Partyflock
 

Bloomingdale CD 2009 · Zomers als altijd

gepubliceerd door , op
afbeelding Bloomingdale CD 2009
FeestBloomingdale · CD Release Party
OrganisatieBloomingdale Site
LocatieBloomingdale Site
Datumzondag 5 juli 2009
StadBloemendaal aan zee
De Nederlandse terrassen zitten inmiddels alweer goed gevuld en de voorbereidingen voor de meest zomerse CD van 2009 zijn een feit! Bloomingdale, The Compilation is ook dit jaar weer onveranderd zomers en zeer kleurrijk te nomen, zoals je mag verwachten van Holland's nr.1 Beachclub!

De eerste vakantieherinneringen kregen reeds gestalte toen er vanaf de 'grand opening' grote getallen dansliefhebbers richting het Bloemendaalse strand bewogen om vervolgens direct linksaf te slaan nadat het pad naar beneden werd gekozen. In vergelijking met voorgaande jaren is er nu zelfs een nieuwe bar, meer decoratie, dikkere line ups, een nieuwe menukaart, een groter soundsystem.. and the list goes on and on. De crew heeft tijdens de wintermaanden dus alles behalve stilgezeten en bewijst hiermee dat het klaar is voor een, wederom, onvergetelijke zomer!

Ongetwijfeld zegt elke, zichzelf respecterende party-ganger of dj inmiddels volmondig ja, op een uitnodiging voor een feestje in
Bloomingdale. Waarom? Because this is where the magic happens! Weer of geen weer! Volgens velen is Bloomingdale nog steeds 'the only place to wine, dine and shine' langs de Nederlandse kust!

Vanzelfsprekend moeten de belevingen en herinneringen van onze gasten, elk jaar weer, blijvend vastgelegd worden op een, bij voorkeur, draagbaar medium. Bloomingdale, The Compilation staat ook nu weer voor kwaliteit, warmte en kleur maar bovenal voor zon, zee en strand! Is het niet in de auto, dan wel op je ipod of gewoon thuis terwijl je gezellig geniet van een drankje of een hapje! Waar jij ook gaat, Bloomingdale gaat met je mee tot in de verste uithoeken van deze aardkloot!

Dit jaar was de samenstelling van dit onvervalste stukje gevoelswaarde weer een unieke ervaring gezien het diverse en nieuwe aanbod van zomerse muziek! Gelukkig wordt hiermee de kracht van Bloomingdale onmiddellijk onderstreept; Het brengt namelijk niet alleen de kleur in jouw zomer, het is inmiddels ook een blijvend podium voor nieuwe artiesten en draagt een grote diversiteit toe bij binnen de Nederlandse Dancescene!

Muziek zegt vaak meer dan 1000 woorden.... Dus heeft het dan nog zin om het succesverhaal van deze tijdloze CD hier nog eens tentoon te spreiden? Bloomingdale denkt van niet! Ze raden je aan om jouw kopie snel te bemachtigen alvorens ze een tijdelijke nee moeten verkopen vanwege een slinkende CD-voorraad.

De resident dj en samensteller van dit geheel, Ricky Rivaro zal namelijk voor die avond elk exemplaar voorzien van zijn persoonlijke en muzikale handtekening! En alsof dat nog geen reden genoeg is om je op 5 juli richting het Bloemendaalse strand te bewegen, willen wij je graag ook nog even attenderen op de fantastiche line-up van dj's en artiesten die er op die avond acte de presence zullen geven. Evenals de CD, zal ook die avond in het teken staan van diversiteit binnen de dansmuziek. Met dj's als Chuckie, ROOG, Benny Rodrigues, Lucien Foort en vaste waarde Ricky Rivaro, is dit met recht een hoogtepunt in jouw persoonlijke agenda!

6 opmerkingen

permanent verbannen
Glenn helder neem je wel een bal mee :lol:
Bloomingdale CD 2007 en 2008 waren echt lekker, ben benieuwd naar deze!!
Ik heb ALLE delen van deze cd serie, ik hoop stiekem dat er niet teveel van die commerciële hits op staan en hoop toch een beetje op de beachhouse zoals die was op de cd's 2004, 2005, 2006... :D
verwijderd
Die van 2007 was puur genieten, verwacht van deze niet minder...­
klinkt goed:D
laatste aanpassing