Partyflock
 

Verknipt

afbeelding Verknipt
organisator
SiteSite verknipt.org
AdresHaarlemmermeerstraat 111 1
1058 JV
Amsterdam
Nederland
KvK56422121
Oprichting2012
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloudspotifyvimeoyoutube
Informatie
Verknipt is an Amsterdam- based party organization focusing on electronic music. From deep house to techno (and everything in between), we throw unforgettable parties wherever we set our foot.

Verknipt was founded in 2012, but within a short period of time Verknipt has gained a well-known name in Amsterdam and its surroundings. Our ultimate focus is to be innovative, presents the best upcoming DJ's, to in combination with local talents. Our mission is: "Nothing is mandatory, everything is possible"
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
156·feesten
6·in de toekomst
150·in het verleden
9·nieuwsberichten
1·fotoshoot
184·foto's
7·video's
19·winacties
9893·bezoekers
3187·unieke bezoekers
398Partyflockfans
49.9 KFacebooklikes
5·albumfoto's
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (1098 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 25 november presenteert We Are Electric een speciale elrow ES editie in het Eindhovense Klokgebouw. Naast het programma van elrow, met onder anderen 2manydjs (dj set), Agoria en Dusky, is ook de line up van de tweede area bekend. De Amsterdamse organisatie Verknipt presenteert hier Gary Beck, Slam, Noneoftheabove en Justin Timmers.
Eerst namen bekend
5 oktober 2017
Op zaterdag 25 november presenteert WE ARE ELECTRIC een speciale elrow editie in het Eindhovense Klokgebouw.
We are Electric
26 september 2017
Na geprezen residenties in onder meer Ibiza, Londen en Amsterdam strijkt elrow ES dit najaar ook in Eindhoven neer. Op zaterdag 25 november haalt We are Electric de gevierde Spaanse feestorganisatie naar het Eindhovense Klokgebouw. 1
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.
De compleet gerenoveerde club WesterUnie beleeft dit jaar haar achtste ADE en heeft een nog uitgebreider ADE-programma weten samen te stellen dan ooit te voren. Met ruim 10.000 bezoekers tijdens zes feesten op vijf avonden zullen 98 dj's garant staan voor 149 uur lang feest in de WesterUnie en haar aangrenzende zalen, de WesterLiefde, het Westergasterras en het Transformatorhuis.
Verknipt zijn we natuurlijk allemaal een beetje, daarom nodigt Verknipt Festival je uit om mee op avontuur te gaan op 4 juli. Zoals jullie gewend zijn, is Verknipt altijd een tikje anders dan de rest en er is daarom ook weer een knotsgekke line-up samengesteld met een mix van oude bekenden, aanstormend talent en internationale headliners.
In nog geen twee jaar wist Verknipt zich rotsvast te vestigen in de Nederlandse techno- en housescene. De Amsterdamse organisatie haalde grote namen uit binnen- en buitenland naar steevast uitverkochte avonden. Na een succesvol debuut op ADE vorig jaar, slaat de organisatie nu de handen ineen met een lading labels waar iedere techno- en houseliefhebbers kwijlend naar kan uitkijken.
Wonderland Festival
8 december 2013
Bij normaal denken mensen aan burgerlijk, bij normaal denken mensen aan 9 tot 5, bij normaal denken mensen aan kamperen in Oegstgeest. Maar Wonderland Festival is alles behalve normaal. Zij houden van gek en lappen alle regels aan hun laars. Zij maken er een verknipte bende van. Op 15 februari slaan Verknipt en Deep House Amsterdam de handen in een om jullie een groot spektakel te bieden. 1
Verknipt XL
21 maart 2013
Op woensdag 8 mei komt Verknipt met een hemelse XL Editie. Woensdag? Jazeker, de volgende dag is het Hemelvaartsdag, dus je kunt ouderwets alle remmen los gooien. Ziek melden of spijbelen is niet nodig. Je kunt met een gerust hart door dansen tot de zon opkomt.
1 waardering
Stampgevaar
chateau