Partyflock
 

Beachclub Bloomingdale

op de kaart
Bloomingdale
28 juni 2017
AdresZeeweg 94
2051 EC
Bloemendaal aan zee
Nederland Nederland
Telefoon+31 23 573 75 80
SiteSite bloomingdalebeach.com
E-mailinfo@bloomingdaleaanzee.com
Linksfacebookpageinstagramxyoutube
Capaciteit2000

Informatie

Sluit je ogen na het lezen van deze alinea. Je ligt geheel ontspannen, je rug ondersteund door knalblauwe kussens en je voeten spelend met het zand. In de verte klinken zwoele house tunes. Naast je hoor je iemand een fles rosé bestellen, waarna je dorstig met je hand naar rechts reikt om van je eigen glas te nippen. Dorstig, omdat de zon jouw lichaam verhit. Je komt overeind en voelt hoe de verfrissende zeebries je kippenvel geeft. Glimlachend schuif jij je zonnebril terug en laat jij je weer achterover vallen op je stoel.

The perfect Summer state of mind beleef je per 18/3 in Beachclub Bloomingdale! ♥
Boek een overnachting in of in de buurt van Bloomingdale via Booking.com.

Uitgaansagenda Bloomingdale

Laatste feest was op zondag 29 september 2019: Bloomingdale
Elders
Laatste feest was op zaterdag 3 oktober 2015: Bloomingdale Beach Festival, Cabana Beach, Willemstad
Nieuws
This Summer Was Magic
16 augustus 2019
Terugkijkend op de zomer van 2019 zorgt direct voor een glimlach op je gezicht! Een hitterecord, samen met vrienden genieten op het strand en genoeg 'cheers' momenten maken dit memorabel! Gelukkig komt Bloomingdale met nog 1 datum om naar uit te kijken: zondag 29 september! Dit jouw laatste kans om dit jaar nog 1 keer bij Bloomingdale Beach binnen te stappen to have sun, beats and fun!
Iedereen de agenda's en de telefoons erbij pakken graag en een dikke vette rode cirkel om de datum van zondag 16 juni zetten.
Maar liefst 18 seizoenen lang weet de populairste beachclub van Nederland, Bloomingdale Beach, het zomerse gevoel over te brengen op haar publiek. Zon, zee en strand zijn de vaste ingrediënten voor een zomerse dag. Daarbij is, in de loop der jaren, de welbekende zondagmiddag uitgegroeid tot vaste prik in jouw agenda. De allergrootste artiesten en verschillende muziekstromen hebben het getij meerdere malen doen keren.
Latin Lovers
19 juni 2018
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse gecombineerd met de heetste urban: Latin Lovers keert dit seizoen tóch nog terug naar het Bloemendaalse strand!
Bij een dagje strand denk je niet snel aan vechtpartijen, massaal drugsgebruik en een agressieve sfeer. Toch wordt kustplaats Bloemendaal al jaren geteisterd door overlast tijdens het strandseizoen. 6
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse & vrouwvriendelijke urban: Latin Lovers keert dit seizoen opnieuw terug naar het Bloemendaalse strand!
Na de sold out grand closing van 2017 trekt Bloomingdale beach in 2018 weer alles uit de kast om het seizoen op de juiste manier te starten.
TIKTAK, het grootste eclectische dance evenementen concept van Nederland, zal op zondag 8 april een grootschalig festival op het strand van Bloemendaal organiseren samen met hosting partners Vunzige Deuntjes en Fuifje.
Bloomingdale pakt dit jaar wel extra groots uit voor de allerlaatste zondag van het zomerseizoen. 1
De zomer is in volle gang en daarom is het voor Fuifje de hoogste tijd om daar volop van te genieten. Wat is een betere plek voor een dansje en een drankje onder de sterrenhemel, dan Bloomingdale!
De zomer is in volle gang en de temperatuur is heerlijk zomers. De mooiste zomerse momenten maak je nu in volle gang mee.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers keert deze zomer voor de derde en tevens laatste keer dit seizoen terug naar het Bloemendaalse strand!
Na een zinderende zomerstart in april met Latin Lovers in Bloemendaal kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.
Tiktak beach
5 april 2017
Op zondag 21 mei komt #TIKTAK terug naar Beachclub Bloomingdale met ChildsPlay, Freddy Moreira, The Partysquad en meer!
Op 7 Mei 2017 keert BIGGI terug op het Bloemendaalse strand met dit keer een editie van zijn eigen concept: BE BIGGER!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers is deze zomer weer te vinden op het Bloemendaalse strand!
Ace Agency kondigt de terugkeer van het showcase event Kings of Ace aan. Ace Agency bestaat dit jaar tien jaar en viert dit groots bij Beachclub Bloomingdale. Op zondag 28 augustus keert Kings of Ace terug naar het strand en ondanks dat een uitverkochte RAI tijdens ADE en poolparty's in Miami moeilijk te toppen zijn, gaat Ace Agency je verwachtingen overtreffen tijdens dit strandevenement. 1
Aan alles komt een einde. En helaas ook aan de zomer van 2016. Een zomer (almost) vol met zon, mooie en nieuwe herinneringen en natuurlijk het vijftienjarig bestaan van Bloomingdale Beach! Maar niet getreurd, want op 25 september gaan nog één keer (en voor de laatste keer) de deuren om 17.00 open voor de seizoensafsluiter van het jaar: Bloomingdale XXL Grand Closing 2016!
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In dit artikel zetten we de leukste feesten in de maand juni voor je op een rij; een heerlijke maand voor de partyliefhebbers! Het zomerse weer zorgt ervoor dat ons hart weer sneller gaat kloppen! Tijd voor strandfeestjes, festivals en zomers clubavonden, want de keuze is reuze!
Sunnery James & Ryan Marciano komen deze zomer exclusief naar Bloomingdale Beach met hun 'Sexy By Nature' concept. Bloomingdale Beach bestaat vijftien jaar en dat wordt groots gevierd op zondag 17 juli.
Dit jaar bestaat Beachclub Bloomingdale vijftien jaar en dat vieren ze groots! Met op zondag 13 maart als eerste bravourestuk: Bloomingdale Grand Opening. Bloomingdale maakt tijdens het seizoen een spetterende strandwandeling langs alle facetten van de Beachclub waarbij jij als bezoeker centraal staat!
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In maart staan er weer een hoop opvallende evenementen op de agenda. Ons advies: leg je lederhosen, zwemkleding en ordinairste outfit alvast klaar!
Na deze zachte winter heeft Nederland alweer het voorjaar in zijn bol. TIKTAK luidt het voorjaar in met een knaller van formaat XXL tijdens het Paasweekend. Na een uitverkochte Beachclub Bloomingdale in augustus vorig jaar, zet TIKTAK wederom haar hakken in het zand en wel met twee stages: een zonnige outdoor area en een stomende indoor area.
De legendarische Lexion sfeer, dat wil je zeker meemaken! Alle originele DJ's van voor de beruchte brand zijn invited achter de draaitafels!
Voordat Bloomingdale Beach zes maanden geleden haar deuren voor het eerst opende, zag het er nog niet al te best uit. Stormachtige dagen die niet veel goeds beloofde voor het seizoen. Niemand kon toen bedenken dat het een zomer vol tropische temperaturen, hittegolven, perfecte stranddagen zou worden. Naast de zonnige uitschieters was het ook bij Bloomingdale Beach genieten van de muzikale hoogtepunten. Een fantastisch seizoen dat het publiek en de DJ's een magische ervaring bezorgden dat op 27 september haar Grand closing beleeft.
Het heeft even geduurd maar langzaam maar zeker begint de zomer vorm te krijgen. Bloomingdale Beach doet al een aardige duit in het zakje door met jou de zomer te vieren met als thema dit seizoen: celebrate the summer.
