Partyflock
 
Summerlake Festival
17 mei 2016
georganiseerd door Site Site
hosts: Grotesque, Click afbeeldingen aanpassen

Wijkpark Molenvliet (buiten) op de kaart
Waardsebaan
Woerden
Nederland🇳🇱

Tickets & prijs Summerlake Festival

Voorverkoop:€ 32,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: goed

geweldig7515%
zeer goed13527%
goed17836%
ok5311%
voldoende326%
onvoldoende153%
slecht71%
zeer slecht1
waardeloos41%

64 waarderingen

Nina Cloo
Zelden zo gelachen
nazedo
Betere party dan ik verwachte
Ruby
Super festival
Amnesia74
beetje een boeren festival
tam176
Waanzinnig genoten bij Revolution en Grotesque!!
Frank Zijdel
Erg gezellig gehad. Maar middelmatig festival. Mainstage was matig qua muziekprogrammering. Matige aankleding festival. Bar en eten was top!
irmavisje
Veel te donker s'avonds bij Mainstage. Graag meer licht. Ga zeker weer 2017
Irmia
Muziek viel erg tegen en er was totaal geen 10 jarig bestaan gevoel, heel jammer.
Orca
Heerlijk sfeertje!
Ron en LL
topfeest
Nicky
Ik was met een leuke groep vrienden waardoor ik het ok vond. Vond de muziek persoonlijk een beetje tegenvallen
OriginalKevz
Leuk feestje!
Edso
maar parkeren één groot drama
marian72
veel leuke bekende...jammer dat grotesque deze x in een tent was. veel te heet en het weer te mooi om in een tent te staan
LiqueAngel
Prima Feest. Parkeren daarentegen was afschuwelijk. Geen idee wie daarover nagedacht heeft ,maar die is af!
Stan&Debby
Grotesque was weer geweldig!!
Gilds
Geweldig
Maaike :kusje2:
Erg gezellig feest met goede muziek, fijne sfeer en bovenverwachting goed weer! :D
Saskia Saskia
Super naar me zin gehad
Syntec
Voor mij persoonlijk de minste editie tot nu toe. Pendelbussen gingen beter dan vorig jaar, maar om dan vervolgens een half uur in de rij te staan bij de ingang... Creeer eens wat meer ruimte tussen ticketcontrole en security, zodat alles wat beter doorloopt. Veel heen en weer gelopen tussen trance, techno, en main. Geluid in trancetent erg matig, binnen warm. Muzikaal dieptepunt Puinhoop Kollektiv, wat moest dat voorstellen?
Feest op zich was niet bijzonder, maar wel erg gezellig met z'n allen! :D
party--pat
Heb me goed vermaakt parkeren zwaar kut moesten ver lopen verder geluid hardstyle was echt kut stondcveel te zacht en te weinig bass aankleding van podia was minder zag er beetje goedkoop uit beter volgend jaar mooiere stage en minder vuurwerk
Josje92
Echt een super sfeertje! Bij de Grotesque stage werd echt super goed gedraaid! En de hele tent ging los!
DJ Charle
vooral supermuziek bij de mainstage
Langeh­etesom­er
Alleen bij Main en Grotesque gestaan/gezeten, DJ sets en geluid ondermaats! Gelukkig veel en gezellige party people! Faciliteiten prima, uitz. parkeer...
Parkeren: parkeer gewoon in een woonwijk, scheelt geld en 20 minuten lopen. Grotesque viel zó tegen qua geluid. Vooraan kon je nog wat meekrijgen, maar halverwege de (ongezellige) tent, hoorde je alles en iedereen, maar geen muziek. Jammer dat de laatste DJ zichzelf zo geweldig vond en de muziek met een te grote regelmaat stillegde. Volgend jaar....? Hmmmm nope.
Danceschoen
Goed en gezellig feest, parkeerbeleid was ver te zoeken!
Defqon1
Errug gezellig, de Kwibus was een leuke toevoeging op het einde
Indiana
alleen parkeren moet beter, en ewn raketje voor 1 munt is ook duur..
Sylvia12345
top
nitika *­ Sweet Jany *­
Bram Fidder was waanzinnig goed! Voor mijn geen 2de keer..muntjes duur en voor mij te druk..niet mijn smaak qua muziek..was blij dat om half 8 de pendelbus er was
Micha
Leuk feestje. Laatste paar uur waren top
co la tje
Mooiste feestje van dit jaar!
SUGARD­EVILDA­NCE
Schandalig dat ik €13,35 heb moeten betalen voor de parkeerplaats en dan 20 minuten aan de wandel... :X Waar kan ik geld terugvragen??? Wij kwamen rond 14.30u aan en het leek net één grote picknick i.p.v. dancefestival... We hebben dan ook veel staan kletsen en pas later kwam de muziek wat op gang... Verder vond ik het absurd dat je met een stukje wc-papier in de hand bij de toiletten moest staan wachten; hang die rollen gewoon op de houders... Het is toch geen camping :X En dan geen zeep/desinfectant bij de kraantjes; je handen worden echt niet schoon van alleen water :no: Gelukkig was het erg gezellig met alle partypeople en ben ik lekker losgegaan bij B-Front @ Revolution! :bounce: Ik zal NIET snel terugkeren naar dit festival... :bye:
KCIRTAP
Muziek ronduit SLECHT......leek bij de main wel 538 radio feestje !!! Geluid stond ook veel te hard waardoor het vervormde.En parkeren voor 10 eu op 3 km lopen ook weer super
De Chinees
De speakers op main werden constant genekt met een brom waar wij koppijn van kregen. Toen er ook nog hiphop werd gedraaid was ik t zat. Later werd er beter gedraaid.
Parkeren vond ik nog het beste, straat invoeren in de woonwijk, via de andere kant binnen komen en gratis staan op slechts 5 minuten lopen :) Muzikaal dacht ik vanaf Kearney wel los te kunnen gaan na met iedereen bijgekletst te zijn. Hij begon gewoon met stevige techno heerlijk (maar ja hoort eigenlijk niet thuis bij de trance)...daarna naar mijn mening inkakken dus ik ben weer verder gaan kletsen. Pas met Standerwick & Sherry weer terug gegaan die mij nog wel konden bekoren. Voorgaande jaren was er ook stromend water, nu was dat troebel. Bijzonder. maar ach ik vond het OK zelfs voor een gratis feestje. Prima temperatuur, gezellige vrienden, prima om zaterdag door te brengen.
de crooswijker
super lekker weer,en een onwijs goede sfeer, volgend jaar nog een keer!!!!
Corine66
De muziek was stúkken minder dan vorig jaar !!
Linda
Een beter feest dan dit bestaat er voor mij niet, wauw wat hebben we genoten!!
was een leuk feest alleen de parkeerplaats was veel te ver lopen maar verder een super gezellige dag gehad
quibus
Parkeren was gewoonweg hopeloos veel tijd kwijt om te parkeren
Erichh
Gezellig kleinschalig festival in de buurt. Het geluid op de mainstage was ruim voldoende. Geluid bij de hardstyle later op de dag pas goed. Er hing een lekker sfeertje. Tot volgend jaar!
PaSsiE(H)
Click was leuk. Illesnoise en Weiter draaide heerlijke sounds, Donatello helaas wat slapjes. Het geluid was net als voorgaande jaren niet lekker in balans. Het vervormde zo af en toe zelfs.
Patis@live
Gewoon een leuk kleiner feestje!
Hanna
Ik heb een goed gegeven als eindoordeel en dat was met name omdat ik het leuk heb gehad met veel vrienden en bekenden. Heb wel wat klaagpunten, of iets minder negatief; verbeterpunten. Wees eerlijk over het parkeren! Ik heb online een parkeerkaart gekocht (inclusief kosten zo'n E 12,50) want fijn wanneer je binnen 5 minuten lopen bij het festival bent.. Ja ja, was zeker 20 minuten lopen en ben vroeg weg gegaan omdat ik bang was voor een zooitje op de doodlopende weg. Dus ronduit slecht! Geld retour is enige goedmakertje in deze. Verder was geluid in de Grotesque tent om te janken. Overdag was het ongezellig donker hol zonder enige show. Niet jubileum waardig en ik denk dat ik volgend jaar een ander festival uitzoek als laatste festival van het seizoen.. Gemiste kans, want het leuke kleinschalige festival heeft wel potentie..
skitmeister
Grotesque stage als altijd - TOP. Goeie mensen, goeie sound. Genoten! Maar van "10 jaar anniversary" weinig gemerkt. De podia waren echt niet speciaal. Ook was het jammer dat Grotesque was verhuisd naar een tent :(
lucien1993az
Summerlake blijft een lekkere afsluiter! :D
-L&L-
Super afsluiting van het festivalseizoen, TOP georganiseerd.
Twickies
Sfeer was goed muzikaal geen hoogstandje beetje jammer
Uitstekend vermaakt, goede opzet en fijne partypeople...eenmaal bij de hardstyle niet meer te stoppen! Frontliner was top, wat een energie!
