Markkkkk
GEWELDIG feestje weer na 3jaar afwezig te zijn geweest.. PartyHardy(y) Wel jammer dat de regen inviel in de vroege morgen en het terrein en parkeerplaats in modderpoel omtoverde :P
Elien.
MOOI FEESTJEEEE (L)
Super locatie, sfeer gehalte 99,9%, Voor herhaling vatbaar? JA!!!
J070 :hyper: :beer:
Qbase 2010 vind ik tog het beste! maar heb me OPTIMAAL vermaakt !lekker uit me plaat gegaan dat ik de regen nog is lekker vond ook :rot:
Rubanho
Q-BASE #TIH was geweldig! Neophyte held van de avond!
:bounc­e:mise­l:boun­ce:
3de qbase en jongens wat was het weer fkin awesome!! open air, hangar, tih en sscantraxx echt heerlijk!!
Dit is toch echt wel één van de betere feesten! Het was er weer één voor in de boeken! En Frequencerz, deze afsluiter was gewoon meesterlijk (L)
Lennert~
Bazenfeest :respect: jammer van de regen
Jobbin
minpuntjes vond ik de sfeer (behalve vooraan) op de main en het geluid daar tot 3uur was niet goed. De regen zorgde ervoor dat t feest toch nog geweldig werd, lekker veel ruimte vooraan! helemaal uit mn plaat gegaan op de setjes van PP Frontliner en Zatox:respect:
Nikkertt
Super feest gehad. Jammer dat de Hangar zo overvol was tijdens de regen maar dat mocht de pret niet drukken!
Geweldig bij de Paradox. Ook het laatste uurtje in de regen op de main was fantastisch!
hcJUDITH
k vond het top! lekker uit mn dakkkkkkk
Terror­NLSmur­f
wat een feest :D eerste maar zeker keer niet de laatste keer Q-base! beste set trouwens veruit buzz fuzz :bounce:
xKrissi Terror
Goed feestje !
jwse
eerste keer, top feest! goede sfeer, frequencerz wat een goede afsluiter! high voltage en the beholder pff respect hoor weer eens wat anders dan b-front. alleen hardcore moet wat groter volgend jaar.
ice_c0re
Wat een feeeeeeeeeeeest! HANGAR was Masterrrr!!!
Jimmyvane
Wauw wat was dit een topfeest zeg ! , Tot nu toe beste feest ooit !!, HANGAR :respect:
X-Qlusive K
heel goed vermaakt op open air, scantraxx en hanger :D kut van de regen en het zoeken naar de bus was een absolute nachtmerrie.. maar leuk om weer eens geweest te zijn! :D
No Rules
in 1 woord, nou oke 2 dan: FACKING GEWELDIG!!!
-RiRi
Q-Base kwam vorig jaar met mooi weer en minder drukte beter tot zijn recht, maar wat heb ik toch weer intens genoten!
Eddix
Q-Base is het beste facking feest dat er is!
x_annecaron
Mijn eerste q-base en zeker niet de laatste! Ik snap nu waarom mensen dit het beste feest van het jaar vinden. waaauuwww wat heb ik genoten zeg!
chrizzle
Het was echt te gruwelijk. Q-BASE is baas.
Nicky V
dikke party... regon met de pret niet drukken! los op de main
lippyh
Deze gaat wederom in de boeken!! Top weekend
Mr.Nick
Q-BAAS
EarlyRaver 80
PARADOX
Jezzzie
Wat een zieke afsluiting van het festival seizoen!
TerrorToren
geen worden voor paradox! beste feest & woest gluid
Roan.
Leuke editie! Voornamelijk vooraan in de Hangar geweest, voor de rest een beetje rondgezworven door de hardcore areas. Jammer dat het publiek vaak wat tam was, maar dat heeft gelukkig niet veel effect op onze eigen toestand. :P En regen... tja je doet er niks aan.
Remco. '
Wat een TOP editie weer! :respect: En wat een set van Solutio & The I's! TOP!!:D
Esmeralda_­love
q-base was geweldig alleen na afloop op de parkeerplaats met die bussen ging helemaal nergens over! bizar slecht geregeld niemand wist van gekkigheid waar ie heen moest mensen hadden het ijskoud door de stromende regen hoe moet je tussen al die bussen weten welke de goeie is?! dat was echt krankzinnig voor de rest topfeestje (Y)
[NFN]J-oey
Q-Base blijft werelds.. Onverwacht merendeel geweldige avond gehad in Scatraxx veel oude platen voorbij horen komen :) en leuke sets! 2de deel van Atmozfears heerlijk net als de surprise Waverider! :D Hangar was helaas veel te druk door het weer:( Geen Frequencerz voor mij:( niks aan te doen gelukkig wel The beholder en High Voltage mee kunnen pakken heerlijk! Tot Volgend jaar!
Rawmon
Wat een geweldige nacht! Heerlijke setjes gehoord van Solutio & The I's, Art of Fighters, Adaro & Frequencerz wat een afsluiting!! :respect:
TheRiVer
Geweldig feest gehad, jammer van de regen maar dat mocht de pret niet drukken. Bussen hadden beter georganiseerd moeten worden!
Wolkjes
In de HANGAR was top! (tot het regende) Stomme fout van Morodin: Niet meer tot 3x toe in de microfoon schreeuwen "Repeat after me, MORODIN" .... Niemand zei hem na (hahaha) :-D Wij zijn geen kleine kinderen hè, wij willen feesten, niet MORODIN nazeggen. Pfffff
Pop-up
Ik was ziek en kon niet losgaan, maar had het echt niet willen missen. Overal wel lekkere sets en heerlijk geluid.
GE-WEL-DIG! (L) Jammer van al dat volk wat constant aan het lopen was in de Hangar door de regen.. los daarvan alleen maar goede dingen!! Echt een fenomenaal nachtje gehad
Bartdw94
geweldig feest, vooral hangar goede sfeer en setjes meegemaakt!
Folkert**
Paradox(L)
Stamina :cheer:
super goed vermaakt maar wat een tering verkeersregelaars die mijn bus niet toe lieten op t parkeerterrein. ik ben op zoek naar bob uit seurenberg, wie kent hem
Mark*NL*
Heerlijk feestje weer! Blijft een dikke lokatie!
Youri_94
Geweldige afsluiting van het festival seizoen! Hangar was top geluid en lekkere sets! Alleen soms tikkeltje te druk..
lucje_b
Wat is en blijft het toch een gruwelijk dikke locatie :kwijl: Jammer dat het voor het eerst sinds jaren kut weer was :( Maar prima vermaakt weer :D
PasMaNNi
Super dik feestje, heerlijke locatie... mooie setjes... top sfeertje!
