Partyflock
 

Hemburgterrein

op de kaart
afbeelding Hemburgterrein
AdresHemkade 18
Zaandam
Nederland
SiteSite hembrugterrein.com
E-mailinfo@hembrugterrein.com
Aanwezigheidfacebookpagefacebookpageinstagram

Informatie

Nieuwe ruimte, nieuwe initiatieven, nieuwe ideeën, op het Hembrugterrein is alles mogelijk.
Boek een overnachting in of in de buurt van Hemburgterrein via Booking.com.
Nieuws
Yes! We kunnen het eindelijke van de daken schreeuwen: 18hrs Festival gaat door! Afgelopen weken heeft er zich een hoop achter de schermen afgespeeld bij ons. Totaal onverwachts kregen we te horen dat het festival geen doorgang kon vinden bij onze vaste thuisbasis de Balkenhaven. Uiteraard laten we ons niet zomaar uit veld slaan. Vol trots kunnen we aankondigen dat 18hrs Festival verhuist naar het nabij gelegen Hembrugterrein. Een unieke locatie met groen en industriële monumentale panden gelegen aan het Noordzee kanaal.
Yes! We kunnen eindelijk weer met een positieve blik vooruitkijken. Vorige week werd bekend dat het kabinet hoopt dat de festivalzomer van start kan gaan op 1 juli. Deze positieve gedachte houden we graag vast en komt precies op tijd voor het (uitgestelde) 10 jarig bestaan van 18HRS Festival op zaterdag 10 juli.
Na een intensieve tour met vele uitverkochte live shows en optredens bij de grootste festivals over de hele wereld zoals Awakenings, Time Warp, Ultra en Sonar, begint de Nederlandse techno legende Reinier Zonneveld aan een spannend nieuw hoofdstuk in zijn indrukwekkende carrière.
Het langst durende eendaags festival van Nederland blaast op zaterdag 11 juli 2020 10 kaarsjes uit! Het unieke festival waar je niet om 23:00 aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren laat dit uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Verspreid over maar liefst 6(!) stages kunnen de bezoekers van 12:00 tot 06:00 genieten aan de oevers van het Noordzeekanaal van house, techno, tech-house en disco. 3
Dockyard festival keert terug naar het unieke Hembrugterrein met een buitengewone warehouse editie. Met zowel een dag- als een nachtdeel zal het festival maar liefst 17 uur lang duren.
Dockyard Warehouse Festival is weer terug in 2016 bij een splinternieuwe locatie. Bij het Hemburgterrein naast Amsterdam bij Zaandam gaat het 9 april los. Vanaf de zaterdag om 11 uur 's ochtends zijn de gasten welkom om los te gaan met grote namen in de house en techno scene. Diehards kunnen tot 5 uur in de ochtend blijven. Dus als je twaalf uur lang niet genoeg vindt, kan je met een extra ticket er nog zes uur aan bij plakken. 1
Het kleinste festival uit Amsterdam, KNUS Festival, keert dit jaar terug op een nieuwe, unieke locatie. Na een uitverkochte eerste editie vestigt het festival zich zaterdag 23 augustus op het Hembrugterrein, een terrein met voormalige munitiefabrieken van Defensie gelegen aan het Noordzeekanaal.