Partyflock
 

Encore Festival

afbeelding Encore Festival
concept
Concept van .
SiteSite encorefestival.nl
E-mailinfo@encorefestival.nl
AdresLijnbaansgracht 234A
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
hip hop, r&b

Uitgaansagenda Encore Festival

Laatste feest was op zaterdag 25 augustus 2018: Encore Festival, NDSM-Werf, Amsterdam
Statistieken
6·feesten
6·in het verleden
4·nieuwsberichten
12·video's
505·bezoekers
393·unieke bezoekers
7Partyflockfans
2 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (44 stemmen)
Nieuws
Tot groot genoegen van liefhebbers van hiphop en R&B keert Encore Festival dit jaar op zaterdag 19 augustus terug naar de Amsterdamse NDSM-werf.
ENCORE keert na drie uitverkochte edities terug met haar eigen festival op de NDSM-Werf in Amsterdam! Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in Melkweg presenteert dit hiphop en R&B festival opnieuw de beste dj's en live-acts uit binnen- en buitenland.
Zojuist zijn o.a. de nieuwe namen Joey Bada$$, Kehlani, Baauer, Konshens, Walshy Fire en Branko (Buraka Som Sistema) toegevoegd aan de line-up van de derde editie van Encore Festival op zondag 28 augustus. Eerder strikte Encore Festival namen als Fetty Wap, Metro Boomin, Sevn Alias, WSTRN en MHD. Wederom presenteert het festival hiermee een selectie van de beste hiphop, (elektronische) r&b, bass en dancehall artiesten uit binnen- en buitenland.
Op zondag 31 augustus presenteert Encore, de meest succesvolle hiphop- en R&B-clubavond van Nederland, in samenwerking met poppodium Melkweg en concertorganisator Greenhouse Talent de eerste editie van het Encore Festival. De stijl en de sfeer van de wekelijkse Encore-avonden in de Melkweg wordt op de NDSM-Werf in Amsterdam uitgebreid met een breed scala aan sterke live acts en dj's uit binnen- en buitenland.