meneerdevink
Waarom de #TiH in die focking tent en niet in een bunker!? Karige stage + aankleding... PRSPCT zag er wel dik uit! Mad Dog en Neophyte draaiden ziek!
Nitro
Struinen door de meeste barre weersomstandigen op de meest brute struinlocatie die er bestaat.. Onbetaalbaar!! , Hangar veruit favoriet (L) Verder Paradox, TIH, Prspct, Qult & USB ook top (y)
Ik vondt het echt een gigantisch mooi feest! Niet echt de sets gezien die ik graag wou zien maar komt omdat ik teveel rondjes loop, ik loop alleen maar rondjes xD Maar voor de rest echt super vermaakt! de sets die ik meegekregen heb waren geweldig! Jammer van de regen de laatste uurtjes maar het was het waard! Volgend jaar zeker weer!
was super feestje aleen op het einde heb ik met een meid staan kleten bij de uitgang ze kwam uit gorichem en had een rose ausbroek aan heb dr nummer helaas niet al iemand weet wiehet is laat het me weten
Fabian
:respect: Jezus wat is dit een godvergeten vet feest :respect: Fucking dik geluid en geen enkele set die me tegenviel. Audiotricz, Anarchist, Noisecontrollers, Ran-D, Adaro, Waverider. Toch één echte uitschieter: Frontliner. Heerlijke set met nieuwe en oude klappers. En dat laatste uurtje in de stromende regen op de main! Had dit normaal gesproken niet chill gevonden, maar de sfeer was zo goed dat ik energie voor 10 had :respect:
Priscilla *
Wat een gruwelijk feest was dit weer! This is hardcore, wat een helden stage. Laatste anderhalf uur ook volop staan knallen vooraan in de stromende regen op de open air, wat een sfeer hing daar bij de afsluiter :respect: :respect: kijk nu alweer uit naar volgend jaar :kwijl:
Tering dik feest weer! Degos & Re-Done en Frequencerz :respect: Jammer van die tyfusregen!
Ekkel :bounce:
Wat een feest weer! Zieke locatie en geluid (Y)
Inshallah
Wat een feest! De moeite zeker waard! :kwijl:
Hardstyle Lover!!:flower:
gruwelijk!!!op na volgend jaar :p
TheDud­eJusti­n
Was weer super dik, jammer van de regen op het laatst en onze buschauffeur was zoek. Dus pas na anderhalf uur eindelijk de bus in. Blijft een toplocatie!
*­HARDCORE-GRUNN*­
Geweldig feestje gehad!
dennisjuu
mensen laten wachten op de bus in de regen waar slaat dat op. verder te druk maar goed vermaakt @ hangar!
In de Hangar werd er weer gebeukt als vanouds! (L) Q-Base blijft voor mij HÉT eendaagse festival van het jaar :RESPECT:
[Sander]
Toffe locatie en hangar te ziek!!! op g4h met hun duizende toestromende fanboys na
*Bartjuhh*
wat een topfeest ! early , this is hardcore, hangar , open air :respect:
Innovate
Top feest gehad! Degos en Re-done :respect: ponchos uitdelen top geregelt (y) Jammer van de drukte soms in de hangar
Il Paolo
Welcome into the Darklands met Moleculez, keihard zagen! PRSPCT en Paradox heerlijk vertoefd
Scorrupt
echt ziek! PRSPCT bunker maximaal! Venetian Snares held! en ook echt genoten in de Paradox! moeten organisators sowieso meer aandacht aan besteden! Millenium is baas!!
GuNner
Geweldig feest!!! alleen mobiel kwijt(samsung S2 met barst)
Haat Brabo
Volgend jaar voor de 3 de x op rij. Wat een Geweld!
D-railed
jan fleck, bass modulators, sei2ure en fracture 4!
itstimothys
Big Party!! Hanger, PRSPCT, USB, Qult! (L)
Stoux
Locatie & geluid (L) Voor mij Ran-D verrassende eindbaas van de nacht! Held van de nacht; Theo! Meest betrouwbare taxichauffeur ooit! (L) Drie uur stromende regen onthoofd het feest helaas toch enigszins..
RefIex
Super vet weer! Adaro is een held, jammer van de regen maar daar kun je niks tegen doen.
geck-a
Heerlijk feest gehad! Vond de app die ze gemaakt hadden erg handig. Heb eigenlijk niet een set gehoord die tegenviel (Neophyte draaide heerlijk)! G4H was wel echt extreem druk ookal waren we al vanaf degos & re-done in de Hangar. Balen van de regen op het einde maar aan zoiets kun je toch niet meer doen dan wat er gedaan is, heb genoeg mensen met dozen vol poncho's zien rondrennen om uit te delen. Volgend jaar duidelijk weer gaan!
RikxD
Heel vet feest :D
Jasper #1
Adaro, Moridin en the Frequencerzz WOOOHWW m'n doppen knalde gewoon uit m'n oren... Jammer van de regen achja minpunten zijn er toch net als parkeren...
Martijn 076
wat een feest zeg het geluid in de hangar was heerlijk
Donders geil feest!(L)
Jente
GE WEL DIG
nickysshh
Beste editie met alleen maar vette sets (L) beste festival van dit jaar, buiten Nature One om dan haha
Prspct :lief: Bussen aan het eind, wat een ellende...
berrys
Sei2ure, Trasher, N-Vitral & Hellfish braken de hele hangar af(L) trouwens: Venetian Snares was echt he-le-maal kut! Die zien we liever niet meer terug!
[NFN]Souter W.­
KjuuwBAAS, bazenfeest, feest van het jaar! :respect:
Jannúss
HANGAR:respect: Elk jaar weer genieten. Nu al weer zin in de volgende editie(L)
* Sanneke *
Heerlijk losgegaan in de regen!
xKimm-
Wauw geweldig! Was m'n eerste keer maar ik wil weeeeeer!!
//\\//­\\AASS­EN
keihard!!!
HDHD
Top feest gehad ondanks de 2 uur wachten in de regen op de bus :( Wat werd er lekker gedraaid in de Paradox met Buzz Fuzz als held van de dag!
Wianda :hyper:
Mooiste festival van 2013 voor mij! (L) Solutio & The I's, Ran-D, Adaro & Degos & Re-Done superhelden! :respect:
Misselijke
PRSPCT was weer geweldig, Eye-d & Hidden!
tattoo gabber lady
eerste keer Q-base, zeer goed bevallen :) :) !!! paradox en prspct waren echt super !!!volgend jaar weer :)
voicher
Ondanks slechte weer zeer goed vermaakt in hangar wat een geluid lekker knallen vooraan bij de speakers
RAY990