De eerste editie van Deepbloe is een feit en dit wordt gevierd met een spetterende line-up! Een showcase van opkomend talent en gevestigde namen uit de internationale deephouse/techhouse scene. Maar liefst negen smaakmakende acts zullen acte de présence geven; Watermät FR, Sam Feldt, Shermanology, Mr. Belt & Wezol, DIMMI FR, Dante Klein, Cleavage, The Tailors, Pep & Rash, The Voyagers en Lulleaux.
In het jaar zijn er maar een paar data waar je al maanden lang naar uitkijkt en die je met een dikke stift in je agenda omcirkeld staan. 2 Augustus is zo'n datum, want op die dag komen Sunnery James & Ryan Marciano weer naar Bloomingdale Beach. Naast alle grote festivals en internationale boekingen hebben de 'golden boys' in hun drukke schema tijd weten vrij te maken om ook dit jaar toch weer het unieke uitstapje naar het strand te maken.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste beats: Latin Lovers komt op zondag 12 juli voor de tweede keer dit zomerseizoen naar Bloemendaal! Na een fantastisch debuut in april met een afgeladen Bloomingdale en topsfeer kan een nieuwe editie bij Nederlands bekendste beachclub niet uitblijven!
Het startsein is gegeven! Op 15 maart vierde Bloomingdale Beach officieel de opening van het strandseizoen tijdens de sold out edition van Bloomingdale XXL 'Grand Opening 2015'. Nu al blikken ze terug op een magische start vol mooie herinneringen maar gelukkig staat de volgende XXL editie al klaar!
Party Party! Op zondag 26 april viert TIKTAK groots haar vier jarig bestaan in Beachclub Bloomingdale. Wie jarig is moet uitpakken en dat is precies wat TIKTAK gaat doen. Verwacht confetti, ballonnen, gadgets, heel veel bubbels en alle supersterren die je maar kunt bedenken! Verdeeld over 2 stages komt er feestelijk geweld van o.a Bassjackers, The Partysquad, Sem Vox, Jay Hardway, The Flexican & Mc Sef, FeestDJRuud, GLOWINTHEDARK, Girls Love DJs, en nog veel meer...
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste beats: Latin Lovers is deze zomer weer te vinden in Bloemendaal! Dit jaar is gekozen voor Beachclub Bloomingdale als locatie voor de zomerse 'on the beach' edities op het Bloemendaalse strand. De eerste editie kun je meteen in je agenda zetten: zondag 19 april 2015!
Op zondag 15 maart opent Bloomingdale Beach officieel de start van het zomerseizoen tijdens: Bloomingdale XXL 'The Grand Opening 2015'. Een flinke dosis zon, zee, strand maar vooral beats zijn de perfecte ingrediënten om de steevaste sold out openingseditie in te luiden. 1
Wie nog twijfelde kan nu met een gerust hart tickets halen voor Full Moon on the Beach op 6 september! De vooruitzichten zijn super, met een heerlijk zomerse dag vol zon en 22 graden. Ideaal weer voor een super strandfeest. De allerlaatste kaarten zijn nu verkrijgbaar bij de ticketshops, wees er snel bij want met deze verwachting wil iedereen naar het strand. 3
No one less than young star Martin Garrix and fierce act Yellow Claw will join the Kings of Ace at this years Kings of Ace at Beachclub Bloomingdale on Sunday August 24, 2014.
Zaterdag 2 augustus is het tijd voor de volgende We All Love 80's 90's 00's beach edtion van 2014 in Beachclub Bloomingdale Beach!
Het was te verwachten dat resident Franky Rizardo met zijn eigen concept thuishaven Bloomingdale zou aanwijzen voor zijn eerste editie van Flow. Na hosting op Free Your Mind Festival, Summerfestival en Dance Valley is dit de logische volgende stap.
Op 27 juli komen Sunnery James & Ryan Marciano naar Bloomingdale Beach om voor de vijfde keer hun eigen avond te hosten. De eerste tot de laatste editie hebben keer op keer bewezen legendarisch te zijn en zo luidt ook de verwachting voor de vierde zondag in juli van dit seizoen!
De zomer is nu echt begonnen en het is tijd om uit te kijken naar Full Moon on the Beach op zaterdag 6 september in één van de allerbeste Beachclubs van Nederland. Leg je heetste beach outfit of zomerse witte kleding klaar, Full Moon gaat je een geweldig mooi topfeest bezorgen op het Bloemendaalse strand, en wel bij Beachclub Bloomingdale! Een schitterend Strandfeest in een top locatie met de beste dj's.
Na een uitverkochte NYE editie in de Brabanthallen is het tijd om 'the Dutch Eclectic Experience' Bigger Better naar de randstad te brengen, waar ze speciaal voor de echte die hard feestgangers de tofste eclectische line-up hebben opgesteld.
Winter days are over, spring is here and summer is on its way! Op zondag 20 juli 2014 viert Hed Kandi de release van het meest sprankelende album van het jaar: Hed Kandi Beach House 2014.
All for one, one for all...Zwoele blikken, broeierige zonnestralen en mooie mensen die zich laten leiden door de finest tunes. De rosé mag ongeremd geschonken worden, de zomeraantocht wordt onbeschaamd aanbeden en er wordt intens geflirt met de temperatuur. Poets je zonnebril op, want je stapt de poorten binnen om volledig op te gaan in het muzikale koninkrijk: Miami style! Join the Embassy in Bloomingdale!
De zomer nadert, de temperaturen stijgen en die heerlijke zomerglow is alweer bijna zichtbaar op je huid. De voorgaande XXL edities hebben bewezen dat iedereen klaar is voor een hot and steamy summer. Bloomingdale maakt zich alweer klaar voor een overtreffende trap in de XXL reeks, want op zondag 8 juni gaat het dak eraf met de Bloomingdale XXL Pinkster Edition!
Na de grandioze en sold out Grand Opening trekt Beachclub Bloomingdale weer alles uit de kast op zondag 20 april tijdens de Bloomingdale Xxl 'Easter Edition'. De Bloomingdale Grand Opening heeft iedereen weer uit zijn winterdip gehaald en zorgt voor een goede opwarming van het nieuwe strandseizoen.
Sweets is jarig en dat gaan ze vieren in de mooiste Beachclub van Nederland. Maak je klaar voor alweer een heel leuk feestje. Na Sweets XXXL 'Franck's B-day Bash' in The Sand met 3000 feestgangers gaan ze het nu nog heter maken op het strand van Bloemendaal. Het vijfjarig bestaan wordt gevierd in Beachclub Bloomingdale.
Tot nu toe is de winter redelijk gemoedelijk geweest. Iedereen wacht met smart tot het nieuwe strandseizoen van 2014 weer start! Op 16 maart vindt dan ook de start van de mooiste periode van het jaar plaats in Beachclub Bloomingdale met het strandfeest Bloomingdale XXL 'Grand Opening 2014'. Nederlands bekendste strandclub pakt tijdens het begin van het seizoen ook daadwerkelijk 'XXL' uit! Met een mix van nieuw aanstormend talent en grote gevestigde namen die de juiste sfeer neer weten te zetten, beleeft de echte strandliefhebber de tijd van zijn leven.
The date is set! 16 maart is de datum voor de start van het zomerseizoen! Hoewel in januari de eerste zonnestralen nog erg ver weg lijken, heeft Bloomingdale ze al besteld voor 16 maart tijdens de Bloomingdale XXL 'Grand Opening 2014'.
Zes maanden terug dreigde de sneeuw nog uit de lucht te vallen. Niemand kon voorspellen dat ons een zomer vol hittegolven, mooie stranddagen en hete temperaturen te wachten stond. Een strandseizoen met muzikale hoogtepunten. De stijgende temperaturen betoverden het publiek en de artiesten en bezorgde Bloomingdale een ultiem strandseizoen!
