Partyflock
 
DubVision
23 april 2020
NaamSteve & Victor Leicher
Functie122 × DJ's, producers, groep
Geslachtman
Lid van groepMETAFO4R
HerkomstNederland 🇳🇱
Genreshouse, progressive trance, tech house
SiteSite dubvisionmusic.com
E-mailinfo@dubvisionmusic.com
BoekingenSite davidlewis.nl
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyxyoutube
AffiliatieLIWYN

Biografie

Dutch brothers Victor and Stephan Leicher are fast conquering the world of dance music as scintillating duo DubVision. With everyone from Hardwell to David Guetta to Avicii and Tiësto supporting their show-stopping productions, their prolific output has enjoyed immense exposure across the world.

Although born some eight years apart, the Leicher brothers soon bonded over music after being made to learn instruments by their parents. Victor (the younger of the two) began his experimentations in electronic music at a young age, using rudimentary computer programs, which soon piqued the interest of Stephan. After time spent growing up in different countries, they eventually pooled their resources to form the act known as DubVision.
Interview
Lucas & Steve over Anywhere With You: "het allerleukst vind ik dat ieder zijn stempel er echt opgedrukt is." · 5 oktober 2021
Een tijd geleden kregen de mannen een berichtje van Afrojack. "Hij vertelde dat hij een opzetje had van een hele toffe plaat en vroeg naar onze mening." Vertelt Lucas enthousiast. "We hoorden het, en het was eigenlijk meteen raak. We dachten: dit is echt tof! En sowieso tof om met Afrojack te werken. Tegelijkertijd heeft hij DubVision benaderd om iets met zijn drieën te doen, en eigenlijk was meteen iedereen aan boord! Soms heb je gewoon meteen bij een nummer dat er een soort van magie achter zit. Dat gevoel hadden we allemaal en toen zijn we met de opzet van Afrojack aan de slag gegaan. We hebben flink uitgebouwd en er zijn ook zoveel versies geweest. Tot uiteindelijk de versie die het nu is, en daar zijn we allemaal super blij mee."
Nieuws
Vandaag is bekendgemaakt dat DubVision en Afrojack verantwoordelijk zijn voor de Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022. De wereldberoemde DJ neemt op zondag 4 september het entertainment voorafgaand aan de race voor zijn rekening, in een spectaculaire show vanaf de grid zal hij o.a. samen met dj-duo DubVision voor het eerst de song live ten gehore brengen.
Het dj- en producers duo Lucas & Steve is terug met nieuwe muziek. Na een succesvolle eerdere samenwerking met Dubvision kan een volgende track niet uitblijven. Vandaag releasen zij - op het label van Spinnin' Records - het nummer: 'Feel My Love'. Met deze 'catchy' feel-good track weten ze iedereen in een zomerse stemming te brengen. Een track om even helemaal los te gaan op een festival.

soundcloud Recente muziek

spotify Muziek