Partyflock
 
­ Nederland

Taste-it! keert 2 mei terug bij Bloomingdale aan Zee

gepubliceerd door , op
Taste-it! keert 2 mei terug bij Bloomingdale aan Zee
15 april 2010
Finally! Na een lange, koude winter met een overdosis aan sneeuw en temperaturen onder het nulpunt staat de zomer weer voor de deur! Eind maart opende Bloomingdale, de mooiste beachclub van Nederland, alweer haar deuren en het kwik begint langzaam maar zeker richting de 20 graden te stijgen. Tijd dus voor een van de meest populaire strandfeestjes van de afgelopen jaren om ook het Bloemendaalse strand weer op te zoeken. Zondag 2 mei zal Taste-it! dan eindelijk zijn eerste editie van dit jaar aan het strand beleven. Are you ready?!

Net als jullie heeft ook Taste-it! er een jaar lang naar uitgekeken om weer terug te kunnen keren naar het strand. De afgelopen jaren is er namelijk iets gegroeid, wat moeilijk te beschrijven is. Wanneer Taste-it! beachclub Bloomingdale overneemt, begint het al ver van tevoren te borrelen bij de vaste bezoekers. Al weken voor het feest plaatsvindt kopen mensen hun tickets. Al een hele tijd hangt er dan iets in de lucht, wat in de aanloop naar het feest alleen maar sterker wordt. Op de dag zelf komt dit vervolgens tot een uitbarsting die zijn weerga niet kent! Een explosie van energie en een vibe waar mening beachclub jaloers op zal zijn neemt Bloomingdale over! Dit jaar zal dat natuurlijk niet anders zijn!

Wat de bezoekers aan Taste-it! waarderen is vooral de passie en de liefde voor muziek. Taste-it! is er door en voor de echte fijnproevers van real house music! And yes, you can definitely feel that! Taste-it! blijft ook dit jaar trouw aan zichzelf en zal jullie weer het ene muzikale hoogtepunt na het andere voorschotelen!

De kick-off is er dan ook een die er wezen mag! Met namen als ROOG, Lucien Foort en Baggi Begovic is verdere introductie overbodig! Ook de aanwezigheid van resident Alex Cruz spreekt inmiddels tot de verbeelding en de komst van super talent Dave Mayer maakt het plaatjes voor de main area helemaal compleet! De drums van Jethro Angkotta en de vocals van Mitch Crown tillen het muzikale level vervolgens helemaal naar het volgende niveau! Getting higher, higher, higher!

Net als de laatste paar edities zal er echter ook een tweede Area zijn. En bij een nieuw jaar hoort ook muzikale vernieuwing. Dit jaar zal de tweede area een heuse tech-house area worden. De turntable heroes die daar aanwezig zullen zijn, zijn niemand minder dan Pitto (laatst nog een megahit met Feeling!), Joey Daniel, Leroy Styles en Mike Ravelli (Gasten Zonder Grenzen)! Ook dat belooft een heet avondje te worden!

Het moge duidelijk zijn dat Taste-it! weer helemaal klaar is voor de zomer in het algemeen en beachclub Bloomingdale in het bijzonder! Wacht dan ook niet te lang met het scoren van je ticket via www.taste-itmusic.nl en zorg dat je erbij bent!

4 opmerkingen

Jaaaa hier heb ik zin in :cheer: