Partyflock
 

Breepark

op de kaart
Breepark
16 mei 2023
AdresBavelseparklaan 20
4817 ZX
Breda
Nederland Nederland
Telefoon+31 76 76 30 476
SiteSite breepark.nl
E-mailinfo@breepark.nl
Linksfacebookpageinstagramtiktokyoutube

Informatie

Breepark is een heel groot vrijetijdspark aan de rand van Breda. Het biedt alles voor een complete dag uit. In het bruisende gebied komen evenementen, entertainment, horeca, sport en natuur op unieke wijze samen. 2 of 55.000 mensen, jong of oud, joggingbroek of driedelig pak: iedereen is op zijn plek op Breepark.

Breepark biedt een wisselend aanbod van evenementen, beurzen en festivals, zowel in- als outdoor. Met daarnaast verschillende vaste elementen: congres- en vergaderzalen, megabioscoop Kinepolis, sportwinkel Decathlon, een modern KidsPalace, activiteitencentrum met bowling, lasergame area en escaperooms, en een natuurgebied met allerlei sportmogelijkheden. En dit alles in combinatie met diverse horecagelegenheden: Pannenkoekenrestaurant, Grand Café, Restaurant Vandaag, Happy Italy, 5th Avenue en Mc Donalds.

Op Breepark is altijd iets te doen.
Boek een overnachting in of in de buurt van Breepark via Booking.com.
Nieuws
Zillion was tussen 1997 en 2002 de meest sensationele en grootste nachtclub van België. In korte tijd wist de club een legendarische status te verwerven bij het uitgaanspubliek. Vanuit heel Europa kwamen bezoekers naar Antwerpen om de unieke beleving van Zillion mee te maken. De club was haar tijd ver vooruit en een verwierf een iconische status met bewegende dansvloeren, gigantische lichtshows, vuurwerk, robots en zelfs een levensgroot aquarium met performers. Zillion bracht op haar eigen unieke wijze muziek, kunst en entertainment samen en zorgde daarmee voor vele spetterende nachten voor haar bezoekers.
Free Your Mind bestaat twintig jaar en wie jarig is, trakteert. De festivalorganisatie haalt daarom de Duitse techno-dj Boris Brejcha exclusief naar de Bavelse Berg in Breda voor een liveshow waarvoor hij in vijftig landen alleen de grootste locaties uitkiest. Vorig jaar was Brejcha al met een weergaloze dj-set te zien op Free Your Mind Festival. Zijn optreden in Breda wordt zijn grootste solo show ooit in Nederland.
Voor de liefhebbers van hardstyle, freestyle, aprés-ski en hardstyle aprés-ski is er eindelijk goed nieuws: Wunderbass XXL strijkt neer in de Breepark Breda auf 21 januari 2023.
Evenementenlocatie Breepark opende haar deuren voor het eerst in 2017 en bestaat nu 5 jaar! Daarom is er tijdens de herfstvakantieweek heel veel te doen voor jong & oud.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens oud en nieuw af te tellen op het grootste Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto! De klok tikt dus tel met ons af in één van de vijf steden waar TIKTAK, samen met Vunzige Deuntjes, van 2019 verleden tijd zal maken. 3
TIKTAK's succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens Oud en Nieuw af te tellen op het grootste NYE Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto!
Zaterdag is het tijd voor BRAAF Easter Festival! Met een weercijfer 10 en een hele dikke line up is dit de beste kick off van het festival seizoen! Alan Fitzpatrick, SHDW & Obscure Shape, Klangkuenstler, ANOTR en vele andere komen hun kunstje doen.
Technofestival sub:Merged in Breda gaat niet door. Het festival dat als doel had het grootste technofestival ter wereld (100.000 bezoekers) te worden, is 'na een golf negatieve publiciteit van concurrenten en media' naar volgend jaar verzet. 1
Met een voor Nederland nieuw en voor het vasteland van Europa ongekend technofestival daagt sub:Merged tienduizenden muziekliefhebbers uit om samen een nieuwe 'move' te gaan maken. 4