Steevast het beste outdoorfestival van het jaar! Wat een geweld aan geluid, wat een brute locatie en wat een supersfeer zo in het nachtelijke. Jammer van het weer maar dat bewijst des te meer hoe sterk het concept QBASE is:respect: Tot de volgende jaren!:-D
Lucas*
Dikke Editie!! :P Audiotricz, Kenneth G, Vince, Alex Kid & Meccano Twins :respect: vrdr PRSPCT USB SCANTRAXX :woop: :D
!!VICTORIOUS!!
6e x Q-Base voor mij, een andere editie dan voorgaande jaren, dit jaar vooral gekozen voor Hardcore en dus in de Paradox en This Is Hardcore het meest gestaan. Jammer van de regen op het einde van het feest, wat de afsluiter van het festivalseizoen toch een beetje triest maakte. Veel (oude) bekenden gezien was erg gezellig (Y)
waar dan
de regen :) je bent op een gegeven moment toch helemaal nat. Dus kun je net zo goed doorgaan. Oftewel het was weer zwaar bruut
The Vinyl Pimp
Alpha2 & Solutio & The I's in de Hangar!! En wat een geluid zeg :D :D ACTI in de Qult was ook top. (y)
Wat een geweldig feest!
TeRRoR-specht
eerste keer Q-base..zeker niet de laatste..wat een sfeer wat een feest
Raving Roeie
Wat een knaller van een feest was het weer! Paradox area, wat werd daar heeeeerlijk gedraaid!!! :respect: Sfeer was zoals elk jaar top! Set van de dag was voor mij van the bodysnatchers!!
_Lucii_
Gezellig feestje, in sommige tenten wel erg druk! Beetje jammer dat als je aankomt de plattegrondjes op zijn... Verder een toppertje!:D
Rutgerrrr
Goed vermaakt in de Paradox en Open-air, hangar was mij te druk
Brennanheart wat een lozer
JUUKUH
Paradox was heeeeeerlijk!!! :kwijl:
W
Topfeest gehad, Paradox was heerlijk en genoten bij Activator en The Frequencerz in de hangar! En dankzij de organisatie is mij een onderkoeling bespaard gebleven door dekens uit te delen
ray-on-tour
the bomb 2013... genoten thx all
Amphion DJ
echt een feest voor de liefhebbers! _0_ .. Zatox in de stromende giet, genieten!
Vive La Falkz
Kuteind! Heb de frenchcore wel gemist verder wel goed vermaakt:respect:
Bigmb B)
Raging in the plensbui!
ArtStyle
Geweldig feest weer! :respect: Adaro & Frontliner. :cheer: Voor de rest veel in de Paradox geweest :kwijl: Nergens te druk naar mijn mening (y) Geluid vond ik wel overal minder dan andere jaren!(n)
The Irritainer
Afgezien van t einde met de bus een top nachtje gehad. Lekker bouncen in de hangar en bij scantraxx.
Lief meeste­rboefj­e
uitermate goed vermaakt. regenjasje aan en ik zeg feesten! wat een knaller was dit!
Sounds of the Machine
Into The Dark Lands :respect: Moleculez, Embrionyc, Sei2ure vs. The Relic en voor de rest nogmaals Sei2ure, N-vitral en Jan Fleck :respect: Dus ik heb weer genoeg vrolijke melodietjes gehoord en handjes in de lucht momenten gehad :lol: Zelfs nog ff bij Vince en Catscan kunne kijken, en dat zijn natuurlijk altijd leuke dinge :jaja:
De Sarcast
PRSPCT was epic! Hellfish, Deathmachine, TOA en Trasher waren ziekelijk vet. Darklands viel me ontzettend tegen, te kleine bunker, niemand ging los en er werd ongeloofelijk langzaam gedraaid (pitch kapot ????) Regen op het eind en alle chaos ervan kon ik wel om lachen, heeft ook zn charmes :P
Lekker Losjes
Spetter, pieter, pater... lekker in t water!!
BACO BROOD
gruwelijk gaaf
Luit :bier:
Paradox & Hangar, wat een heldig feest was dit weer :respect:
Bart:')
Een grote bende gezelligheid en ik heb ook nog leuke liedjes gehoord, dus zoals ieder jaar weer een geslaagde fissa (L)
:cheer­:Bubbl­egum Bitch:­cheer:
Erg bruud feest!!
Nek!
paradox :respect:
// Rick wausje­styler :bounce:
Wat was dit toch weer een dol feest!! Goed vermaakt in de Hangar
Hoedje :/
hakketakke paradox
naomishauny
voor mij de perfecte afsluiting van t festivalseizoen! Q-base je was geweldig en dan met name Hanger!!! see you next year
Mystic_Dumm¥
Brennan Heart en Frontliner .. helden van de avond, Serieus hoe kun je het publiek meekrijgen...geweldig :respect: ook was Ran-D beter dan anders
olav_040
geweldig
Mad dog (l) nosferatu@millenium (l)meccano twins (l) sets van de avond
Avonturier
Paradox was de verrassing van deze editie voor mij. Nosferatu & Catscan, super vet om al die ouwe knallers weer te horen. Maak ik niet vaak mee dat ik zo een beetje alle nummers van naam ken. Het laatste uurtje op de main in de regen zal ik ook niet snel vergeten :D
MarrieMarrie
ik hou toch zo herrie (L)
lekker feestje! vorig jaar was naar mijn inziens wel beter. ook de bussen vond ik erg slecht geregeld. Desalniettemin, top feest gehad.
[NL] Daniarcore
Het was weer beuqen met een grote Q! Jammer van het te slechte weer, maar dat mag de pret absoluut niet drukken.
Hitout
Weer of geen weer, ik heb een TOP feest gehad!
Mr. Fruzz..
BAZENBENDE :d
dnpeep
akira deathmachine jan fleck bedankt voor de geweldige sets!, maar dj vince was nog net iets beter. Wat een koningset
Pieter..
Paradox (L) voor de rest minder dan voorgaande jaren (te druk)
Q Mike
7e keer Q-Base en weer een hele dikke editie (L) Adaro beste set :bounce:
Stuk Vreten - Raving Religion
Q-base is me een dikke partij! Heerlijk genoten! Paradox was the place to be :respect: Dj Vince
Djazper
Awesome. Hangar. Geluid te sick. Alpha2, Ran-D, Frontliner, Adaro, G4H en Freqz. De bazenset van de nacht.
---Ralph---
Geweldig feest blijft dit toch! Genoten van de sfeer in TiH tijdens Evil Activities en Art of Fighters. Ook de hangar en paradox waren geweldig!
s-chicaa
TOP! (alleen te druk) PARADOX WOOHOOOOOOO!!
[M]ichel81