Zon, zee, strand &... Passie! Haal je teenslippers maar uit de kast: zondag 1 september staat er een nieuwe editie van Passie on the beach voor je klaar! Decor voor dit zomerse event zal Beachclub Bloomingdale aan de Zeeweg (94) in Bloemendaal zijn.
Op zaterdag 10 augustus vindt er een nieuwe editie van We all love 80's 90's 00's in Beachclub Bloomingdale plaats. Waan je terug in de tijd met de leukste hits en beelden uit de jaren 80, 90 en 00's.
Bloomingdale XXL
17 juli 2013
Zon, (ro)zee en strand. We zijn eraan toe en hebben het wel verdiend. Een zwoele zomerse avond op het Bloemendaalse strand: zorgt ervoor dat vele de zondag al in hun agenda hebben geblokt en op 21 juli zal de houten vloer sterk op proef worden gesteld!
Hed Kandi Beach keert op zondag 14 juli terug naar Beachclub Bloomingdale voor de release van het beste en heetste zomer album van het jaar; Hed Kandi Beach House 2013. 'The biggest tracks from this season's hotttest Hed Kandi parties!' 1
TIKTAK keert terug naar Bloomingdale en komt op zondag 7 juli voor het eerst met een XXL editie naar het strand. Voor deze opening hebben ze heel wat supersterren weten te strikken.
In het tropische Suriname en op de parelwitte stranden van Curaçao ging het feestend publiek van Caramelo uitbundig los op de latin house beats. Tijdens de Carribean Tour waren alle ingrediënten van een goed evenement aanwezig: zon, zee, strand, topartiesten, muziek en een goede sfeer. Caramelo staat voor Caribisch en melodie, kortom: een zonovergoten strandfeest met 'A Taste of latin house'. 1
Nederlands favoriete dj's zullen samen komen om iedereen te trakteren op een spectaculaire avond met de lekkerste sets, de vetste shows en zomerse sferen zoals alleen de Ace Agency family dat kan. 1
Op zaterdag 15 juni vindt de tweede editie van We all Love 80's 90's 00's in Bloomingdale Beach van 2013 plaats. Waan je terug in de tijd met de leukste hits en beelden uit de jaren 80, 90 en 00's.
Een aantal keer per jaar zijn er van die evenementen waar je bij mowt zijn, je helaas iets anders hebt gepland, maar waarna je achteraf denkt: was ik toch maar geweest. Het moment is nu daar, dus verzet je afspraken op zondag 9 juni. 6
Zondag 26 mei 2013 zit je vanaf vijf uur goed op het strand! Dan keert Crazy Sexy Cool terug in Beachclub Bloomingdale te Overveen voor een knallende start van het strandseizoen voor TheRealWorldEvent. Deze organisatie uit Rotterdam haalt een Nederlandse line-up binnen van internationaal formaat.
Voor de eerste keer sinds 2012 keert wereldreiziger Afrojack terug naar zijn thuisland voor een gloednieuw event! Op 5 mei stapt de vooraanstaande DJ/producer na zijn tour in Azië rechtstreeks uit het vliegtuig om Bevrijdingsdag te vieren bij beachclub Bloomingdale met 'Afrojack & friends'! 5
De lente is begonnen en na een schitterende opening van het seizoen maakt Bloomingdale zich op voor de beste editie: Bloomingdale XXL! Op 21 april vanaf 16:00 uur staan de deuren open voor jou en je vriendengroep om gezellig te komen socializen, een dansje te wagen op de beste beats en te genieten van een prachtige zonsondergang aan zee. Tot middernacht los gaan!
Het succes van de Grand Opening van Bloomingdale zit nog vers in het geheugen en de karavaan trekt stevig door. Met een smakelijke route uitgestippeld, landt op zondag 31 maart namelijk niemand minder dan Chuckie neer op het Bloemendaalse strand! Bloomingdale Beach prijst zich rijk en garandeert jou een Easter Edition om de paaseieren voor te laten liggen.
Het is weer zover! Een week na de opening van Beachclub Bloomingdale op het mooie Bloemendaalse strand, gaat het feest nu pas echt beginnen! Elke zondag staan de mooiste line-ups op jou te wachten in de fameuze beachclub! Op zondag 24 maart vier je de lente en dat doe je met Lucien Foort's concept; Heroes Of Housemusic! 1
Op zondag 9 september 2012 keert Passie terug op het strand. Ditmaal is de bekende beachclub Bloomingdale in Overveen (Bloemendaal aan Zee) het decor. Passie zal Bloomingdale omtoveren tot een sensueel paradijs met top dj's, heerlijke acts en spetterende decoraties!
Zal het dan eindelijk gaan gebeuren... De zomer in Nederland? De weersvoorspellingen voor aankomende zondag zien er erg gunstig uit en wat is er leuker dan een zomerse strandzondagmiddag en -avond op het Bloemendaalse strand bij Nederlands leukste strandclub? 3
Hold your horses! Op zondag 22 Juli keert LadyKillers terug op het strand van Bloemendaal in de meest prestigieuze beachclub van Nederland; Bloomingdale.
Time flies. Al pingpongen de weergoden er lustig op los, de 'zomer' vliegt voorbij. Inmiddels breekt voor Bloomingdale alweer de vijfde maand aan waarmee maandelijks een zondag verrijkt wordt met een grootse XXL editie. En in de julimaand is dit er één van extra bijzonder krachtige proporties; namelijk waarmee de CD release boventoon voert!
Zondag 19 augustus 2012 staat de tweede editie van Crazy Sexy Cool on the beach in Bloomingdale op het programma. Na het grote succes van de eerste editie komt TheRealWorldEvent terug met een top line-up om het strand van Bloemendaal te rocken! Wat kunnen jullie deze keer verwachten? Hieronder een korte introductie van de artiesten;
Bloomingdale XXL
6 juni 2012
Bloomingdale Beach heeft de XXL smaak te pakken! Op zondag 10 juni wordt hier een extra xxl schep bovenop gedaan door niemand minder dan de alom bekende mannen van Housequake!
Groots in haar sfeer. Machtig in haar publiek. Quotes zoals 'een groot spektakel' (Genairo Nvilla), 'waar dit jaar grootse dingen staan te gebeuren' (Chuckie) en 'de zon onder zien gaan tussen de dansende mensenmassa: Bloomingdale op z'n mooist.' (Sunnery James & Ryan Marciano) doen Bloomingdale Beach natuurlijk gloeien van trots. Zon, zee & XXL! 3
Hiep-hoi, het strandseizoen is geopend. Na een natte herfst en een frisse winter is Girls Love DJs op 20 mei terug op het zonnige strand van Bloomingdale Beach. Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, dus met een zonnebril op je neus naar Girls Love DJs en wel gauw.
KISS
24 april 2012
Keep It Sexy & Sophisticated. De prachtige damesbenen, waar voor deze KISS editie aan het Bloemendaalse strand een wel zeer luxueuze waarde aan wordt gegeven.
De flessen rosé staan al koud, het paviljoen staat klaar en Lucien Foort heeft zijn platentas vol om als 'hero' onthaald te worden aanstaande zondag! Verwacht een avond waar niets aan zal ontbreken en waar house beats de boventoon zullen voeren! 2
De zon schijnt rijkelijk, de flessen rosé staan gekoeld naast je en je tenen gaan door het zand. De DJ draait de fijnste groovy vocal platen, langzaam wordt het donkerder en gaat de zon onder en gaan de decibellen en beats per minuut langzaam maar zeker omhoog. If this was the last dance of our life? Will you join me till the morning light? Dance the night away caus' it feels right. You can't stop me nowww. 1
Zondag 29 april 2012 zal de eerste editie van Crazy Sexy Cool op het strand plaatsvinden. Dit succesvolle concept uit de Maassilo in Rotterdam zal dus naast haar eerdere internationale uitstapje in België (Versuz) haar vleugels spreiden naar het strand van Bloemendaal.
