Partyflock
 

Bloomingdale CD Release Party

gepubliceerd door , op
afbeelding Bloomingdale CD Release Party
FeestBloomingdale · CD Release Party
OrganisatieBloomingdale Site
LocatieBloomingdale Site
Datumzondag 5 juli 2009
StadBloemendaal aan zee
De zomer is reeds in 'full effect' en alle voorbereidingen voor de jaarlijkse strandfeesten zijn getroffen. Eentje daarvan staat als een soort anker in de programmering van Bloomingdale vast, de Bloomingdale CD-Releaseparty!

Er zijn nog minder dan twee weken te gaan voordat alles uit de kast wordt getrokken om iedereen in Nederland bewust te maken van deze ultieme zomer-CD: Bloomingdale 2009! De heetste tunes en tracks van jouw zomer, samengesmolten op twee sfeervolle CD's. De eerste reacties op deze succesvolle compilatie zijn dit jaar echt overweldigend! Zo stond de nieuwe Bloomingdale 2009 CD vier weken voor release al op nr. 2 in de Bol.com Top 10 op basis van pre orders. Dit is nog nooit eerder gebeurd en een ding is dan ook weer overduidelijk: everybody loves the sunshine! Vanaf 26 juni aanstaande is de Bloomingdale 2009 CD dan ook daadwerkelijk te koop!

Bloomingdale nodigt jullie bij deze van harte uit om dit spektakel samen met hen te vieren op 5 juli in de meest prestigieuze Beachclub van Nederland! Verdere informatie is ongetwijfeld overbodig als je bedenkt dat de line up, letterlijk de crème de la crème van de Nederlandse dj's bevat! Van Benny Rodrigues, ROOG, Lucien Foort, Chuckie tot Ricky Rivaro... ze zijn er allemaal om jou op je wenken te bedienen met de zomerse en meest dansbare platen!

Zondag 5 juli as, CD ReleaseParty Bloomingdale 2009! Met de grootste dj's en live acts uit Nederland!