Was weer erg vet! :) Hangar blijft the place to be (L) wat een geweld werd er gedraaid! :D Beste set van de avond was van Adaro en Frequencerz (L) :respect: op naar mn 9e Q-BASE!! :D
Sick of it!?
GEWELDIG! USB PARADOX PRSPCT!
Rickkertt
TOP!! op na volgend jaar!!
Arjan Beukpad
Zelden zo gelachen
J-Totteeej
Wat is en blijft het toch een supervet concept! Laatste helft A2 set,Solutio & The I's,Beholder & high voltage en vooral D&R :respect:
aur_AW
PRSPCT (L) love
:respect: Atmozfears! :respect: Dikste set van de avond, perfecte mix tussen raw, early en mainstream hardstyle! :respect:
Al 6 jaar een zekerheid qua vet feest voor mij ;-) Favoriete stage is toch elk jaar weer de hangaar ;-) Lekkere rawe hardstyle die uit de speakers knalt en de licht show en aankleding (y) (y) (y)
GewoonGijs
Top feest! De regen kon de lol niet bederven!
Thom1991
Q-BASE blijft een van de hoogtepunten van het festivalseizoen! Wat een feest was het weer :d
beentjes goed gaar gestampt in de hangar! see you next year!
Booydd
Mooi feestje! Buzz Fuzz een bazen set (Y)
BRL_Roger
Fijn feestje, jammer dat me benen het begaven..
Abduction
Was me eerste keer, SUPER FEEST!
Sporter29
jammer dat in paradoxx geen early hardcore werd gedraaid en de regen was ook n dieptepunt, maar verder was t een knallenfeest.de laatste uurtjes waren in scantraxx nog knallen
Ramzuzz
Mainstage boven verwachting met NC en Ran-D. (Y) Top sfeer en goeie muziek in de Descent zaal met Moleculez, Embryonic en topper Fracture 4. :D Maar het hoogtepunt van de avond was toch weer bij Stormtrooper en de USB gang! :respect::respect:
hompi
Wat een vet feest was dit zeg, flink vermaakt bij de prspct, usb en into the dark lands. Fracture 4 set van de avond. Alleen wat een ellende op de terug weg met de bus .
Esmeeearly
Early tent was super lekker kunnen stampen. En het laatste uurtje lekker in de regen bij this is Hardcore staan stampen!! Echt een top feest!
tuinterror
Q-BASE was echt een super vet feest afsluiter USB was super qult was ook vet vooral de film die ze draaide was super vet
Puik feessie! Wat een geluid, lekker hoor. Paradox area was prachtig en werd lekker gedraaid.:D
Marolt
Geweldige editie van Q-base, Adaro, Frequencerz super. Maar de beste set voor ons toch echt N - Vitral, ongelofelijk wat een bruut geweld!! :-D ongekend!! :respect:
MelvinS
Eerste keer qbase maar zeker nut de laatste. Erg genoten van moridin in de hangar!
Wouz'
beste feest van het jaar !!
Evi **
Activator, Degos & Re-done, Psyko Punkz... :respect:
Tikkelsunday
Heerlijk feest gehad ! Planning bij de eerste Dj al in de soep dus lekker rond gestruind over Qbase!
Wat een supervette afsluiter van t festivalseizoen! :bounce:
Thamikesite
Super feest! wel jammer dat het einde beetje verregende, volgend jaar weer :)
JVD
Eerste Q-Base, en zeker niet de laatste! Wat een geweldig feest is dit! En dat geluid in die Hangar! GEWELDIG !
PARADOX
-Joran-
Top feest! Vetste moment: laatste uurtje bij de main, stromende regen, mannetje of 50 en we bouwden er gewoon een feestje van!
jordii28
Helemaal top! Hangar toch wel de place to be :)
nl noize suppressor hc
geweldig
Snelle
Zeer fijne editie! solutio & the i's ging dr op! Activator en degos & re-done tegenvaller. Verassing van de nacht: noisecontrollers!
Wigaard
Eerste keer Q-Base en zeker niet de laatste
Ryan-D
PARADOX ! (L)
LiLLiTHHH;
beetje soft hoor, maar heb me wel vermaakt
ÐebOrahh*­:bounce:
Omnious & Sequence helden van de avond :respect: Paradox en PRSPCT :k :bounce:
!Bart*
heel goed vermaakt maar wat een bende met die bussen! onze bus mocht het terein niet op vanwege de drukte. Kortom 2 uur zoeken naar n bus die er niet is(gelukkig op de valreep vervangend vervoer gevonden). Dit gelde niet voor iedereen en hebben dus goedzakken opgetrommeld die ff vanuit Eindhoven de rest heeft opgehaald!
#81 -[D.K]-
:respect: Q-Base :respect: Solutio & The I's toch echt te vroeg, Adaro en Waverider hebben het feestje wel gemaakt (Y)
T1M0
Activator, Ran-D, Adaro, Meccano Twins _o_ Heerlijk festival! Alleen jammer van het einde!
Wat een helden feest is dit toch (L)
joost ruiter
was een goed feest! heb me uitermate goed vermaakt!!
Snobbie :vaag:
Prspct :respect: Venetian snares :vaag: heerlijk!!!
DJ D-Jackal
BAM! Gewoon weer geniaal!
Wosso
Je hebt feestjes en je hebt Q-Base
LeXTC
Was een beere mooi feest! jammer dat die hoere bus anderhalf uur te laat was. heerlijk in de regen gewagt.
terpletter
heerlijk feest, heb mn stierlijk vermaakt inde prspct en de hanger !!!
:rot:/­/gidov­erbern­e//:ro­t:
mooi feestje dikke setjes gehoord bij paradox en prspct
T-ERROR
die PRSPCT area was eg de ziekste van allemaal wat heb ik hier goed gefeest :respect: C-Netik, Hellfish, Deathmachine, Akira, Eye-D & Hidden, Satronica & Stormtrooper en Meccano Twins, Sei2ure :bounce: eg dikke setjes wat ze hebben neergezet :respect:
area_master
Feest zelf was echt goed. Maar parkeerplaats was echt een drama. In de stromende regen echt 1,5 uur naar mijn auto gezocht. Volgende keer maar letters per parkeervak wegzetten ofzo.
[Dylan
Wat een feest weer ! dat geluid daar :kwijl: veel goede setjes gehoord vanaf 17:00 tot 07:00 tot volgend jaar :)
Buurmannetje
Top feest. Enige minpunt was zeiknat je bus zoeken en hem niet vinden haha. Paradox was de bom en bass modulators ook top.
Kevin (Dream Chaser)
DJ Vince :respect:
Mellie92
Prima feestje opzich maar voor mij wel de minste van 3 x kwa sfeer maar wat gingen we los het de laatste 3 uur in de hangar het enigste wat los ging was de regen haha
