Partyflock
 

Superhelden samen met A-Trak op Bloomingdale

gepubliceerd door , op
Beachclub Bloomingdale is klaar voor A-Trak. Al eerder dit zomer seizoen wist Bloomingdale’s met Moby een ware grootheid in huis te halen. Met de komst van A- trak geeft zij het strand van Bloemendaal aan Zee wederom internationaal allure.

A-Trak, dé DJ achter icoon Kanye West is tevens begenadigd en bijzonder getalenteerd producent en een groot voorvechter van de elektronische sound. Hij wordt gezien als dé pionier van die sound in de Verenigde Staten, waar hij met releases onder zijn eigen platenlabel ‘Fools Gold’ furore maakt. Met die muzikale bagage, alsmede een indrukwekkende lijst aan awards en titels, legt A-Trak de muzikale lat hoog aan het strand.

De komst van A-Trak werd mogelijk dankzij een samenwerking met Laidback Luke en zijn concept ‘Nighttime Superheroes’. Onder die noemer zette Luke in Paradiso al eerder memorabele avonden neer tot in de kleine uurtjes.
Met A-Trak in Bloomingdale’s schuwt Nighttime Superheroes ook het daglicht niet en zet, ook op het strand, vol overgave een avond met kwaliteit neer.

5 opmerkingen

 
Werkzaam bij SEKOIA
a-trak in de trant van a-trak a-trak

of andere a-trak?
 
a-trak die op z'n 15e voor het eerst DMC kampioen werd, a-trak de dj die wat meer kan als into outro mixen

maar denk dat hij zich wel een beetje inhouden met het turntablism en wat meer naar het publiek kijkt :)

wel een dj waar zo'n 99% van de house/dance djs wat van kunnen leren (Y) goede zaak maar ben er niet bij, haal eens wat meer van dat soort djs naar Nederland
A-Track is echt master!!! Check DMC 1997 ff toen was die 15 dusssss.
 
Artiest Billy Blaze
A-Trak is zeker goeie turntablist maar zn producties vind ik niet echt zo interessant. Toch zou ik, als ik in de buurt was en niet zo arm zou zijn, absoluut gaan checken.
Uitspraak van Scott Marten op woensdag 13 augustus 2008 om 18:38:
A-Track is echt master!!! Check DMC 1997 ff toen was die 15 dusssss.
Dikke shit ja!!! :jaja:

Link: http://www.youtube.com/watch?v=N3Jf1Lqj7Vo
laatste aanpassing