Vlinder Tje
grotesque tent was prima, UCast draaide top!! Blij dat we in het dorp geparkeerd hadden lees ik, voor niks en 5 minuten lopen.
relaxxx
slecht geluid, slecht muziek,parkeren drama..kan er niks meer van maken
er werd echt niet goed gedraaid....
Droppie &­ Moppie
Allereerst first2dance bedankt voor de guest list. Dan het parkeren. Tja....das niet ok. Veels te ver..Daarna binnen en toen de teleurstelling want wat draaiden veel dj''s de vreselijkste muziek. Stampen Stampen en Stampen afgewisseld met kraakgeluiden. En het geluid bij grotesque was echt veels te dof. Van main stage weer naar de grotesque tent en weer terug. We hebben meer gelopen dan gedanst. Zoekende naar wat ons kon bekoren maar helaas...dat was er niet. De enige dj die echt wat stond te zijn was La Fuente. Dat was eindelijk een die de verwachting waarmaakte. Eindelijk. Daarbij vind ik die tent van grotesque dus echt ruk. Geen sfeer. Te donker en warm. Teveel kippen in een donker hok. Geen drinkpunt?? Nee dus als klap. Nu kunnen mijn schatje en ik er altijd wel een feestje van maken en hebben we lekker vaak gezeten in het gras. En natuurlijk verl bekende gezichten die ff konden babbelen. Een volgend keer summerlake? Laten we zeggen....Ik ga er geen geld aan uitgeven
EgbertV
Derde jaar op rij en het blijft een leuke afsluiter van het festival seizoen. Minpunten waren wel het geluid in de Grotesque tent en de drankprijzen, 2 muntjes (5,70) voor een klein glaasje jillz? Normaal betaal je daar 1 of 1,5 munt voor.
NoSh*T
Slechtste editie tot nu toe. Parkeren een drama, eerder was er nog een pendelbus, nu 20 min lopen. Slechte zaak. Dan de muziek... wij kwamen voor Grotesque. Wat een afknapper. Je zou verwachten dat er zou worden uitgepakt voor de jubileum editie... helaas. Om half 9 maar weer op huis aan. Was denk ik de laatste keer. Twee jaar geleden had je nog Solarstone, Ottaviani en MORPH, dat was genieten. Nu zwaar teleurgesteld helaas.
Was een gezellige dag met leuke mensen om ons heen....maar wat jammer dat het geluid bij de grotesqeu tent niet echt super was. Waardoor wij vonden dat de muziek niet goed over kwam. En nog wat....hoe krijgen wij 5 euro parkeergeld terug?? Lees hier vaak dat het 10 euro was en wij hebben toch echt 15 euro betaald!! En dan ook nog zo.n eind moeten lopen
M&J
Goede sfeer leuke mensen, maar mensen doe wat aan de muziek mainstage was net de top 40 met mensen die er doorheen praten. grotesque stage was de beste maar ook niet constant goed. Maar wel genoten omdat we leuke mensen gevonden hadden. Oh ja en dat parkeren war slaat dat op? 10 euro om een halve marathon te lopen?
Het begon al met het parkeren. Wat een drama. 10 euro betalen om vervolgens 20 minuten te moeten lopen. Verder wel een leuk kleinschalig festival. Maar tjezus wat een slecht geluid. Je moet er echt zelf iets van maken want de meeste dj's draaien echt bagger. Gelukkig wat leuke mensen tegen gekomen dus dat maakt veel goed. Maar een volgende keer....hmmmmm......ik weet het niet.
jan-666
Een prachtig jubileum voor summerlake festival de afsluiting van de buiten feesten was weer geweldig prachtig weer en alles goed geregeld de hardstyle dut jaar niet in een tent maar in de krater ...houden zo veel beter lekker de ruimte en niet zo heet als in de tent na een euforisch begin lekker hard eindigen prima naar me zin gehad hoop dat ze dit concept houden
whoop
Heerlijke afsluiting vh Festival seizoen
HenCi
Pakeren was een drama
peter &­ irene
Slechtste feestje waar ik ooit ben geweest . Als techno liefhebber de enige die ik lekker vond draaien was secret cinema. Maar voor die tijd alleen lopen zoeken waar we een beetje konden genieten . Alles was verder wel prima georganiseerd. Maar de techno was bagger. Gaan we niet meer naar toe

