Partyflock
 

STMPD RCRDS

STMPD RCRDS
5 januari 2023
label
SiteSite stmpdrcrds.com
AdresNederland Nederland
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyxyoutube
Statistieken
32·feesten
32·in het verleden
27·artiesten
4·nieuwsberichten
296·video's
37·bezoekers
34·unieke bezoekers
170Partyflockfans
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (15.5638 stemmen)

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Met 2022 net achter de rug maakt Martin Garrix zich al helemaal op voor 2023, en vandaag kondigt hij officieel de terugkeer aan van zijn spectaculaire Amsterdam Dance Event shows op 20 en 21 oktober 2023 in de RAI Amsterdam. 1
Our House Museum
10 oktober 2022
Amsterdam Dance Event is dit jaar weer in vol ornaat terug. Reden voor Our House museum om goed uit te pakken en een divers programma samen te stellen in het museum, uiteenlopend van panels, book signings, exclusieve releases, in-store muziek sessies en meet en greets. Een breed scala aan muziekgenres krijgt speciale aandacht, met op vrijdag de officiële release van het eerste en oudste houselabel ooit, Trax Records, dat nieuw leven ingeblazen krijgt door niemand minder dan Chicago House-legende DJ Pierre, die speciaal voor de gelegenheid zal over vliegen.
Dancefair, hét evenement voor DJs, producers en dance ondernemers, kondigt met trots Martin Garrix en zijn label STMPD RCRDS aan.
Martin Garrix heeft zojuist de volledige lineup voor zijn label night genaamd "Martin Garrix presents STMPD RCRDS" bekend gemaakt.

1 opmerking

kun je demo's insturen? :)