Partyflock
 
­ Nederland

Bloomingdale maakt zich klaar voor een overtreffende trap in de XXL reeks

gepubliceerd door , op
De zomer nadert, de temperaturen stijgen en die heerlijke zomerglow is alweer bijna zichtbaar op je huid. De voorgaande XXL edities hebben bewezen dat iedereen klaar is voor een hot and steamy summer. Bloomingdale maakt zich alweer klaar voor een overtreffende trap in de XXL reeks, want op zondag 8 juni gaat het dak eraf met de Bloomingdale XXL Pinkster Edition!

Laat je door de zomerse zeebries leiden naar het strand van Bloemendaal. Bij Bloomingdale staat op 8 juni de perfecte zomeravond op jou te wachten. De lekkerste drankjes, het heerlijke weer, een feestelijke sfeer en goede house beats zorgen ervoor dat jouw pinksterweekend onvergetelijk zal zijn. Ook met de gedachten in het achterhoofd dat je de volgende dag vrij bent is er geen excuses om niet extra extreem lang te genieten!

Line up:
Gregor Salto
ROOG
Franky Rizardo
Genairo Nvilla
Roul and Doors
Michael Mendoza
Timotheus
Sebastian Floris
Marlldexx
Nene Dasile
Joey Ferre
4tezian
Patrick Salmon

Zawdi MC
Jennifer Cooke

Tickets
De eerste ronde tickets zijn verkrijgbaar voor €15,- (ex fee) tot 19 mei. Daarna gaat ronde 2 in en is de ticketprijs €20,- (ex fee). Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets. Onthoud dat Bloomingdale XXL berucht staat om haar uitverkochte edities dus wacht niet te lang met je ticket te bemachtigen! VIP tafels kunnen gereserveerd worden via info@bloomingdalebeach.com