Partyflock
 

Hembrugterrein

op de kaart
afbeelding Hembrugterrein
AdresHemkade 18
Zaandam
Nederland
SiteSite hembrugterrein.com
E-mailinfo@hembrugterrein.com
Aanwezigheidfacebookpagefacebookpageinstagram

Informatie

Nieuwe ruimte, nieuwe initiatieven, nieuwe ideeën, op het Hembrugterrein is alles mogelijk.
Boek een overnachting in of in de buurt van Hembrugterrein via Booking.com.
Nieuws
Na een intensieve tour met vele uitverkochte live shows en optredens bij de grootste festivals over de hele wereld zoals Awakenings, Time Warp, Ultra en Sonar, begint de Nederlandse techno legende Reinier Zonneveld aan een spannend nieuw hoofdstuk in zijn indrukwekkende carrière.
Dockyard festival keert terug naar het unieke Hembrugterrein met een buitengewone warehouse editie. Met zowel een dag- als een nachtdeel zal het festival maar liefst 17 uur lang duren.
Dockyard Warehouse Festival is weer terug in 2016 bij een splinternieuwe locatie. Bij het Hembrugterrein naast Amsterdam bij Zaandam gaat het 9 april los. Vanaf de zaterdag om 11 uur 's ochtends zijn de gasten welkom om los te gaan met grote namen in de house en techno scene. Diehards kunnen tot 5 uur in de ochtend blijven. Dus als je twaalf uur lang niet genoeg vindt, kan je met een extra ticket er nog zes uur aan bij plakken. 1
Het kleinste festival uit Amsterdam, KNUS Festival, keert dit jaar terug op een nieuwe, unieke locatie. Na een uitverkochte eerste editie vestigt het festival zich zaterdag 23 augustus op het Hembrugterrein, een terrein met voormalige munitiefabrieken van Defensie gelegen aan het Noordzeekanaal.