Jeeba
Hangar viel tegen dit jaar, alleen lekker losgegaan op alpha2 en frequencerz nadat ik een beetje ruimte had. blij dat ik Sequence & Ominous heb mogen aanschouwen, wat was dat vet! Adaro laatste driekwartier was ook zwaar genieten. Evengoed weer 1 van de beste feeste van het jaar.
Bendev­anElle­nde
TiH & Paradox (l) Kil, het was fissa! :cheer:
Andy
Minste editie die ik tot nu toe heb meegemaakt. Wat was er met het geluid in de hangar aan de hand?:/ Al jaren word je daar compleet weggeblazen, nu leek het nergens op:( Om nog maar niet te spreken over de drukte. Maargoed, dat zal grootendeels met het weer te maken hebben. Heb een leuk feest gehad, maar het had zooooveel dikker kunnen zijn.. Activator, Moridin, Degos & Re-done meestersetjes:respect:
Maikelo
Super vermaakt :respect:
Bjorn-->>Batsie
Man man man wat een heerlijke nacht!(l) paradox(y) en de laatste anderhalf uur vol gas en zeiknat op de open air!:bounce:
G.E.E.R.T
Heerlijke afsluiter van mijn festival :respect: Ran-D, Adaro, Moridon, Neophyte Knalde Heerlijk :respect:
Alice in Wonderland
Heerlijk feest! Heb me echt prima vermaakt, zeiknat maar door tot het einde in de regen!!
Heerlijke editie! Blijft een geweldig feest, Frequencerz helden!
Frank_!(h)
Ondanks de regen en daardoor de enorme drukte in de hangar moet ik toch zeggen dat dit weer een geniale editie was :respect:
Faniac
Q-Base blijft elk jaar zooooo vet! (L) van 3 tot 6 heerlijk lopen pieken in de Prspct area :respect: Helaas was de regen naderhand echt een heel zuur einde :(
[D]ede­msvaar­t84
Hele dikke editie! Wat een sfeer in die regen op het eind bij de afsluiter!! :D :D
Tezzeret
Superfeest!!! EN wat een respect je kan krijgen van partyminded people alsj emet krukken een event als dit bezoekt. Thanks!!!
Ginaa :cheer:
Beste feest van 2013 :respect:
Demotion
Topfeest! En iedereen bedankt voor het komen op mijn verjaardagsfeest ;) :P
Tobias81
goed vermaakt maar vond het feest zeker niet bijzonder. en te duur en druk was het sowieso. gelukkig zijn er genoeg qdance fanboys om het hier op pf geweldig te maaken ;-)
pappa Koop
Adrenalize weer een heerlijk setje om er goed in te komen. Brennan Heart wat een aanfluiting, draaide zijn riedeltje af en that's it.Noisecontrollers superset, maar wat was het sfeerloos op de mainstage.Bij Adaro barstte de bunker uit zijn voegen, wat een aanhangers heeft die man. Atmozfears heerlijke afsluiter voor mij van een geweldige Q-Base :respect:
Kreativ Kickz
Maximaal knallen in de regen,, wat een heerlijk gevoel blijft et toch ! (L)
Pluutooo b)
Liefde voor Q-Base (L)
WallMart
Matig feestje maar dit jaar.
pjer86
heerlijk feest met gezellige mensen wat wil je nog meer
Chukkels
Q saved the best for last! Q-Base was HET hoogtepunt van het festivalseizoen! (L)
GE-WEL-DIG
Global­joymen­d :cheer:
Heerlijk feest. Paradox en de buiten mainstage maakte het voor mij zeker goed!
Maxime B.
Nondeknetter dit was vet!
Abaddon
tih viel qua geluid erg tegen in het begin later stond het gelukkig veel harder...voor de rest veel bij paradox en hangaar geweest :bounce:
deze mag in de boekjes :respect:
Albertino
Paraox stage deed het voor mij en de main binnen.Vette shit!
dylan131
goed vermaakt, prima feestje
Quintuz
Zeker een van de beste, wat een feest! <3 Audiotricz, Atmozfears, Alpha2 & Ran-D heerlijke sets!!
Thomas BRL
Geniaal
Viienne.
In 1 woord geweldig!
$kilpad
Paradox knalde! TiH volgend jaar maar in de hangar! super feest
Geweldig!!!! Weer een leuke avond en nacht gehad in de Hangar :D
**Blossum**
:respect: :respect: :respect: topper!!!
Stoantoafel
Netjes
ShowStopper
Dit was AAN!!!
DJ Sequence
WOW!!! Verder niet veel andere woorden dan mega fokking fantastisch! Weer eens zo'n avond en optreden om nooit meer te vergeten. Q-Base altijd te gek, maar het zijn de bezoekers die de moeite nemen om bij je set te komen kijken, die het episch maken! Thanks, thanks, thanks!! : diepe respect buiging :
Berkeltjee
Sequence&Ominous!!!
CaS_
Zowat de heletijd bij Paradox gestaan, man wat ging het er daar op zeg! Full gassss!!
iMasterspy
Wat een feest weer. Super vermaakt en de regen was jammer maar lekker verder in de hangar door gestampt
Dubtrip
Zeer goed vermaakt, vette setjes bij paradox, hangar, qult met Twins artcore, ACTI en S&O als hoogtepunten! _O_
Vet feestje! Sequence & Ominous :D
Mooi feestje! Maar die 2 uur in de regen wachten op de pendelbus naar venlo was minder!! En noe FEEEUUNNNE
Lange Erwin
PARADOX!!!! :respect:
V0NK
Fracture 4 _O_
voor vip had ik wel iets meer verwacht !
Moi
Heerlijk oa @paradox ; buzz fuzz en TiH, thank you all!!
TiH perfect alleen volgend jaar grotere tent nemen was echt te vol
[-Stef-]
PRSPCT! idd, maar wat een **** eind lopen van bijv. Main stage naar PRSPCT!
[F.­C.­M.­R.­]-WVH
gezellig feestje :d (y) alleen die regen :(
'Party­Chick(­L)!
Dat was weer een beste:bounce:! De hangar ging goed los! En nosferatu knalde hem goed hard in de paradox(L)!
SQooby-Doo
:respect: Geweldig was het weer , maar dat is Q-base...en die paar regendruppeltjes mochten de pret niet drukken. Dikste set van Q-base 2013 : Buzz Fuzz :kwijl: En natuurlijk Adaro , Ran-D en Solutio and the I's. Nu al zin in de volgende edtie :lief:
userid
Hoppa wat een bazenfeest, early rave, hardcore en de raw grrruwelijk vermaakt!
Para.vputtn
Donders vet feest, paradox klapte er ook over!!
Partys­tarter :bounce:
Paradox!!! Met vooral Nosferatu! Heerlijke set!! :respect:

Line-up Q-BASE

1Open Air
za 17:00 - 18:45:  🇳🇱 hardstyle
za 18:45 - 20:30:  🇧🇪 hardstyle
za 20:30 - 22:15:  🇳🇱 hardstyle
za 22:15 - 00:00:  🇳🇱 hardcore, hardstyle
zo 00:00 - 01:30:  🇳🇱 hardstyle
zo 01:30 - 03:00:  🇳🇱 hardstyle
zo 03:00 - 04:30:  🇳🇱 hardstyle
zo 04:30 - 05:30:  🇮🇹 hardstyle
· MC 🇳🇱 hardcore, hardstyle
2Hangar
za 17:00 - 18:30:  🇮🇹 hardstyle
za 18:30 - 19:30:  🇦🇺 hardstyle
za 19:30 - 21:00:  🇳🇱 hardstyle
za 21:00 - 22:30:  🇮🇹 hardstyle
za 22:30 - 00:00:  🇳🇱 hardstyle
zo 00:00 - 02:00:  🇳🇱 hardstyle
🇳🇱 hardstyle
zo 02:00 - 03:00:  🇳🇱 hardstyle
zo 03:00 - 04:45:  🇳🇱 hardstyle
zo 04:45 - 05:15:  🇳🇱 hardstyle
zo 05:15 - 07:00:  🇳🇱 hardstyle
· MC 🇳🇱 hardcore, hardstyle
3This is Hardcore
za 17:00 - 18:00:  🇳🇱 hardcore
za 18:00 - 19:00:  🇮🇹 hardcore
za 19:00 - 20:00:  🇮🇹 hardcore
za 20:00 - 21:00:  🇳🇱 hardcore
za 21:00 - 22:00:  🇮🇹 hardcore
za 22:00 - 23:00:  🇮🇹 hardcore
za 23:00 - 00:00:  🇳🇱 hardcore
zo 00:00 - 01:00:  🇮🇹 hardcore
zo 01:00 - 02:00:  🇳🇱 hardstyle
zo 02:00 - 03:00:  🇮🇹 hardcore
zo 03:00 - 04:00:  🇳🇱 hardcore
zo 04:00 - 05:00:  🇮🇹 hardcore
zo 05:00 - 06:00:  🇳🇱 hardcore
zo 06:00 - 07:00:  🇮🇹 hardcore
· MC 🇳🇱 hardcore, hip hop
· MC 🇳🇱 hardcore, hardstyle
4Scantraxx
za 18:00 - 19:00:  🇳🇱 hardstyle
za 19:00 - 20:00:  🇩🇰 hardstyle
za 20:00 - 21:30:  🇳🇱 hardstyle
za 21:30 - 23:00:  🇳🇱 hardstyle
za 23:00 - 00:00:  🇳🇱 hardstyle
zo 00:00 - 01:00:  🇳🇱 hardcore, hardstyle
zo 01:00 - 02:30:  🇳🇱 hardstyle
zo 02:30 - 03:30:  🇳🇱 hardstyle
zo 03:30 - 04:30:  🇳🇱 hardstyle
zo 04:30 - 06:00:  🇳🇱 hardstyle
· MC 🇳🇱 hardstyle
5Prspct
za 18:00 - 19:00:  🇳🇱 drum & bass, dubstep
za 19:00 - 20:00:  🇵🇹 drum & bass, hardcore
za 20:00 - 21:00:  🇳🇱 drum & bass
za 21:00 - 22:30:  🇳🇱 drum & bass
🇳🇱 drum & bass, hardcore, downtempo
za 22:30 - 00:00:  🇨🇦 drum & bass, techno
zo 00:00 - 01:00:  🇳🇱 hardcore
zo 01:00 - 02:00:  🇳🇱 drum & bass, hardcore
zo 02:00 - 03:00:  · live 🇳🇱 hardcore
zo 03:00 - 04:00:  🇬🇧 hardcore
zo 04:00 - 05:00:  🇬🇧 hardcore, hard techno
zo 05:00 - 06:00:  🇳🇱 hardcore
· MC 🇳🇱 drum & bass, hardcore, dubstep
6Qult
za 17:00 - 19:00:  🇳🇱 techno
za 20:30 - 22:00:  🇧🇪
za 22:00 - 23:00:  🇳🇱 house
za 23:00 - 00:30:  🇮🇹 dubstep
zo 00:30 - 01:30:  🇬🇧 house, hardstyle, trance
zo 01:30 - 03:00:  🇮🇹 hardstyle
zo 03:00 - 04:30:  🇳🇱 hardstyle
zo 04:30 - 05:30:  🇺🇦
· MC 🇳🇱 house, r&b, hip hop, urban
7Paradox
za 18:00 - 19:30:  🇳🇱 hardcore
za 19:30 - 21:00:  🇮🇹 drum & bass, trance, hardcore
za 21:00 - 22:30:  🇳🇱 hardcore
za 22:30 - 00:00:  🇳🇱 hardcore
zo 00:00 - 01:30:  🇳🇱 house, hardcore
zo 01:30 - 03:00:  🇳🇱 hardcore, house, hardstyle
zo 03:00 - 04:30:  🇳🇱 hardcore
zo 04:30 - 06:00:  🇳🇱 hardcore
· MC 🇳🇱 hardcore, hardstyle
8USB
za 18:30 - 20:30:  techno, hard techno
za 20:30 - 21:45:  · live techno, trance, hard techno
za 21:45 - 23:00:  · live hard techno
za 23:00 - 00:15:  · live techno, hard techno
zo 00:15 - 04:00:  hardcore, hard techno
🇺🇸 hardcore
hardcore
· live techno, hardcore, hard techno
9Into the Dark Lands
za 18:00 - 19:00:  🇳🇱 hardcore, hard techno
za 19:00 - 20:00:  drum & bass, hardcore
za 20:00 - 21:00:  · live 🇳🇱 hardcore, hard techno
za 21:00 - 22:00:  · live hardcore
za 22:00 - 23:30:  techno, hardcore
za 23:30 - 01:00:  🇧🇪 drum & bass, hardcore, techno, hard techno
zo 01:00 - 02:30:  🇬🇧 hardcore
zo 02:30 - 04:00:  🇳🇱 hardcore
🇳🇱 hardcore, hard techno
zo 04:00 - 05:00:  🇳🇱 drum & bass, hardcore
zo 05:00 - 06:00:  🇳🇱

Nieuws

Net over de grens bij Nijmegen, diep verscholen in de bossen van Weeze, ligt een verlaten luchtmacht basis. Elk jaar, aan het begin van september, strijken hier duizenden festivalgangers neer voor de afsluiting van het harde festival seizoen. Afkomstig uit alle windrichtingen en verbonden door hun passie voor de harde stijlen, komen zij eensgezind samen in het mekka van de die-hards: Q-BASE. This is where the magic happens. Bekijk hier de trailer! 80
Enter the Twilight zone. De kaartverkoop voor Q-BASE start op zaterdag 4 mei op Q-dance.com. 60
Q-BASE is sold out!

