Partyflock
 
­ Nederland

Nederlands succesvolste hiphop- en R&B-clubavond komt met eigen zomerfestival

gepubliceerd door , op
Encore Festival
23 januari 2018
Op zondag 31 augustus presenteert Encore, de meest succesvolle hiphop- en R&B-clubavond van Nederland, in samenwerking met poppodium Melkweg en concertorganisator Greenhouse Talent de eerste editie van het Encore Festival. De stijl en de sfeer van de wekelijkse Encore-avonden in de Melkweg wordt op de NDSM-Werf in Amsterdam uitgebreid met een breed scala aan sterke live acts en dj's uit binnen- en buitenland. De kaartverkoop voor dit splinternieuwe festival start op dinsdag 1 april om 10.00 uur via Ticketmaster Nederland.

Toen enkele weken geleden een flyer met het Encore-logo en de datum '31-08-2014' met de tekst 'You Wanted More?' opdook, werd er binnen het hiphop- en R&B-circuit al hevig gespeculeerd over de verwijzing. Afgelopen zaterdagnacht werd in een uitverkochte Melkweg op spectaculaire wijze bekend gemaakt dat op deze datum de eerste editie van het Encore festival zal plaatsvinden.

Het Encore Festival op de NDSM-Werf in Amsterdam is qua concept, programmering en beleving geheel in de succesvolle lijn van de Encore-avonden in de Melkweg. Op drie podia zullen diverse live acts en dj's uit binnen- en buitenland hun opwachting maken. Binnenkort worden de eerste namen bekend gemaakt.

Voor het Encore Festival hebben Encore, poppodium Melkweg en concertorganisator Greenhouse Talent de krachten gebundeld. Deze drie partijen geloven in het concept waarin kwalitatieve hiphop, R&B, soul en bass met internationale allure op een toegankelijke en goed verzorgde wijze samenkomen. Eerder hebben deze drie partijen live acts als Big Sean, August Alsina en Luke James naar Nederland gehaald.