Partyflock
 
­

Escape presenteert een dansbare kerst en het grootste oudejaarsfeest van Amsterdam

gepubliceerd door , op
december is bij uitstek dé feestmaand om te vieren met je beste vrienden! En waar kan je dit beter doen dan in Escape op het Rembrandtplein. Wil je je familie op 5 december of met kerst ontvluchten dan kan dit uiteraard ook. Oudjaar wordt in maar liefst vier zalen gevierd: dat betekent vier feesten voor de prijs van één! Wil je uitpakken deze maand dan kan je vip@escape.nl mailen om VIP tafels, een Skybox of het spiksplinternieuwe Upperdeck te proberen vanaf waar je de hele club kan overzien!

NYE: 4 zalen en 1 groot feest!
31 december wordt altijd groots gevierd in Escape en dit jaar openen maar liefst vier zalen! Brainwash host de clubzaal met o.a. Raymundo, Marc Benjamin, Leroy Styles, Beauriche, Michael Mendoza, Holl &Rush en Frederik Abas! House Rules runt de Escape Studio met onder meer Gabriel & Castellon, Dennis Quin, Troj en Radikal Roy. In Escape deLux hoor je de beste R&B met oa Danney Canova, Joshua Walter en Remzy en in Escape Lounge kan je terecht voor de beste 80s en 90s klappers met Rob Boskamp, Mike Lachman en meer! Check voor alle info en VIP mogelijkheden de speciale NYE pagina.

De avond ervoor, op 30 december, is er al een preparty bij Escape, dan nemen House Rules en Brainwash het tegen elkaar op en gaan Raymundo en Troj back2back! Ook is er een speciale gast en zijn VJ Joury Gijzen, Saxy Mr S. en MC Marboo erbij.

Vrijdag: a real house experience tijdens House Rules
De beste DJ's staan elke vrijdag voor je paraat om je de lekkerste (deep)house, dance klappers en houseclassics voor te schotelen! House Rules brengt je deze maand onder leiding van resident Troj oa. DJ's Marcella, Raymundo en Sergio T!

Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
Deze maand heeft Brainwash resident Raymundo artiesten als Felix Leiter Verenigd Koninkrijk, Brian Chundro & Santos en Lucky Charmes in de booth. Check Raymundo's nieuwe hit Turn up the Bass die hij met Robert Feelgood maakte hier:De Escape deLux zaal is op zaterdag ook geopend en hier hoor je de lekkerste R&B en HipHop!