Partyflock
 
­

Latin Lovers op zondag 22 april bij Beachclub Bloomingdale

gepubliceerd door , op
flyer Latin Lovers
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse & vrouwvriendelijke urban: Latin Lovers keert dit seizoen opnieuw terug naar het Bloemendaalse strand!

Na het succesvolle zomerseizoen vorig jaar is het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland weer op tournee aan de kust. Zondag 22 april is de datum die iedereen alvast in zijn of haar agenda kan plaatsen.

Slechts 1 editie in Bloomingdale dit seizoen!
Het zal vele niet ontgaan zijn dat er dit jaar nieuwe regels van kracht zijn in Bloemendaal. Dit betekend dat er minder feesten zijn bij Beachclub Bloomingdale en Latin Lovers dit jaar ook maar slechts één keer plaats vind! Extra reden dus om groot uit te pakken voor de trouwe Latin Lovers aanhang!

Line-up
Exclusieve line-up & BIG Mystery Guest
Speciaal voor alle dames die altijd aanwezig zijn bij Latin Lovers maken we het net iets wat heter dan normaal...Onze mystery guest (we maken binnenkort bekend wie dit is!) komt een heerlijke zomerse set draaien en zal iedereen doen verbazen, ook jou!


Beachclub Bloomingdale
Al vier jaar lang zorgt Latin Lovers voor de fijnste latinhouse met een met een vleugje vrouwvriendelijke R&B bij Bloomingdale! Met een dik geluidssysteem, de tropische decoratie van Latin Lovers, het allerleukste publiek en natuurlijk de beste artiesten van dit moment zorgen Latin Lovers en Bloomingdale voor de ultieme strand beleving.

Presale & Ladytickets
Traditiegetrouw heeft Latin Lovers weer ladytickets beschikbaar. De ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via latinlovers.nl en kosten 18 euro per stuk. Let op, er zijn maar een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!

Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen via latinlovers.nl Kortom, zet zondag 22 april in je agenda voor de ongetwijfeld legendarische Latin Lovers editie in Beachclub Bloomingdale!