Plattegrond Summerlake Festival

plattegrond Summerlake Festival
27 augustus 2019

Line-up Summerlake Festival

1Mainstage
house, trance
house, trance
house, trance
house, latin
house, latin
techno, drum & bass, hip hop, urban
house, latin
2Revolution
za 11:00 - 12:30: 
za 12:30 - 14:00:  hardstyle
za 14:00 - 15:30:  hardstyle
za 15:30 - 17:00:  hardstyle
za 17:00 - 18:30:  🇸🇪 hardstyle
za 18:30 - 20:00:  hardstyle
za 20:00 - 21:15:  hardstyle
za 21:15 - 22:45:  hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
3Grotesque
za 11:00 - 12:30:  trance, downtempo, house
za 12:30 - 14:00:  trance
za 14:15 - 15:30:  trance
za 15:30 - 16:30:  🇬🇧 trance
za 16:30 - 17:30:  🇧🇾 trance
za 17:30 - 18:45:  🇮🇪 trance
za 18:45 - 20:00:  🇬🇧 trance
za 20:00 - 21:15:  🇬🇧 trance
za 21:15 - 22:45:  🇬🇧 techno, trance
· MC 🇧🇷 🇳🇱 house, techno, drum & bass, hardstyle, hip hop
4Click
za 12:00 - 13:00: 
za 13:00 - 14:15:  house
za 14:15 - 15:30:  🇨🇴 🇳🇱
za 15:30 - 16:45:  house
za 16:45 - 18:15:  house
za 18:15 - 19:45:  house, techno
za 19:45 - 21:15:  🇱🇹 techno, trance, house
za 21:15 - 22:45:  techno

Nieuws

Zaterdag 17 september vindt in Woerden alweer de tiende editie plaats van het razendpopulaire Summerlake Festival. Wat als een klein, lokaal festivalletje begon is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd outdoor event in de agenda van de Nederlandse festival scene. 1
Zaterdag 17 september gaan tijdens Summerlake sowieso de handjes in de lucht! Op vier verschillende area's zullen meer dan 50 artiesten de boel weer gaan laten ontploffen! Wie? Het eerste lijstje kunnen we alvast verklappen:

Bezoekers

uitgebreid · beknopt
AllX
Anjo
annb
foto'sArco
foto'sBdB
Cash
Cosy
Edso
foto'sEmmA
GJ24
Jago
Karo
Kate
foto'sKees
Lanz
foto'slay
Nati
Nick
roas
rob
Ron
foto'ssda
foto'sSill
Yum

Geïnteresseerden

uitgebreid · beknopt
Anne
ay_s
foto'sEdd
eve
JARO
JenF
JeVa
Jj
JSA
Juni
Ked
foto'sLF
MOX
Muze
Nick
PJay
foto'sRCD
Shar
TDL
foto'sYko
Zaterdag 17 september gaat de boel sowieso ontploffen en gaan de handjes in de lucht! Zet Summerlake Festival 2016 - 10th Anniversary in jouw agenda en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Ons 10-jarig jubileum wordt een memorabele editie!! Ontdek alle helden hier...
→ lees meer