Partyflock
 
­ Nederland

Spectaculaire beleving op festival Cirque Mystique

gepubliceerd door , op
Spectaculaire beleving op festival Cirque Mystique
6 oktober 2023
FeestCirque Mystique · Techno Special
Datumzaterdag 25 november 2023
LocatieHembrugterrein Site
FeestCirque Mystique · Melodic Special
Datumzondag 26 november 2023
Op zaterdag 25 & zondag 26 november komt de organisatie van Mystic Garden met de tweede editie van festival Cirque Mystique. Met een fantastisch decor wordt het Taets Hembrugterrein omgetoverd tot een muzikaal circus. Met als visie Music – Magic – Madness belooft het een bijzondere mix te worden van de beste elektronische muziek en een magische beleving.

Niet zomaar een festival
Het unieke aan Cirque Mystique is dat het een mix van elektronische muziek met bijzondere acts is. Een belevingsfestival met onder andere circusartiesten, vuurspuwers en een human discoball. Meer acts worden nog bekend gemaakt.

"Met het concept Cirque Mystique willen we het niveau van belevingsevenementen nog verder verhogen. We nemen de bezoeker mee in een waanzinnig spektakel en hoge kwaliteit techno en melodieuze techno" vertelt oprichter Coen van Dongen.

Het festival, van de organisatie van Mystic Garden & Dockyard, vindt voor de tweede keer plaats. Na een succesvolle eerste editie wordt dit jaar nog groter, mooier en spectaculairder.

Op zaterdag host Dockyard een techno special. Op zondag klinkt melodische techno, gehost door Mystic Garden, op het Taets Hembrugterrein in Amsterdam. De voorverkoop is inmiddels uitverkocht, reguliere tickets zijn nu te koop.

Line-up
In de techno special op zaterdag 25 november staat er een line-up met onder andere HI-LO (Olivier Helden), Layton Giordani, Joyhauser, Juliet Fox, Luigi Madonna en Secret Cinema. Op zondag vind je in de melodic special Ae:ther, Olympe, Hollt, KAS:ST, Olivier Weiter, Nico Morano, Susan Right en Massano. Die laatste is er een om in de gaten te houden: de producer & dj uit Liverpool bracht al muziek uit bij labels als Afterlife, Oddity en Running Clouds.

Cirque Mystique is de laatste show van het jaar van de organisatie van Mystic Garden & Dockyard - beide festivals zijn tijdens ADE helemaal uitverkocht. Wacht niet te lang met het kopen van je ticket!

Ga voor meer informatie en tickets naar cirquemystique.nl