Keep It Sexy & Sophisticated. En daar wordt al twee jaar een karakteristieke draai aangegeven. Of het nu The Sand in Amsterdam siert of het Bloemendaalse strand; menig dance-fanaat weet haar weg te vinden om zich met alle KISS perikelen een nacht lang te laten verwennen. 1
Bloomingdale XXL
26 maart 2012
De temperatuurgraad vloeit in een stijgende lijn en de hemelsblauwe lucht doet niet alleen de vogels buiten zingen. De Grand Opening van Bloomingdale Beach gaf op zondag 18 maart het startsein aan het Bloemendaalse strandseizoen en deze volledig uitverkochte XXL editie heeft de toon gelijk goed gezet. Een start van een rode draad, die ze gelijk doorvoeren voor de rest van de zomer. 2
Met de uitverkochte opening van Beachclub Bloomingdale afgelopen zondag nog vers in het geheugen, zet Bloomingdale de flessen Rosé, champagne en andere sterk alcoholisch houdende waren alweer koud. Aanstaande zondag zal LadyKillers met een XXL versie het strand van Bloemendaal aandoen! 1
Keep It Sexy & Sophisticated. En daar wordt al twee jaar een karakteristieke draai aan gegeven. Of het nu The The Sand in Amsterdam siert of het Bloemendaalse strand; menig dance fanaat weet haar weg te vinden om zich met alle KISS perikelen een nacht lang te laten verwennen. Het tweejarig bestaan vormt dan ook een grootse mijlpaal, waarbij KISS de beach locatie Bloomingdale op zondag 1 april feestelijk omtovert tot alwaar KISS haar waardigheid aan dankt. 1
Bloomingdale XXL
29 februari 2012
Doe ons nu maar vast een stralend hoogseizoen! Dat gebrek aan vitamine D mag nu namelijk wel genezen worden en de lentevlinders staan klaar om hun goedgehumeurde route uit te stippelen. De redding is gelukkig nabij, want over een paar weken is het zover: Bloomingdale Beach biedt op zondag 18 maart alle ingrediënten om samen met jou startsein te geven aan het zomerseizoen van 2012! 3
Hold your horses! Op zondag 25 maart keert LadyKillers terug op het strand van Bloemendaal in de meest prestigieuze beachclub van Nederland; Bloomingdale. 1
Allure
2 september 2011
De Bloemendaal fanaten weten al hoe Allure het kaf van het koren apart houdt in beachclub Bloomingdale. Hoogstaand wordt overtroffen en het luxe Allure aanbod blijkt thuis in de jetsetlocatie onder alle Bloemendaalse strandtenten. Hoog tijd dus om dit zomerseizoen nog éénmaal aan te doen met een overtreffende editie van Allure; exclusive beachclubbin'!
Met alweer meer dan 25 events die aan het Bloemendaalse strand plaatsvonden, waar het startsein op zondag 20 maart werd gegeven, is het einde van dit zomerseizoen razendsnel in zicht gekomen. 2
Over enkele weken is het zover, hét strandfeest van het jaar zal op 17 september LittleSinners weer wakker schudden. Na het enorme succes van twee jaar geleden is er besloten dat het weer eens tijd werd voor een spannend, heet en opwindend, speels strandfeestje voor jullie Sinners...Sins @ Bloomingdale. De allerheetste beachclub in Bloemendaal staat van 16:00 tot 0:00 geheel in het teken van Little Sins. 4
Fuck the guestlist
13 augustus 2011
Op zondag 28 augustus zal het strandfeest van de zomer zal plaatsvinden op beachclub Bloomingdale. Bij de naam van het feest knikken de meeste mensen al goedkeurend met hun hoofd. En bij de voorgaande editie waren alle ingrediënten voor een super feest aanwezig. Van Doorbitch tot Candygirls. Een ding ontbrak er. The Guestlist. Als resultaat dat iedereen kwam om zich te laten meeslepen, door de goede muziek in combinatie met overweldigende entertainment. Just party like a rockstar. 2
Ladies! Trek je cocktailjurkje maar weer uit de kast, want het is weer tijd om flink te paraderen Beachclub Bloomingdale, LadyKillers is terug en iedereen zal het weten 1
Een concept dat geen inleiding behoeft. Een groots evenement aan het Bloemendaalse strand, dat maandelijks terugkeert en haar bezoekers breed verwelkomt met XXL ingrediënten. Van grootstaande artiesten tot aan krachtige danseressen en natuurlijk Bloomingdale Beach; waar zomer meer dan een Mindstate is. En op zondag 7 augustus geeft Bloomingdale XXL een extra reden om de rosé-, limoncello- of fresitaflessen te ontkurken – door haar krachten te bundelen met FHM Nederland! 2
Na een paar jaar van afwezigheid keert het succesvolle event I Love Los terug op het strand van Bloemendaal. Zondag 4 september 2011 is Beachclub Bloomingdale het toneel voor de spectaculaire rentree van I Love Los. Tegelijkertijd sluit Soulmax hiermee ook een succesvol zomerseizoen af.
Zaterdag 17 september is er weer een vanouds lekker Little Sins feestje! Na het enorme succes van twee jaar geleden hebben ze besloten dat het weer eens tijd werd voor een spannend, heet en opwindend, speels strandfeestje voor jullie Sinners. De allerheetste beachclub in Bloemendaal, Bloomingdale, zal van 16:00 tot 0:00 geheel in het teken staan van Sins @ Bloomingdale! 2
Bloomingdale XXL
21 juli 2011
Een concept dat geen inleiding behoeft. Een groots evenement aan het Bloemendaalse strand, dat maandelijks terugkeert en haar bezoekers breed verwelkomt met XXL ingrediënten. Van grootstaande artiesten tot aan krachtige danseressen en natuurlijk Bloomingdale Beach; waar zomer meer dan een Mindstate is. En op zondag 7 augustus geeft Bloomingdale XXL een extra reden om de rosé-, limoncello- of fresitaflessen te ontkurken – door haar krachten te bundelen met FHM Nederland!
Zon, zee, strand en een ultieme beleving voor jong en oud. Met diverse (dance)evenementconcepten op de zondagavond, staat Beachclub Bloomingdale inmiddels tien jaar lang klaar voor een uiteenlopend publiek. Dagelijks geopend, verwelkomt de luxe beachclub haar gasten met een overheerlijke menukeus, classy loungebedden en natuurlijk de hoogstaande events om de week bruisend af te sluiten.
We hebben goed nieuws voor alle Bloomingdale Beach fans! Het wordt namelijk een heerlijke, zwoele en lange zomer - met ons 10th Anniversary op zondag 24 juli als klapper op de vuurpijl. 2
Zon, zee, strand en een ultieme beleving voor jong en oud. Met diverse dance evenementconcepten op de zondagavond, staat Beachclub Bloomingdale inmiddels tien jaarlang klaar voor een uiteenlopend publiek. 1
Welcome to sandy beaches and fluorescent bikinis, welcome to Hed Kandi Beach House 2011! Hed Kandi's best verkochte album Beach House is dé link met zon, Ibiza glamour en vrolijkheid. Come join us to celebrate the release of Hed Kandi Beach House on july 17th! 2
Bloomingdale XXL
19 juni 2011
We hebben goed nieuws voor alle Bloomingdale Beach fans! Het wordt namelijk een heerlijke, zwoele en lange zomer - met ons 10th Anniversary op zondag 24 juli als klapper op de vuurpijl
Terwijl alle zon-, zee- en strand(feest)liefhebbers nog nagenieten van een mindblowing Bloomingdale xxl editie waarbij Defected hoofdrol speelde, maakt BC Bloomingdale zich nu alweer op voor een overtreffende stap binnen de XXL reeks. En met Pinksteren nabij, stapelt BC Bloomingdale alle ingrediënten opeen om jou op zondag 12 juni vanaf 14:00u te verwelkomen in de wereld van Bloomingdale XXL met een feestelijke Pinkster Special!