Just across the Dutch-German border, hidden deep within the forests of Weeze, lies an abandoned air force base. Each year in the beginning of September, thousands of fellow partygoers settle down here for the closing of the harder styles festival season. Coming from all directions and connected by their passion for the harder styles, they unite in the mecca of die-hards: Q-BASE. This is where the magic happens.

Curious for the line-up? Check the Q-BASE website here: http://www.q-dance.com/Q-BASE

Join the conversation! Use #QBASE on Facebook and Twitter.

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Word Q BASE met de jaren kleiner? f:hard32
Q-Base 2013 f:hard78
Vakantiepark Leukermeer bezoek(st)ers tijdens Q-Base 2013 vakantie37
TK: 1 kaartje qbase gezocht! tickets1
GZ: Is er iemand die niet van zn kaartje af kan??? tickets1
GZ: 1 Q-Base kaartje! tickets1
GZ: 3 kaarten Q-Base tickets1
GZ: 4 kaarten voor vanavond 9 uur in de buurt van Eindhoven tickets1
GZ: Kaartje Q-BASE omgeving Eindhoven tickets1
GZ: 1 Q-base kaartje (E-Ticket). tickets1
GZ: 2 kaarten qbase omg rdam tickets1
TK: (gesloten) 1 Q-base kaartje (E-Ticket). tickets1
GZ: 2 tickets voor normale prijs tickets1
GZ: 1 Kaartje tickets1
GZ: 2 kaartjes Qbase! Kunnen ophalen ook nog later op de dag! tickets1
TK: Kaartje te koop voor 45 euro tickets10
TK: 1 Kaartje Q-Base 45 euro. tickets10
TK: 1 e-ticket Qbase €55,- (normale prijs) tickets9
TK: Kaartje q base tickets6
GZ: (gesloten) 1 Kaartje! tickets1
Gz; kaartje tickets1
GZ: 1 kaartje voor q-base bel of sms me0643224460 tickets1
GZ: kaartje tickets1
GZ: 1 kaart gezocht! tickets2
GZ: kaartje Q-BASE tickets1
GZ: 1 q base kaartje tickets1
Gezocht 1 q base kaartje tickets1
GZ: 2 kaarten qbase tickets2
TK: (gesloten) 2 kaarten voor Qbase te koop tickets2
GZ: (gesloten) 1 kaartje €60,-!! tickets1
TK: Kaartje te koop normale prijs 59 euro tickets11
GZ: 2 kaartjes Qbase tickets1
TK: Kaartje te koop 45 euro tickets12
Looking for 2-4 Tickets! tickets1
GZ: Q-Base kaartje! tickets1
GZ: 1 kaartje qbase liefste omgeving deurne 60 euro! tickets1
GZ: 1 of 2 qbase tickets tickets1
TK: 2x Ticket Q-Base Te Koop tickets3
GZ: (gesloten) 1 kaart Q-Base omg. Hoorn tickets6
GZ: 2 kaarten Q-base tickets3
TK: (gesloten) 1 kaartje 60,- tickets1
GZ: (gesloten) 2 tickets Q-Base gezocht!! tickets1
TK: (gesloten) Ticket qbase 60,- tickets2
GZ 2 kaarten Q-base tickets4
2 Qbase kaarten gezocht ! tickets1
GZ: 2 Tickets Q-base tickets1
Gezocht q-base kaartje tickets2
2 kaarten gezocht!! tickets1
TK: Kaartje te koop voor 50 euro! tickets11
GZ: Kaartje gezocht tickets1
GZ: 1 kaart Qbase 2013 tickets1
Gezocht: 1 q-base ticket tickets1
GZ: 2 kaartjes voor Q-BASE tickets1
Gezocht: Vier kaartjes Qbase! Normale prijs incl. fee! tickets1
Gezocht: 3 Q-base kaartjes???? omgeving zuid NL tickets1
GZ: 2 kaartjes Q-base!! tickets1
GZ: 1 kaart qbase tickets1
Gezocht 3 kaarten! omgv Raamsdonksveer tickets1
TK: 2 kaarten QBASE tickets8
TK: 3 kaarten tickets9
Gezocht 4 kaarten Q-BASE tickets1
GZ: Kaartjes Q-base tickets1
GZ: Zwaar op zoek naar 1 of meer Q Base kaartjes!! tickets1
Gezocht 1 kaartje q-base tickets1
GZ: Ik zoek 2 kaartjes voor q-base!! Iemand?? tickets1
TK: (gesloten) 2 normale tickets en 1 vip tickets7
Poll: 1 kaartje humor2
TK: Kaartje te koop 45 euro tickets11
GZ: 1 kaartje Q-base > omgeving Nijmegen/Arnhem! tickets1
GZ: (gesloten) Nog 1 kaartje Qbase tickets1
Gezocht qbase kaarten @@@@@@@@@@@@@@@@@@n tickets1
GZ: Twee tickets Q-BASE voor twee leuke meisjes!! tickets4
GZ: 2x q-base 120 euro tickets1
GZ 1x kaartje tickets1
GZ: Qbase 2013 ticket tickets3
GZ: 4 kaarten q-base tickets1
GZ: 1 Qbase kaartje omgeving Rotterdam of Gouda of Utrecht tickets1
GZ: (gesloten) 3 qbase tickets tickets1
GZ: 3 kaarten tickets1
GZ: Qbase ticket omgeving den haag/Rotterdam tickets1

4055 opmerkingen

Iemand enig idee hoe die hardstyle remix vn born to die
vabn lana del rey heet?? Kennem nie vinde nie
Uitspraak van Hardcore_Els89 op donderdag 10 oktober 2013 om 15:53:
Iemand enig idee hoe die hardstyle remix vn born to die
vabn lana del rey heet?? Kennem nie vinde nie


http://www.youtube.com/watch?v=xYF3LFizWmw deze?
Had em al gevonden maar toch bedankt!!
Uitspraak van Hardcore_Els89 op zondag 13 oktober 2013 om 01:24:
Had em al gevonden maar toch bedankt!!


