Partyflock
 
­ Nederland

Taste-it presenteert een exclusieve 3 uur set van Sunnery James & Ryan Marciano

gepubliceerd door , op
Taste-it presenteert een exclusieve 3 uur set van Sunnery James & Ryan Marciano
15 augustus 2008
FeestTaste-it · 3 hours set Sunnery James & Ryan Marciano
Datumzondag 24 augustus 2008
WinactieTaste-it actiegesloten
LocatieBloomingdale Site
It’s on! Na het overweldigende succes van de eerste editie, komt er zondag 24 augustus een tweede Taste-it! @ the beach! Ondanks het puur Nederlandse zomerweer (regen, regen en nog eens regen…) was Taste-it! afgelopen zondag een party om het heet van te krijgen! Een uitverkochte Beachclub Bloomingdale werd opgewarmd tot exotische temperaturen met een tropische partysfeer! Er werd gefeest alsof het hartje zomer was! En wat voor weer het ook wordt, dat gaat 24 augustus opnieuw gebeuren!

De geweldige eerste editie van Taste-it! @ the beach kon natuurlijk alleen maar zo’n succes worden dankzij de geweldige sfeer! En die werd niet alleen gecreëerd door enkele ware artiesten in topvorm, maar ook dankzij een geweldige party crowd! Taste-it! zal ervoor zorgen dat er tijdens de tweede editie opnieuw alleen maar top artiesten klaar staan! Uiteraard zijn ook dan weer alleen true party people invited, om er weer net zo’n knaller van te maken!

De line-up van de tweede Taste-it! @ the beach zal wederom een ode zijn aan de true house! Eén groot hoogtepunt, met om te beginnen Carita La Niña! Deze warmbloedige kroonprinses zal de zaal de eerste uren opwarmen zoals het hoort! Ricky Rivaro zal het vervolgens met zijn heerlijke beachy sound van haar over nemen en iedereen helemaal klaarstomen voor de meest verrassende act van de avond: DJ Andy Sherman! Als MC is Andy ongeëvenaard, maar sinds kort laat deze alleskunner ook zien dat hij van meerdere markten thuis is!!

But.. we saved the best for last! De uitsmijter van de avond is een ongekende primeur, never seen before.. Sunnery James & Ryan Marciano met een exclusieve 3 hours set! Op de laatste editie van 3 augustus ontplofte de zaal al bijna tijdens hun afsluitende set en op 24 augustus zal de mannen dit nog eens dunnetjes over doen!

Tel daarbij op de ijzingwekkend mooie vocalen van Dorothy Sherman, de lyrics van Zawdi MC MC en de beats on percussion van Jethro Angkotta en avond staat weer garant voor succes!

See you again.. at the beach!

6 opmerkingen

voor tickets:
http://www.bloomingdaleaanzee.com/tickets.php
Aanwezig!! :cheer:
 
Vette shit! :cheer:
SJ&RM zijn wel toppers :yes:
Ziet er heel erg lekker uit hoor! 3 uur lang genieten van Sunnery en Ryan. En dat waarschijnlijk in een heerlijke roes van Mysteryland:D.
Uitspraak van Mike Cinerama op dinsdag 19 augustus 2008 om 23:31:
3 uur lang genieten van Sunnery en Ryan

Of niet Porno bob.... sowieso aanwezig he grote vriend.