Partyflock
 
­ Nederland

Zondag 1 september is het tijd voor Passie on the Beach

gepubliceerd door , op
Passie
26 juni 2013
FeestPassie · On the beach
Datumzondag 1 september 2013
WinactiePassie actiegesloten
LocatieBloomingdale Site
Zon, zee, strand &... Passie! Haal je teenslippers maar uit de kast: zondag 1 september staat er een nieuwe editie van Passie on the beach voor je klaar! Decor voor dit zomerse event zal Beachclub Bloomingdale aan de Zeeweg (94) in Bloemendaal zijn. Bloomingdale is al jarenlang de bekendste beachclub aan de kust en heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van events en luxury lifestyle. Een perfecte locatie voor Passie, wat al jarenlang aan de weg timmert met hoogwaardige events.

Voor deze editie van Passie hebben zijn zeven topdj's in huis gehaald! Headliner is DJ Irwan die tegenwoordig de hele wereld overvliegt. Met zijn aanstekelijke draaistijl is hij een graag geziene gast in Dubai en Azië. Wanneer je Irwan volgt zie je al snel dat hij al heel wat airmiles bij elkaar heeft gespaard! Speciaal voor Passie zal hij zondag 1 september in Nederland aanwezig zijn om een heerlijke set te draaien met een mix van de lekkerste urban, house en classics. Naast Irwan staat Superior in de line-up. DJ Superior is een bekende voor Passie, hij is op vaste regelmaat terug te vinden en niet voor niks: Superior weet wat het publiek van Passie van hem verlangt.

DJ Slick en BIGGI maken samen met Rancido en Vaiks L & Rowses de line-up compleet. Slick is resident van Womanopoly in Rotterdam en draait dit jaar op het Solar Weekend festival. BIGGI gaat met zijn levensmotto #bebigger als een speer en doet alle urban feesten met veel liefde aan. Rancido zet al jarenlang zijn eigen soulfulle sound neer, die de andere kant van house laat zien. Rancido moet je meemaken! Vaiks L & Rowses zijn talentvolle dj's die keer op keer het publiek te verrassen met nieuwe tracks.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor 17,50 (ex fee) via koop tickets, www.the-real-world.nl en www.bloomingdaleaanzee.com. Voor de eerste 100 vrouwen heeft Passie een verrassing: jullie hebben gratis entree!

Passie is een complete avond uit: vrouwvriendelijke sfeer, topartiesten, entertainment van het hoogste niveau en de beste hits. Ben je er zondag 1 september ook bij?

Passie Mixtape Produced by Vaiks L & Rowses and Rancido