Het was natuurlijk gewoon Born to die van Ran - D en Digital Punk! Hahaha
Uitspraak van Priscilla * op maandag 7 oktober 2013 om 14:08:
aftermovieeee :D ?

Dit.


Iemand die mij kan vertellen waarom het bij elk q -dance feest binnnen 3 dagen op youtube staat.
en het voor Q-Base minstens 2 maanden kost?
Uitspraak van Haat Brabo op dinsdag 15 oktober 2013 om 22:38:
en het voor Q-Base minstens 2 maanden kost?


Als het alleen deze editie zou zijn, zou ik de schuld geven aan de enorme hoeveelheid gave beelden in de regen. Mag hopen dat ze de laatste 2-3 uur hebben gefilmd bij main?! Maar inderdaad.. ik vraag me het ook af.
Hahaha inderdaad!! Lang leve unleashed :cheer:
 
aftermovie duurt altijd lang bij qbase
Uitspraak van inactief op donderdag 17 oktober 2013 om 16:53:
aftermovie duurt altijd lang bij qbase


Net zolang als bij andere festivals, namelijk ca. 5 minuten :rot:
 
Uitspraak van pappa Koop op zondag 20 oktober 2013 om 10:35:
Net zolang als bij andere festivals, namelijk ca. 5 minuten :rot:


Dbuurt lang voordat ie gemaakt is
Uitspraak van inactief op zondag 20 oktober 2013 om 13:19:
Dbuurt lang voordat ie gemaakt is


lekker he die Peijnenburg
Uitspraak van xlady26 op dinsdag 15 oktober 2013 om 23:52:
Als het alleen deze editie zou zijn, zou ik de schuld geven aan de enorme hoeveelheid gave beelden in de regen. Mag hopen dat ze de laatste 2-3 uur hebben gefilmd bij main?! Maar inderdaad.. ik vraag me het ook af.


die laatste 2 uur heb ik vooraan bij de main gestaan, ik heb geen camera gezien, alleen van de djs die foto's maakte..
Werkzaam bij Play! Events
Uitspraak van Priscilla * op dinsdag 22 oktober 2013 om 14:24:
die laatste 2 uur heb ik vooraan bij de main gestaan, ik heb geen camera gezien, alleen van de djs die foto's maakte..


zou wel zonde zijn als daar geen beelden van zijn!
Uitspraak van Athd op woensdag 23 oktober 2013 om 12:48:
zou wel zonde zijn als daar geen beelden van zijn!


zo inderdaad, wat ging iedereen los zeg!! kan niet wachten tot volgend jaar (L)
Uitspraak van Priscilla * op woensdag 23 oktober 2013 om 14:44:
zo inderdaad, wat ging iedereen los zeg!


om over de sfeer maar te zwijgen :respect:
Uitspraak van Athd op donderdag 24 oktober 2013 om 13:44:
om over de sfeer maar te zwijgen


+1!
Uitspraak van Priscilla * op dinsdag 22 oktober 2013 om 14:24:
die laatste 2 uur heb ik vooraan bij de main gestaan, ik heb geen camera gezien, alleen van de djs die foto's maakte..


Ik stond de laatste 2 uur ook voorraan de mainstage, helemaal gek te doen zoals springen en iedereen een highfive geven. Poncho die ik aan had hielp voor geen ene meter, schoenen waren ook helemaal doorweekt en stond zowat de soppen. Even later toen ik zo gek aan het doen was kwam er nog iemand van de linkerkant van de mainstage via de heuvel naar beneden gelopen, en die begon met mij te filmen en achterna te lopen. Het viel misschien niet op, maar er is zeker gefilmd de laatste 2 uurtjes.
Aftermovie komt vandaag online denk ik. Q-dance op twitter: 'When we say Q-BASE, you say....'
 
Uitspraak van I'm_Jur_Bass op vrijdag 25 oktober 2013 om 10:31:
helemaal gek te doen zoals springen en iedereen een highfive geven.


WOOW :facepalm:
laatste aanpassing
Leuke movie, wel grappig dat er geen druppeltje regen in te bekennen is :p
Uitspraak van Maathi op zaterdag 26 oktober 2013 om 18:34:
Leuke movie, wel grappig dat er geen druppeltje regen in te bekennen is


Ik zat me gisteren te bedenken dat ze natuurlijk hun camera's niet wilde slopen met regen... Misschien dat ze daarom ook geen 'draai-arm-camera' hadden opgesteld? kan me niet herinneren of dat eerdere edities wel zo was?
Uitspraak van xlady26 op zondag 27 oktober 2013 om 16:59:
Ik zat me gisteren te bedenken dat ze natuurlijk hun camera's niet wilde slopen met regen... Misschien dat ze daarom ook geen 'draai-arm-camera' hadden opgesteld? kan me niet herinneren of dat eerdere edities wel zo was?


Het lijkt me ook dat regen niet echt een mooi beeld geeft van eens feest.
Uitspraak van Kaj____ op zondag 27 oktober 2013 om 22:17:
Het lijkt me ook dat regen niet echt een mooi beeld geeft van eens feest.


Nee dat niet, maar het laat wel zien wat 'the love' van de fans is. Dat toch een groot aantal zich niet uit het veld laat slaan door wat regen.
Uitspraak van xlady26 op zondag 27 oktober 2013 om 22:27:
Nee dat niet, maar het laat wel zien wat 'the love' van de fans is. Dat toch een groot aantal zich niet uit het veld laat slaan door wat regen.


Das is ook weer maar aftermovie is eigenlijk reclame voor het volgende jaar. Het dansen in de regen voor de liefhebbers is meer iets voor extras op een dvd maar die beelden terug zien zou idd wel leuk zijn maar helaas niet geschikt voor een aftermovie
Uitspraak van xlady26 op zondag 27 oktober 2013 om 16:59:
Misschien dat ze daarom ook geen 'draai-arm-camera' hadden opgesteld? kan me niet herinneren of dat eerdere edities wel zo was?


Op de open air heeft wel een camera kraan gestaan (rechtsvoor) toen het begon te regenen hebben ze deze snel afgebroken ;)
Uitspraak van Maathi op zaterdag 26 oktober 2013 om 18:34:
Leuke movie, wel grappig dat er geen druppeltje regen in te bekennen is


er komt wel regen in voor...
Uitspraak van Kaj____ op zondag 27 oktober 2013 om 22:17:
Het lijkt me ook dat regen niet echt een mooi beeld geeft van eens feest.


inclusief een bende van bekers, ponchos, een half lege stage en 500 verregende ravers.