Partyflock
 
­ Nederland

Bloomingdale XXL Grand opening

gepubliceerd door , op
Bloomingdale XXL
10 februari 2011
Het nieuws spreidt zich als een lopend vuurtje door de dance scene. Terwijl de zonnestralen langzaam maar zeker ons lage landje opwarmen, maakt BC Bloomingdale zich op voor een spraakmakende Grand Opening. Op zondag 20 maart wordt alles uit de spreekwoordelijke kast getrokken om er een waardige XXL editie van te maken; het is weer tijd voor zon en (ro)zee aan het Bloemendaalse strand!

Grand opening
Op zondag 20 maart is het tijd om het Bloemendaalse strand officieel ter geopend te verklaren, met een beruchte Bloomingdale XXL editie. Twee areas (Sunset en Fullmoon) bieden ook deze XXL editie ruimte aan alle BC Bloomingdale ingrediënten zodat we samen van deze zondag kunnen genieten alsof het hoogzomer is.
Tijdens de nu alom besproken opening introduceert BC Bloomingdale trots alle veranderingen die anno 2011 doorgevoerd zijn. Het nieuwe security bedrijf verwelkomt jou aan de deuren, het aantal lockers is verveelvoudigd en ook de toiletten zijn in aantallen fiks toegenomen.

Line up:
Van 14:00u tot klokslag twaalf zal het start schot zijn voor alle artiesten. Bloomingdale XXL is klaar om jouw kennis van de zwoele, diepe en uplifting, stevige house beats bij te spijkeren.

Sunset Stage: (hosted by MC Roga)
Kabale und Liebe
Gregor Salto
Ricky Rivaro
Jaz von D
Genairo Nvilla
Carita La Niña

Fullmoon Stage:
Gregory KlosmanFrankrijk
Mightyfools
Hardwell
GLOWINTHEDARK
Bassjackers

Tickets
Er zijn slechts nog een beperkt aantal presale tickets in de voorverkoop beschikbaar, welke €15 ex. fee kosten en online via www.bloomingdalebeach.com verkrijgbaar zijn. Het zal zoals ieder jaar vroegtijdig uitverkocht zijn. Voorkom ook dit seizoen teleurstelling aan de deur en wacht dus niet te lang met het bestellen.

BC Bloomingdale is klaar voor haar Bloomingdale XXL 'Grand Opening', en ook dit kalenderjaar blijkt; The Summer is magic! Klik op www.bloomingdalebeach.com geniet van de nieuwe 'Bloomingdale' website.. and buy your ticket!

1 opmerking

Mooie flyer! (Y)