Partyflock

Matrixx at the Park presenteert line-up

Matrixx at the Park presenteert line-up

gepubliceerd door , op
Tijdens de 100ste 4Daagse en de bijbehorende Vierdaagsefeesten zal Matrixx uiteraard weer flink uitpakken in het Hunnerpark. Matrixx at the Park doet 'Noviomagus' eer aan door het hoofdpodium volledig in Nijmeegse stijl te bouwen en decoreren. Uiteraard betreden ook dit jaar weer de grootste Nederlandse Dj's dit podium: onder anderen Ummet Ozcan, FeestDJRuud, The Partysquad, Vato Gonzalez, La Fuente, Tony Junior, Jochen Miller en nog veel meer! Matrixx at the Park wordt gehouden van 16 tot en met 22 juli.

Jupiler Stage
Het spookjesachtige Hunnerpark biedt ruimte voor een mooi festival met 2 stages. De JBL talenten stage en het grote hoofdpodium de Jupiler Stage. Op deze mainstage nemen helden als Ummet Ozcan, FeestDJRuud, The Partysquad, Dirtcaps, Gregor Salto, Jochen Miller, Vato Gonzalez en Tony Junior en vele anderen plaats achter de decks. Op dinsdag nemen de mannen van Barong Family de Jupiler Stage over. Als vanouds doet XXlerator dat op zondag met kanonnen als Radical Redemption en Noisecontrollers. Nieuw op de woensdag is het freestyle concept Lunatixx met o.a. Mental Theo en Zany.

JBL Stage
Het kleinere tweede podium is gereserveerd voor talentvolle en nieuwe concepten en trekt de dance- en muziekgenres wat breder dan het hoofdpodium. Zo hosten Encore, Bla Bla Music, Fever, De Nachttuin, Kamp Ras x SFFRVL, Sayo, Doggtown x Jangala en No Way Back een avond in het Hunnerpark.

Matrixx at the Park gaat elke dag om 19.00 uur open, behalve op zondag. Dan zijn de eerste beats om 14.00 uur al te horen.

Klik hier voor de volledige Line-up per dag