Vandaag kondigt Girls Love DJs haar derde strandeditie aan in Bloomingdale. Op zondag 26 juni wordt er een vervolg gegeven aan de succesvolle edities van dit jaar. Tijdens deze derde en tevens voorlopig laatste editie heeft de organisatie haar zinnen gezet op zowel een binnen- als een buitenstage. Met haar motto 'save the best for last', blijft de bezoeker niets gespaard. 1
De flessen Moët & Chandon vloeiden rijkelijk, de cocktailjurkjes waren in grote getallen aanwezig en de sfeer was, zoals men op een strandfeest mag verwachten, super! Zondag 27 maart was Beachclub Bloomingdale het toneel van LadyKillers, welke duidelijk vraagt om een passend vervolg. 2
Bloomingdale XXL verwelkomt jou op zondag 22 mei om stipt 14:00 in haar wondere wereld, met niemand minder dan Defected Records in het middelpunt. Je begrijpt, dit belooft weer een spraakmakende Bloomingdale XXL te worden! 1
Groot, groter, grootst... Op zondag 24 april is het dan eindelijk tijd voor een nieuwe Bloomingdale XXL editie. En wat voor één! Deze zondag luidt namelijk de Paasdagen in dus BC Bloomingdale mag legaal buiten de muziek op volle toeren draaien! Dit belooft een XXL editie zoals je gewend bent; met een complete dikke indoor en outdoor area, vol met topartiesten. Maar inderdaad, zoals er al op twitter werd gezegd; 'ongeacht de line-up, Bloomingdale XXL wordt AAN!'. 2
Weer of geen weer, Kiss is nu al klaar gestoomd om jouw zomers in de watten te leggen aan het Bloemendaalse strand. Voor de vroege beslissers onder ons zijn er vanaf donderdag 7 april 10:00 tot dinsdag 12 april op www.kissmusic.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock een beperkt aantal early bird tickets verkrijgbaar (250 stuks), welke slechts € 7,50 kosten! Tijdens de voorgaande early bird actie waren deze binnen 4 werkdagen compleet uitverkocht dus wacht niet te lang met bestellen. Voor de late beslissers zijn er natuurlijk gewoon reguliere tickets beschikbaar, welke € 15 kosten. 6
De toon is gezet, de ingrediënten liggen klaar en het strandseizoen is hiermee als geopend verklaard. BC Bloomingdale maakt zich op voor een veel bewegende zomer, met zomerse entertainment, internationale heerlijken en natuurlijk onze eigen 'grote jongens' die het allemaal weer waarmaken vanachter de DJ booth. Op zondag 3 april met twee helden in het bijzonder; Sunnery James & Ryan Marciano, die het strand doen trillen op hun 3hr set! 5
Met de uitverkochte opening van Beachclub Bloomingdale afgelopen zondag nog vers in het geheugen, zet Bloomingdale de flessen Rosé, champagne en andere sterk alcholisch houdende waren alweer koud. Aanstaande Zondag zal LadyKillers met een XXL versie het strand van Bloemendaal aandoen! 3
Het nieuws spreidt zich als een lopend vuurtje door de dance-scene. Terwijl de zonnestralen langzaam maar zeker ons lage landje opwarmen, maakt BC Bloomingdale zich op voor een spraakmakende grand opening. Op zondag 20 maart wordt alles uit de spreekwoordelijke kast getrokken om er een waardige XXL editie van te maken; het is weer tijd voor zon en (ro)zee aan het Bloemendaalse strand! 5
Het nieuws spreidt zich als een lopend vuurtje door de dance scene. Terwijl de zonnestralen langzaam maar zeker ons lage landje opwarmen, maakt BC Bloomingdale zich op voor een spraakmakende Grand Opening. Op zondag 20 maart wordt alles uit de spreekwoordelijke kast getrokken om er een waardige XXL editie van te maken. 1
LadyKillers weet inmiddels al meer dan twee jaar de gemoederen in Amsterdam en omstreken bezig te houden. Met haar clubavonden in Escape Club Amsterdam heeft LadyKillers een trouwe achterban weten te creëren waarbij de hoge haken en cocktailjurkjes de boventoon voeren. Tijd om het strand van Bloemendaal te trakteren op een flinke portie glamour, zonnebrillen, naaldhakken cocktaildresses en house music! 7
Bloomingdale XXL
25 juli 2010
Zichzelf maandelijks overtreffend, is Bloomingdale er ook in de augustusmaand klaar voor om jou opnieuw in de watten te leggen met een spetterende XXL programmering! Twee area's vol krachtige performances, dat voor elke house-wens wat wils biedt. De zomer viert haar hoogtepunt en Bloomingdale XXL doet hier graag een grove schep bovenop. 1
De bekendste jungle aan het Bloemendaalse strand, waarbij de denkbeeldige lianen het publiek amper in het gareel kan houden. Ook de artiesten kennen geen genade en onder leiding van Sunnery James & Ryan Marciano laten de lekkerste platen de temperatuur in rap tempo stijgen tot een bloedstollend niveau. Terwijl Nederland langzaam doch zeker gewend is geraakt aan de schommelende komst van hittegolven, doet America del Sur hier een tropische schep bovenop: want weer of geen weer, met America del Sur is het altijd hoogzomer op Bloemendaal!
Op zaterdag 14 augustus presenteert radio Veronica de tweede We All Love 80's & 90's beach edition in strandtent Bloomingdale in Bloemendaal! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in het hippe Bloomingdale op het mooiste strand van Nederland. 2
Omdat de huldiging van het WK toch wat matigjes was, vond Ex Porn Star dat er nu eindelijk wel eens echt gefeest mocht gaan worden. Op zondag 22 augustus rekruteert de Nederlandse Marine in samenwerking met Ex Porn Star nieuwe cadetten op het zonovergoten Bloomingdale, mits je natuurlijk aan alle toelating eisen voldoet. Zo moet je recht door zee zijn, moet je als vrouw niet bang zijn om kletsnat te worden en ten allen tijde bereid zijn om bevelen op te volgen. Vooral als deze recht tegen je morele principes in druisen en alles in je zegt dat je het eigenlijk niet zou moeten terwijl je zo halfnaakt en katje lam bent en vervolgens doe je het gewoon toch! Dat is de instelling die we van je verlangen bij de Ex Porn Star Navy Seals. 4
De Ex Porn Star World Cup Double D editie van a.s. zondag op Bloomingdale is vanwege de finale gecancelled. 26
Zondag 11 juli is de grote World Cup Double D finale. Nederland, vertegenwoordigd door Claire & Sheila Hill, neemt het op tegen Duitsland, vertegenwoordigd door When Harry met Sally & TESSisMore. Op Bloemendaal gelden de Ex Porn Star regels, dus de spelers zullen elkaar flink bij de ballen pakken. Gelukkig hebben we onze eigen versie van Ruud Gullit die deze battle in goede banen zal leiden, de enige echte MC Sherlock. 4
Soms komt de zomer vroeg en ligt half Nederland al in maart massaal op het strand. Dit jaar is het warme seizoen wat later begonnen, maar voor Taste-it! precies op tijd. Als het zo doorgaat komt het mooie weer halverwege juli op z’n hoogtepunt. Tegelijk met de ultieme climax van het strandseizoen op Bloemendaal, de meest veelbelovende editie van Taste-it! tot nu toe, het Taste-it! Beachfestival! 2
Er kan er maar één de echte zijn. Copycats worden mijlenver achter zich gelaten want Fame=DJS is simpelweg onovertrefbaar. Terugblikkend op vijf geweldige jaren, haalt Fame=DJS trots alle ingrediënten uit de kast om op zondag 27 juni haar vijfjarig bestaan groots op het Bloemendaalse strand te vieren. 3
Saint Tropez is sinds jaar en dag de favoriete vakantiebestemming van ‘s werelds meest imposante, beroemde en powerful jetset en deze zomer kun jij je ook wanen in deze weelde. Bloomingdale organiseert namelijk op 6 juni “Saint tropez”, de see-and-be-seen party plek voor gasten, bezoekers, Vips en uiteraard beroemdheden. 3
Zondag 30 mei staat er iets speciaals te gebeuren in Beachclub Bloomingdale. Die avond keert Ricky Rivaro, de enige echte resident DJ van Bloomingdale, terug met zijn concept in de populairste beachclub van Nederland. Zijn True House Music label, gekenmerkt door een bijzondere sound vol passie en soul, viert daarmee zijn welverdiende debuut aan het strand. 1
De Grand Opening editie van XXL heeft Bloemendaal in de maartmaand keihard op de kaart gezet. Ook de meest recente editie van Bloomingdale XXL met Dennis Ferrer bewees dat dit ijzersterke concept de zomer van 2010 tot een onvergetelijke niveau blijft tillen. Zichzelf maandelijks overtreffend, is Bloomingdale er klaar voor en garandeert ook de mei-editie een spetterende XXL programmering! 4
Musicology
1 mei 2010
Rotterdam wist het al. Daar waar het publiek al volop genoot aan de Coolsingel, is het nu de beurt aan de bekendste beachclub van Bloemendaal. Bloomingdale prijst zich dan ook rijk met dit concept, dat de toon zet met soulvolle melodieën en wat pure muziekliefhebbers vanuit alle landstreken laat toestromen. Because Rhythm moves you, Music touches you and Musicology knows exactly how!
