Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers komt op eerste paasdag naar Beachclub Bloomingdale

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
9 februari 2017
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers is deze zomer weer te vinden op het Bloemendaalse strand! Voor het derde jaar op rij in een zomerseizoen strijkt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland neer bij Beachclub Bloomingdale. De eerste editie kun je meteen in je agenda zetten: Eerste paasdag zondag 16 april 2017!

Bloomingdale
Latin Lovers en Bloomingdale, het zijn twee handen op een buik. Zoals al eerder genoemd voor het derde achtereenvolgende jaar een zomerseizoen dit heerlijke sexy latinhouse concept met een vleugje vrouwvriendelijke R&B op het strand, dat is toch heerlijk? Met een dik geluidssysteem, de tropische decoratie van Latin Lovers, het allerleukste publiek en natuurlijk de beste artiesten van dit moment die zorgen voor de fijnste latinhouse in deze hotspot van de Hollandse kust. De ultieme strand beleving wat ons betreft!

Line-up
Voor de start van de zomer van 2017 staan de volgende helden van de latinhouse sound te trappelen om te mogen draaien. Wat dacht je van Gregor Salto, La Fuente, Flava, Brian Chundro & Santos, Chris Rox & Jasper Clash en MC Patrick Brown!

Presale & Ladytickets
Traditiegetrouw heeft Latin Lovers weer ladytickets beschikbaar. De ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via latinlovers.nl en bloomingdalebeach.com en kosten 18 euro per stuk. Let op, er zijn maar een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!

Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen via latinlovers.nl en bloomingdalebeach.com

Kortom, zet zondag 16 april in je agenda voor de eerste (en ongetwijfeld legendarische) Latin Lovers editie in Beachclub Bloomingdale! En ohja, op maandag ben je vrij!