Partyflock
 

Encore

afbeelding Encore
concept
SiteSite encoreamsterdam.nl
AdresLijnbaansgracht 234a
1017 PH
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagrammixcloudsnapchatspotifytumblr
Opvolger van Encore Events.
Genres
hip hop, r&b

Informatie

Encore: De wekelijkse hiphop en R&B clubnacht van de Melkweg
Elke zaterdag in de Melkweg, Amsterdam vanaf 25 augustus

Met Encore heeft Amsterdam eindelijk een wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. sinds Eind augustus 2012 verzamelen de beste dj's van het land zich elke zaterdag in de Melkweg voor een clubnacht waar het niet gaat om het beoordelen van elkaars outfit, maar om het losgaan op de betere hiphop en R&B in brede zin. Tijdens Encore draait het om 'meer'. Meer kwaliteit, meer gezelligheid, meer muziek en meer verrassingen.
Nieuws
Tot groot genoegen van liefhebbers van hiphop en R&B keert Encore Festival dit jaar op zaterdag 19 augustus terug naar de Amsterdamse NDSM-werf.
ENCORE keert na drie uitverkochte edities terug met haar eigen festival op de NDSM-Werf in Amsterdam! Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in Melkweg presenteert dit hiphop en R&B festival opnieuw de beste dj's en live-acts uit binnen- en buitenland.
Zojuist zijn o.a. de nieuwe namen Joey Bada$$, Kehlani, Baauer, Konshens, Walshy Fire en Branko (Buraka Som Sistema) toegevoegd aan de line-up van de derde editie van Encore Festival op zondag 28 augustus. Eerder strikte Encore Festival namen als Fetty Wap, Metro Boomin, Sevn Alias, WSTRN en MHD. Wederom presenteert het festival hiermee een selectie van de beste hiphop, (elektronische) r&b, bass en dancehall artiesten uit binnen- en buitenland.
december is bij uitstek dé feestmaand om te vieren met je beste vrienden! En waar kan je dit beter doen dan in Escape op het Rembrandtplein. Wil je je familie op 5 december of met kerst ontvluchten dan kan dit uiteraard ook. Oudjaar wordt in maar liefst vier zalen gevierd: dat betekent vier feesten voor de prijs van één! Wil je uitpakken deze maand dan kan je vip@escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock mailen om VIP tafels, een Skybox of het spiksplinternieuwe Upperdeck te proberen vanaf waar je de hele club kan overzien!
. Encore was en is nog steeds voorloper als het gaat om het in beeld brengen van de hiphop clubscene in Nederland. Uit de immense berg foto's hebben curatoren Hussein Suleiman en Jefferson Osei van Daily Paper een fraaie selectie weten te maken. Encore's eigen DJ's WaxFiend en Prime verslepen hun turntables speciaal voor vanavond van The Max naar Melkweg Expo. De opening is om 22:00 uur en gratis toegankelijk.
Encore pakt dit jaar compleet uit met NY3. Op 31 december sluit de wekelijkse clubnacht voor de derde keer op rij het jaar in stijl af. Dit jaar wordt het feest groter en spectaculairder dan ooit met 3 zalen die elk hun eigen muzikaal thema hebben: Past, Present en Future. In de Melkweg kunnen meer dan 3000 mensen genieten van de beste hiphop en R&B, gebracht door Encore, Voyage, Klear en Ballinnn.
Met drie zalen, een cinema, een galerie én een café is de Melkweg een bijzondere festivallocatie voor ADE. Zoals elk jaar betekent dit een breed clubprogramma met headliners zoals Modeselektor (live), Dave Clarke, Nicky Romero, John Digweed, Mathew Jonson & Minilogue (live), Henrik Schwarz, Robin Schulz, Chase & Status, Kypski (live), Noisia, Green Velvet en Prosumer. 1
Op zondag 31 augustus presenteert Encore, de meest succesvolle hiphop- en R&B-clubavond van Nederland, in samenwerking met poppodium Melkweg en concertorganisator Greenhouse Talent de eerste editie van het Encore Festival. De stijl en de sfeer van de wekelijkse Encore-avonden in de Melkweg wordt op de NDSM-Werf in Amsterdam uitgebreid met een breed scala aan sterke live acts en dj's uit binnen- en buitenland.
De wekelijkse clubnacht Encore presenteert in november en december opnieuw een gevarieerd programma met een selectie van top DJ's. Het jaar wordt knallend afgesloten op 31 december met een NYE-special. Encore vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.
De wekelijkse Melkweg clubnacht Encore presenteert op zaterdag 20 april een set van dj Jazzy Jeff. Jazzy Jeff is onder andere bekend van het duo dj Jazzy Jeff & The Fresh Prince, dat hij eind jaren '80 vormde met acteur / rapper Will Smith. 1