Finally! Na een lange, koude winter met een overdosis aan sneeuw en temperaturen onder het nulpunt staat de zomer weer voor de deur! Eind maart opende Bloomingdale, de mooiste beachclub van Nederland, alweer haar deuren en het kwik begint langzaam maar zeker richting de 20 graden te stijgen. Tijd dus voor een van de meest populaire strandfeestjes van de afgelopen jaren om ook het Bloemendaalse strand weer op te zoeken. Zondag 2 mei zal Taste-it! dan eindelijk zijn eerste editie van dit jaar aan het strand beleven. Are you ready?! 4
Fame=dj's
11 april 2010
Het startsein aan de zomer is op het Bloemendaalse strand al in maart gegeven en wekelijks opent Bloomingdale op zondag haar poorten voor het zomerminnende publiek. Fame=DJS draait inmiddels al drie jaar op volle krachten, waarbij haar ingrediënten o.a. Bloemendaal meermaals in de watten gelegd heeft.
Als je denkt aan Copacabana, denk je aan hitte, strand, losse heupen en bloot, heel veel bloot. Verhitte zweterige lijven die tegen elkaar aanplakken tijdens een sexy salsa is toch een stuk aantrekkelijker dan blauwbekkend met hoempapa muziek door de straten Oeteldonk. Carnaval in Brazilië is geen feestje voor ingetogen kaaskoppen. En laten ze dat bij Ex Porn Star nou net niet zijn… 3
America Del Sur
4 april 2010
Jungle versus beach. Grasgroene lianen, bezaaid met zand en bospaden die je leiden naar de Bloemendaalse zee. America del Sur stippelde maandenlang haar jungleroute uit in hartje centrum Rotterdam, waarmee de toon van de zomer al in oktober 2009 gezet was.
Ibiza Baby
28 maart 2010
What happens on the Island, stays on the island. Ibiza staat als brede publiekstrekker hoog op het verlanglijstje van feestminnend Nederland genoteerd en het bruisende eiland laat jaarlijks de wensen van duizenden bezoekers in vervulling gaan. 5
Chuckie, David Guetta, Dennis Ferrer, Sidney Samson, Estelle (live), Shermanology, Dimitri Vegas & Like Mike & Like Mike zijn de eerste namen die ID&T met trots voor het Dirty Dutch vs The World Festival op 19 juni Almere Strand bekendmaken. Aanstaande zaterdag is het zover, dan gaat de Dirty Dutch 'die-hard' pre sale van start! Degenen die zich de laatste Dirty Dutch pre sale nog kunnen herinneren weten dat je er snel bij moet zijn. 23
Bloomingdale XXL smacht net als jij naar de officiële opening van het strandseizoen van 2010. De jacht op de Bloomingdale tickets is eindelijk geopend, waarvan slechts een beperkt aantal beschikbaar is, dus omcirkel deze Grand Opening op 21 maart nu alvast met rode stift in je agenda! 4
Fame=djs - Bloomingdale
4 september 2009
Zondag rustdag? Niet dus! Het Bloemendaalse strand staat bomvol diehard partyminders, en Fame=djs haakt hier enthousiast op in door de beste DJS bijeen te roepen. 2
Zondag 30 augustus. Een prachtige datum voor Taste-it! om een meer dan geslaagd zomerseizoen spetterend af te sluiten! Met twee legendarische edities is het publiek van Bloomingdale flink verwend deze zomer. De strandtent explodeerde en het dak ging er bijna letterlijk af! Zondag 30 augustus zal Taste-it! alle trouwe bezoekers voordat het indoor seizoen weer begint, nog eenmaal trakteren op een overheerlijke avond aan het strand! 1
Voor de vrouwelijke piraten zijn er deze editie een beperkt aantal Girltickets beschikbaar. Girltickets = 2 girls on 1 ticket! Voor de vrouwelijke bezoekers betekent dit dus dat twee dames op 1 ticket naar binnen mogen varen. Zodat er meer goudstukken overblijven voor andere specerijen…Uitsluitend te bestellen via www.expornstar.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock. 5
De Overveense gemeente heeft zich de afgelopen maanden flink op zijn zanderige voegen laten schudden. Zo wist o.a. Bloomingdale XXL een hoop drukte te veroorzaken en de prestigieuze strandclub Bloomingdale was hierdoor herhaaldelijk tot de nok gevuld. Helaas komt aan al het goede een eind, en dus naderen ook de laatste avonden van het zomerseizoen op het Bloemendaalse strand. 3
Nog iets meer dan drie weken te gaan en dan komt hét Ibiza gevoel naar Bloemendaal. Op zaterdag 8 augustus a.s. wordt Bloomingdale gevuld met 12 uur muziek. Van 13.00 tot 01.00 uur brengen de dj’s een overvloed aan muziek met invloeden van over de hele wereld. 13
Taste-it!
2 juli 2009
We keep on rising and shining! Zondag 12 juli pakt Taste-it! grootser uit than ever before. Dan zal Taste-it! namelijk een waar Beach Festival neerzetten in Bloomingdale, de populairste beachclub van het land. Maar liefst twee area’s vol met House zoals House bedoeld is. Uplifting en vol energie! Met een ideale opbouw, absolute topartiesten, fraaie decors en de acts die je bij een festival mag verwachten. Only the best is good enough and you’re definitely gonna taste that! 4
De zomer is reeds in 'full effect' en alle voorbereidingen voor de jaarlijkse strandfeesten zijn getroffen. Eentje daarvan staat als een soort anker in de programmering van Bloomingdale vast, de Bloomingdale CD-Releaseparty!
Bloomingdale XXL
12 juni 2009
Zon, (ro)zee en strand. Nippend uit een plastic bekertje, terwijl de laatste zonnestralen het zand opwarmen en deze gloed zich kleurrijk op het water reflecteert. Slipper dragend, waarbij de houten vloer sterk op proef gesteld wordt en Hollandse draaihelden de zomerse melodieën uit hun platentas vissen. De sfeer bereikt haar zoveelste hoogtepunt en dus worden lange rijen aan de bar en de beperkte loopruimte voor lief genomen. Een zomerse zondagavond op het Bloemendaalse strand: een ware cultuur die ook anno 2009 onmisbaar blijkt! 4
Flamingo Nights
10 juni 2009
De Grand opening van het Nederlandse zomerseizoen in Bloomingdale is zondag 21 juni, en Flamingo Nights verzorgt de kick-off! Wie kan zich de legendarische editie van 20 juli 2008 niet herinneren? Met als gast Moby, die een weergaloos muzikaal spektakel weggaf! De editie van Flamingo Nights op 21 juni is tevens de Pre-Party voor de reeks Flamingo Nights die deze zomer 16 weken lang in de wereldberoemde club Pacha op Ibiza plaats gaat vinden. 8
When you think House, think Strictly Rhythm! And it’s all about the rhythm op zondag 7 juni in Bloomingdale! That sunny day zal Strictly Rhythm haar debuut vieren aan het strand. Eén van de grootste House Labels ter wereld heeft de mooiste beachclub van Nederland uitgekozen voor een exclusieve Labelnight! Oooh yes! 3
De Nederlandse terrassen zitten inmiddels alweer goed gevuld en de voorbereidingen voor de meest zomerse CD van 2009 zijn een feit! Bloomingdale, The Compilation is ook dit jaar weer onveranderd zomers en zeer kleurrijk te nomen, zoals je mag verwachten van Holland's nr.1 Beachclub! 6
Het Intuition Summer Festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip en tegenwoordig niet meer weg te denken van de Nederlandse stranden. Klein begonnen in Scheveningen streek het concept twee jaar geleden in Bloemendaal neer en ontpopte zich tot één van de best bezochte feesten van het strand van Bloemendaal! Op zaterdag 8 augustus van dit jaar zal Bloomingdale van 12:00 tot 01:00 weer het decor vormen voor een ‘Intuition Summer Festival’ met maar liefst 13 uur muziek! 21
Showroom
16 april 2009
Love speaks louder than words. Deel het met een partner, al is het maar voor één nacht. Het is iets moois, het is intens en onbeschrijflijk tegelijk. Love is all around, even if it stands for one night! However… there’s a thin line between love & hate. Showroom verschuift deze grens: Show me Love and save the Hate for later!
Love speaks louder than words. Deel het met een partner, al is het maar voor één nacht. Het is iets moois, het is intens en onbeschrijflijk tegelijk. Love is all around, even if it stands for one night! However… there’s a thin line between love & hate. Showroom verschuift deze grens: Show me Love and save the Hate for later! 2
Landrotten opgelet: zondag 12 april word het prille lentegevoel bruut verstoord wanneer Ex Porn Star het piratenseizoen in Bloemendaal aan Zee opent. Om 16:00 uur wordt de piratenvlag gehesen en enteren ze Club Bloomindale om het tot middernacht te bezetten. 7
Soulheaven
23 maart 2009
Maart is typisch zo een maand waarin alles nog mogelijk is. Het kan vriezen. Of dooien. Of sneeuwen, zoals tijdens de opening van Bloomingdale vorig jaar. Het mocht de pret echter niet drukken: weer of geen weer, de liefhebbers weten Bloomingdale inmiddels goed te vinden voor een wekelijkse portie kwaliteitsmuziek. Zondag 29 maart wordt dan ook geen uitzondering op deze regel met Soulheaven op het muzikale menu. 2
Ex Porn Star
19 maart 2009
Landrotten opgelet; Zondag 12 april word het prille lentegevoel bruut verstoord wanneer Ex Porn Star het piratenseizoen in Bloemendaal aan Zee opent. Om 16;00 uur wordt de piratenvlag gehesen en enteren ze Club Bloomingdale om het tot middernacht te bezetten. Weerman Priet Praatbla heeft beloofd dat het prachtig weer gaat worden met volop zon, windstil en compleet onbewolkt met een middag temperatuur van 21 graden en dan rochelt hij meestal iets onverstaanbaars als ‘Ot man’! 7
Terwijl de kachels in de meeste huisjes nog op volle toeren draaien, worden er op dit moment op het Bloemendaalse strand overuren gedraaid om Nederlands mooiste strandtent Bloomingdale weer te laten herrijzen aan onze Noord Hollandse kust. Op 22 maart a.s. zullen om 16.00 uur de deuren van deze Beachclub weer opengaan voor een nieuw strandseizoen met een knallende openingsparty. 32
Ex Pornstar
25 augustus 2008
Aloha, beach boys & girls. Het zand kruipt waar het niet gaan kan en bij ons leidt dat gekriebel altijd tot een uitbundig strandfeest. En wel op zondag 7 september, weer of geen weer, Ex Porn Star zal die dag het zonnetje zijn dat over Bloomingdale schijnt tijdens de Hawaiian Club Tropical Party. 2
It’s on! Na het overweldigende succes van de eerste editie, komt er zondag 24 augustus een tweede Taste-it! @ the beach! 6
Beachclub Bloomingdale is klaar voor A-Trak. Al eerder dit zomer seizoen wist Bloomingdale’s met Moby een ware grootheid in huis te halen. Met de komst van A- trak geeft zij het strand van Bloemendaal aan Zee wederom internationaal allure. 5
Taste-it
28 juli 2008
Oh yes! Al twee jaar lang bewijst Taste-it! dat dit hét concept is voor alle ware houselovers van Nederland. Groot geworden in Purmerend en uitgebreid naar Haarlem kon er maar een stap de volgende zijn.. Bloemendaal! Daarom zal Bloomingdale, de meest hippe en eigenlijk al jarenlang de beste Beachclub van Nederland, op zondag 3 augustus haar deuren openen voor the first Taste-it! @ the beach! 1
Sundale
21 juli 2008
Het is zondag 27 Juli, tijd voor Sundale! Sundale weet de storm aan club concepten aan de kust sinds jaar en dag te weerstaan en trakteert je met een line up waardoor jij de zomer wel heel dik in je bol krijgt 2
In de voorbereiding op de komst van Moby zondag aanstaande in Bloomingdale wordt niets aan het toeval overgelaten. De organisatie van de wel heel speciale editie van Flamingo Nights, met onder andere Moby in de gelederen, heeft aangekondigd dat een gedeelte van terras van Bloomingdale overdekt wordt. 12
Wild Night Out
18 juli 2008
Het is hoog zomer, en het feestgedruis verplaatst zich van de stad naar het strand. Dit geldt ook voor Wild Night Out, de funky party die zich normaal met regelmaat in hartje Amsterdam afspeelt. Een speciale zinderende zomereditie dus deze keer, die op donderdag 24 juli reeds om 16.00 aftrapt aan het Bloemendaalse strand.
