Partyflock
 
­ Nederland

Feestjes met een dresscode in januari

gepubliceerd door , op
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een Dresscode.nl op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.

Zondag 1 januari - Het Sjonnie & Anita Verkleedfestijn
Laten we meteen beginnen met een foute knaller op 1 januari: Het Sjonnie & Anita verkleedfestijn. Heb je na al die feestdagen in je nette pak of cocktailjurk echt even zin om je oude kloffie aan te trekken? Mooi! Het Sjonnie & Anita verkleedfestijn vraagt je meest 'pauper' shirtje en kapotte broek uit de kast te halen. Daarnaast is voor de meiden een kort rokje met een luipaardprint en een panty met gaten een ideale outfit. Ook gouden oorbellen of voor de mannen een gouden ketting maakt je Dresscode.nl voor deze avond compleet. Dit feest wordt gegeven in DEPOT in Amsterdam en biedt de muziekstijlen techno, techhouse, deephouse, ambient en minimal. Met de organisatie Bla Bla music en VERKNIPT is een avondje lekker losgaan gegarandeerd. Een echte knaller voor na alle serieuze feestdagen!

Vrijdag 6 januari - Vunzige Deuntjes
Een feestje dat steeds populairder wordt is Vunzige Deuntjes. Ook in januari organiseert Vunzige Deuntjes weer een editie vol met muziek van hiphop, dancehall tot de beste hits uit de 90's en de 00's. Ze staan bekend als een avondje vol sexy, gekkigheid en dansbare muziek. Een strenge Dresscode.nl heeft Vunzige deuntjes niet echt, maar wij adviseren toch wel even je best te doen op je outfit. Vunzige deuntjes trek veel leuke mensen en wie weet dat die outfit je gaat helpen bij het een of ander. Trek een hippe casual look aan of dat ene nieuwe opvallende topje. Zorg dat je je lekker voelt zodat je helemaal los kan gaan op de leukste hits en dansbare platen. Vunzige deuntjes is een feest wat in meerdere grote steden komt, maar de editie in januari is in Utrecht in het Tivolivredenburg.

Vrijdag 13 januari - Fluff Disco NYE Amsterdam
Voor de mensen die zichzelf niet al te serieus nemen is Fluff Disco echt een ideaal feestje. De editie van vrijdag 13 januari wordt gehouden in NYE Amsterdam en beloofd ook dit keer weer een lekkere editie te worden. De muziek is net als het feest zelf niet al te serieus. Deze avond komen klassieke houseplaten, oldschool hiphop, 90's en 00's en ordinaire reggaeton allemaal aan bod. De Dresscode.nl? Lekker roze met een donkerrauw randje. Laat het vrouwelijke maar in je naar boven komen en haal iets roze uit de kast. Verder is het vooral een feestje waar je de gekste versie van jezelf laat zien. Dus schroom niet en trek die tutu aan. Fluff Disco zal ook deze avond weer zorgen voor confetti, opblaas cocosnoten en nog veel meer special effects met een knipoog. Klinkt als een onvergetelijk avondje dus.

Zaterdag 14 januari - Creations wintereditie
In de maand januari zitten we echt middenin de winter en dan heeft zo z'n voor- en nadelen. Het is al minimaal twee maanden koud maar als het even meezit zou het zomaar rond deze tijd kunnen sneeuwen. Maar gelukkig worden er genoeg gezellige feestjes georganiseerd die de maand januari een stukje warmer maken. Creations wintereditie organiseert op zaterdag 14 januari ook dit jaar weer een echt feest helemaal in winterstijl. Voor deze wintereditie is het de bedoeling dat je je winterse kleuren uit de kast haalt. De Dresscode.nl kleuren Creations opgeeft zijn: wit, zilver en blauw. Qua muziekstijlen is er voor iedereen wat. De avond wordt afgewisseld met de volgende muziekstijlen: house, techhouse, club, trance, techno, deephouse, tribal house, dirty house, progressive, classics, dupstep, minimal EDM. Ook dit jaar is Creations weer in Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Zaterdag 28 januari - Soca VS DanceHall
Zin om echt even helemaal los te gaan? Ga dan naar Soca VS DanceHall in Arnhem op zaterdag 28 januari in The Dome. Een feestje waar je absoluut niet stil kunt blijven staan. De hele avond bestaat uit bewegen met de heupen en daar hoort natuurlijk een leuke Dresscode.nl bij. Door je heupen te accentueren zullen deze nog beter uitkomen. Dus zorg voor een feestelijke Dresscode.nl: felle kleuren, topjes met franjes of grote accessoires. Voor mannen is de Dresscode.nl niet al te moeilijk. Je kleding moet vooral lekker zitten en je moet jezelf er goed in voelen. Verder kunnen de temperaturen hoog oplopen door al dat dansen, dus trek geen lange mouwen aan. De muziekstijl die gedraaid wordt, kun je waarschijnlijk al raden: Dancehall & Soca. Oftewel een avondje vol met ritme.