Partyflock
 
­ Nederland

KISS 2 Year with Quintino en Gregor Salto

gepubliceerd door , op
KISS
28 februari 2012
FeestKISS · Keep It Sexy & Sophisticated 2 yrs anniversary
Datumzondag 1 april 2012
WinactieKISS actiegesloten
LocatieBloomingdale Site
Keep It Sexy & Sophisticated. En daar wordt al twee jaar een karakteristieke draai aan gegeven. Of het nu The The Sand in Amsterdam siert of het Bloemendaalse strand; menig dance fanaat weet haar weg te vinden om zich met alle KISS perikelen een nacht lang te laten verwennen. Het tweejarig bestaan vormt dan ook een grootse mijlpaal, waarbij KISS de beach locatie Bloomingdale op zondag 1 april feestelijk omtovert tot alwaar KISS haar waardigheid aan dankt.

KISS: Keep it sexy & sophiticated
Ontpop de champagne, zet je grootste glimlach op en de vrouwelijke bezoekers wordt gevraagd hun mooiste heels uit de kast te trekken. KISS heeft haar lat sinds 2010 gelijk hoog gelegd en voert na twee gelukkige jaren haar sophisticated patroon op de eerste dag van april 2012 steevast door. Stel je verwachtingspatroon hoog in want het tweejarig bestaan pakt groots uit op het Bloemendaalse strand!



De kenners kijken er al een tijd naar uit en hebben onthouden hoe KISS zich onderscheidt door een volwassen sound te garanderen. Getalenteerde artiesten tillen het concept naar een muzikaal royal niveau en de danseressen vullen jouw totaalbeleving aan met sexy acts. Houten vlonders of niet, dameshakken paraderen overal elegant en de dansvloer van Bloomingdale Beach daagt juist haar uit om zich tijdens het tweejarig bestaan van KISS volledig te laten gaan! Om de KISS verjaardag uniek te vieren, zullen er diverse model scouters van Jimmy Models aanwezig zijn om de mooiste dame een geheel verzorgde Jimmy Model fotoshoot cadeau te geven!

Zondag 1 april, trekt de KISS karavaan (zonder grappen te maken) vanaf 16:00 uur richting het Bloemendaalse strand om jouw avond tot een ongekend feestelijk niveau te tillen. Hiervoor graaien onder begeleiding van Mr. VI de volgende artiesten hun platentas ondersteboven:
- Quintino
- Gregor Salto
- Michael Mendoza
- Jaz von D
- Mitchell Niemeyer
- Brothers in the Booth
- Rico Passies

Tickets
Iedereen heeft zin in zomerzon en strandevenementen, waardoor de ticketverkoop steeds sneller oploopt. Wacht dus niet te lang en bemachtig voor € 12,50 jouw ticket voor een onvergetelijke editie binnen deze KISS reeks, via Royal Concepts.nl of bij één van de Free Record Shops. Voor de dames heeft KISS een feestelijk extraatje: namelijk speciale ladytickets waarbij 2 dames voor € 17,50 naar binnen mogen! Er kunnen hiermee in totaal 100 ladies blij gemaakt worden dus twijfelen op eigen risico! Voor de VIP liefhebbers zijn er nog een beperkt aantal tafels verkrijgbaar, welke via vip@royalconcepts.nl besteld kunnen worden.

'Let's celebrate 2yrs of the best kiss!'