Yo ho ho! Land ahoy, swab the deck ye gutless land-lubbers. Zondag 10 augustus doet de Black Booty, het schip van Captain Hooker, de Bloemendaalse kust aan voor een onvervalste piratenparty. Ex Porn Star heeft ook piratenbloed door de aderen stromen, dus zij helpen daar graag een haakje bij. 5
Op zaterdag 26 juli is het weer tijd voor het ‘Intuition Summer Festival’ en deze keer in een bijzonder zomerse ambiance. De hoofdstad laten we even voor wat het is, want Intuition komt naar het strand van Bloemendaal! 17
Levende muzieklegende Moby komt deze zomer naar Nederland. Hij geeft op Zondag 20 Juli aanstaande acte de présence in Bloomingdale te Bloemendaal, waar hij een exclusieve DJ set zal neerzetten. Hiermee is Moby voor het eerst sinds jaren weer in Nederland. Het is tevens de enige mogelijkheid om Moby in Nederland te kunnen zien tijdens dit festivalseizoen. 18
Fame=Dj's
8 juli 2008
Bloomingdale is dé hotspot aan het strand van Nederland. ’s Lands lekkerste beachclub (by far!) zet elke zondag vanaf vroeg in de middag tot laat in de avond de toon voor een clubavond die ver boven Nieuw Amsterdams Peil ligt! 1
Op 6 juli waan jij je met Soulheaven daadwerkelijk in de zevende hemel. De heetste artiesten duo’s van dit moment en de meest smaakmakende solisten geven in Bloomingdale de rest van het strand weer eens muziekles en zetten een sfeer neer waarin jij je ziel en zaligheid heerlijk kwijtkan; 2
Na eerdere uiterst succesvolle edities van Flamingo Nights in Miami, Amsterdam en Frankfurt strijkt Flamingo Recordings deze zomer neer aan de Bloemendaalse kust. Op Zondag 20 Juli zal Bloomingdale het domein zijn van Patric La Funk, René Amesz, Andy & Dorothy Sherman en uiteraard labeleigenaren Funkerman en Fedde le Grand. 24
Ben jij klaar om op 20 april Los te gaan?! Los nodigt je uit in Bloomingdale en zorgt voor een feest dat de afgelopen Los edities doet verbleken. Niet zozeer door de zonnebrandolie, maar door een perfecte locatie, heerlijke line-up en jij! De temperatuur begint langzaam omhoog te kruipen, dus trek je zonnigste outfit uit de kast en begeef je naar het strand! 2
Toolroom Knights
4 april 2008
Houseliefhebbers wees alert! Zondag 6 april steekt Toolroom Knights het kanaal over om eindelijk weer eens een grandioos feest te hosten. Het label van oprichter Mark Knight verspreidt haar baanbrekende house sound tegenwoordig over heel de wereld en strijkt ditmaal neer op het strand van Bloemendaal. Geen betere locatie dan Bloomingdale, waar Mark Knight samen met ATFC te gast is. Zeg die zondag met je schoonfamilie alvast af! 1
‘Geweldige sfeer, fantastische locatie, amazing music, het plaatje klopte precies!’ zijn enkele van de lovende reacties na afgelopen zondag. Het verliep exact zoals je van een Grand Opening mag hopen. De puzzelstukjes vielen op de juiste plek en zorgde nu al voor één van de meest memorabele strandfeesten van 2008! 19
Aankomende zondag 23 september komt DJ Tiësto naar beachclub Bloomingdale om het strandseizoen in stijl af te sluiten. Met 2 verschillende (overdekte) area’s en een line-up waar je niet omheen kunt wordt dit een niet te missen Closingparty! Er zijn nog kaarten maar wees er snel bij want het gaat hard. 25
Pitch
18 september 2007
Zaterdag 22 september is het zover en dan organiseert de jonge organisatie Pitch-Events voor de eerste keer het Minimal & Techno evenement genaamd; Pitch. Met dj’s als Joel Mull, Bart Skils, Dave Ellesmere, Wouter de Moor en De Man Zonder Schaduw zal de eerste editie van Pitch een knaller gaan worden. Vanaf 16:00 worden de deuren geopend voor het publiek en zullen de minimal en technobeats het strand doen donderen. 12
Aan al het goede komt een eind. Zo heeft de zomer van 2007, waarover de meningen verdeeld zijn, eind September zijn slotpunt bereikt. Afgezien van de teleurstellende temperaturen, vraagt zoiets om een waardige afsluiting: Fame=Dj’s saves humankind from bad music during a memorable closing party! 37
Op 2 september 2007 is het tijd voor de laatste Sundale van het seizoen. Door andere grote dance evenementen bij Bloomingdale die massaal werden bezocht op zondag, hebben de trouwe Sundale gangers er even op moeten wachten, maar het wachten wordt nu beloond met een hele vette line-up. 8
Na de uitverkochte edities van Los op het Scheveningse strand maakt de organisatie nu de reis naar Bloemendaal. Ja, je leest het goed, Bloemendaal, en hoe! Ditmaal op een zondag. Tegen het einde van de middag zal toplocatie [location=Bloomingdale] klaar zijn voor een fantastisch avondje Los. Handjes in de lucht & voetjes in het zand… 5
F*ck the weekend
13 juli 2007
Woensdag 1 augustus 2007 is het zo ver: De kersverse organisatie Dancemind Events organiseert F*ck the weekend bij Bloomingdale. Deze avond zal geheel in het teken staan van het zomergevoel. De temperaturen zijn er nu nog niet naar, maar de verwachtingen voor begin augustus zijn uiterst positief: zonnig en meer dan 23 graden. 11
Op 15 juli 2007 is het weer tijd voor de B2B Sessions van Sundale. Voor deze editie zal niemand minder dan Axwell op Bloomingdale neerstrijken. 6
Op 8 juli 2007 is de CD Release Party van Bloomingdale 2007. De CD (gemixt door Ricky Rivaro), die net als ieder jaar weer de meest lekkere, zomerse house bevat komt weer uit. 20
De temperaturen zijn nog niet wat men gewend is in Bloemendaal aan zee, maar omdat na regen altijd zonneschijn komt, zal dat voor de maand juli vast we 6
Zon, zee, strand en natuurlijk heerlijke kloppende beats door de boxen! Ook dit jaar zijn dat weer de ideale ingrediënten voor een onvervalste zomerse dag op het Bloemendaalse strand. Met een diversiteit aan internationale artiesten achter de draaitafels zal Intuition Recordings ook dit jaar genoeg spektakel in huis halen voor een knallende nieuwe editie van het Intuition Summer Event. 16
Summer is here...! ....Riepen we eind maart toen de eerste zonnestralen zich lieten zien aan de horizon van het altijd gezellige Bloemendaal. Niets teveel gezegd overigens, want er volgden er meer en de terrassen zaten al snel weer vol. 6
Luxlife Festival
11 juli 2006
De echte Haarlemse liefhebbers van house- en dance muziek zijn flink in de watten gelegd in de winter van 2005-2006. Maar liefst vijf uitverkochte edities van Luxlife in het Patronaat. Grote DJ-namen, spetterende lichtshows en verrassende decors waren de bron van het succes. 9
Nog even en dan is de opbouw van de Bloemendaalse strandtenten alweer voltooid. Het bekendste stukje strand van Nederland prijkt dan alweer in volle glorie. En zon of geen zon, ook dit seizoen zal er weer volop worden gefeest. Bloomingdale is er klaar voor! 31
Bloomingdale 2004
17 augustus 2004
Bloomingdale heeft de bezoeker ieder jaar weer weten te verrassen met een fantastische uitstraling, een gezellige sfeer en natuurlijk een eigen geluid. Het witte interieur van vorig jaar heeft dit seizoen plaats gemaakt voor een Marokkaanse inrichting. 40
Woodstock ’69 Doet na 25 juli niet meer mee met Beachbop in de huidige hoedanigheid. Lees in hun verklaring wat hen ertoe bracht deze beslissing te nemen. 75
Beachbop
9 juli 2004
Voor de tweede editie van Beachbop mogen nog maar 10.000 kaartjes worden verkocht. Deze moeten alleen per internet worden aangeboden en niet via kassaverkoop. Dat heeft de Bloemendaalse raad gisteravond geëist. 120
Entreeheffing moet bezoekersstroom in goede banen leiden. Na veel speculatie over al dan niet doorgaan van Beachbop en zo ja, of het evenement dan nog gratis blijft, is het nu dan een feit... Zondag 27 juni vindt de eerste Beachbop van 2004 plaats. 87
Na een aantal “warm-up” sets in o.a. de Lichtfabriek, Pleasuredome en Glam-Tech zal op vrijdag 28 Mei op het strand van Bloemendaal de officiële kick-off van Don Diablo's '2 Faced' album tour plaatsvinden. Tussen 19:30 en 22:30 zal Don een exclusieve, gratis te bezoeken, DJ-set ten gehore brengen in Bloomingdale 14