Partyflock
 

Encore

Encore
2 april 2020
concept
SiteSite encoreamsterdam.nl
E-mailinfo@encoreamsterdam.nl
AdresLijnbaansgracht 234a
1017 PH
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 20 531 8184
Linksfacebookpageinstagramlinktreemixcloudspotifyxyoutube
Genres
hip hop, r&b
Opvolger van Encore Events.

Informatie

Encore: De wekelijkse hiphop en R&B clubnacht van de Melkweg
Elke zaterdag in de Melkweg, Amsterdam vanaf 25 augustus

Met Encore heeft Amsterdam eindelijk een wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. sinds Eind augustus 2012 verzamelen de beste dj's van het land zich elke zaterdag in de Melkweg voor een clubnacht waar het niet gaat om het beoordelen van elkaars outfit, maar om het losgaan op de betere hiphop en R&B in brede zin. Tijdens Encore draait het om 'meer'. Meer kwaliteit, meer gezelligheid, meer muziek en meer verrassingen.

Hiphop en R&B hebben de afgelopen jaren een harde comeback gemaakt in de Nederlandse clubs. De hiphopcultuur is niet meer weg te denken uit het modebeeld en is volop aanwezig in de media. Hiphop is volwassen geworden.

Encore: AMSTERDAM'S HOME OF HIPHOP AND R&B
ofwel: DE WEKELIJKSE CLUBNACHT VOOR HIPHOP EN R&B

Statistieken

488·feesten
11·in de toekomst
477·in het verleden
1·artiest
16·nieuwsberichten
29·video's
1235·bezoekers
662·unieke bezoekers
410Partyflockfans
goed·stemresultaat (27.4784 stemmen)

mixcloud Recente muziek

Nieuws

Parels van de Stad
1 februari 2024
Na alle schittering en zonneschijn van vorig jaar, keert Parels van de Stad deze zomer op 14 en 15 september terug naar de Riekerhaven in Amsterdam.
Op 10 & 11 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. TIKTAK x Vunzige Deuntjes, Encore, FunX, Appelsap, Afrolosjes x Gowtu, Over The Moon, Fuego, Stewww, De Binnenstad, Hangover en Mayhem zullen als stagehosting partners met hun sprankelende line-ups de sterspelers zijn met de missie een afspiegeling te bieden van wat er speelt in het nachtleven.
Op 10 & 11 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. TIKTAK x Vunzige Deuntjes, Encore, FunX, Appelsap, Afrolosjes x Gowtu, Over The Moon, Fuego, Stewww, De Binnenstad, Hangover en Mayhem (by Supperclub) zullen als stagehosting partners met hun sprankelende line-ups de sterspelers zijn met de missie een afspiegeling te bieden van wat er speelt in het nachtleven.
Op 10 & 11 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. De stage hosts zullen met hun sprankelende line-ups de sterspelers zijn met de missie een afspiegeling te bieden van wat er speelt in het nachtleven. Samen zorgen zij voor een mix van vuige hiphop, swingende disco beats, de beste house tot aan catchy pop deuntjes.
Tot groot genoegen van liefhebbers van hiphop en R&B keert Encore Festival dit jaar op zaterdag 19 augustus terug naar de Amsterdamse NDSM-werf.
ENCORE keert na drie uitverkochte edities terug met haar eigen festival op de NDSM-Werf in Amsterdam! Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in Melkweg presenteert dit hiphop en R&B festival opnieuw de beste dj's en live-acts uit binnen- en buitenland.
Zojuist zijn o.a. de nieuwe namen Joey Bada$$, Kehlani, Baauer, Konshens, Walshy Fire en Branko (Buraka Som Sistema) toegevoegd aan de line-up van de derde editie van Encore Festival op zondag 28 augustus. Eerder strikte Encore Festival namen als Fetty Wap, Metro Boomin, Sevn Alias, WSTRN en MHD. Wederom presenteert het festival hiermee een selectie van de beste hiphop, (elektronische) r&b, bass en dancehall artiesten uit binnen- en buitenland.
december is bij uitstek dé feestmaand om te vieren met je beste vrienden! En waar kan je dit beter doen dan in Escape op het Rembrandtplein. Wil je je familie op 5 december of met kerst ontvluchten dan kan dit uiteraard ook. Oudjaar wordt in maar liefst vier zalen gevierd: dat betekent vier feesten voor de prijs van één! Wil je uitpakken deze maand dan kan je <vip@escape.nl> mailen om VIP tafels, een Skybox of het spiksplinternieuwe Upperdeck te proberen vanaf waar je de hele club kan overzien!
. Encore was en is nog steeds voorloper als het gaat om het in beeld brengen van de hiphop clubscene in Nederland. Uit de immense berg foto's hebben curatoren Hussein Suleiman en Jefferson Osei van Daily Paper een fraaie selectie weten te maken. Encore's eigen DJ's WaxFiend en Prime verslepen hun turntables speciaal voor vanavond van The Max naar Melkweg Expo. De opening is om 22:00 uur en gratis toegankelijk.
Encore pakt dit jaar compleet uit met NY3. Op 31 december sluit de wekelijkse clubnacht voor de derde keer op rij het jaar in stijl af. Dit jaar wordt het feest groter en spectaculairder dan ooit met 3 zalen die elk hun eigen muzikaal thema hebben: Past, Present en Future. In de Melkweg kunnen meer dan 3000 mensen genieten van de beste hiphop en R&B, gebracht door Encore, Voyage, Klear en Ballinnn.