Partyflock
 
­

Encore presents NY3 in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Het jaar 2014 is voorbij gevlogen voor de wekelijkse clubnacht die beter bekend staat als "Holland's home of hiphop & R&B". Na een uitverkocht Encore festival en meerdere live shows in de Melkweg sluit Encore dit jaar feestelijk af en trekt alles uit de kast voor hun grootste indoor-editie ooit op Oudejaarsavond 31 december. Elke zaal vertegenwoordigd een ander muzikaal tijdperk: Past, Present en Future. De line-up wordt later bekend gemaakt.


Past
Encore loves 90's x Ballinnn
Op Oudejaarsavond is er aandacht voor het beste van vroeger. Encore presenteerde eerder al een I Love 90's special en deze komt terug met Oud en Nieuw in de Rabozaal: Encore loves 90's, door de lifestyle-website voor '90s babies' bij uitstek: Ballinnn.

Present
Encore
Encore staat elke zaterdag garant voor de beste hiphop en R&B tracks. Het publiek krijgt de laatste releases en de grootste hits van het moment voorgeschoteld. Dit is ook precies wat men kan verwachten in The Max met NY3.

Future
Klear x Voyage
In de Oude Zaal zorgt Voyage wekelijks voor de beste Future R&B, UK Garage en Afro House. Speciaal voor NY3 hebben zij de handen ineen geslagen met Klear: het succesvolle concept van Jongens v/d Wereld. Ze bestaan nog maar net een jaar maar zijn nu al een begrip in de Amsterdamse uitgaansscene. Verwacht een line-up met namen waar je in de toekomst nog veel van gaat horen.


"Praise the Past, Celebrate the Present, Dream the Future"