Partyflock
 

AFAS Live

op de kaart
AFAS Live
19 april 2021
AdresArenA Boulevard 590
1101 DS
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 900 687 4242
SiteSite afaslive.nl
E-mailinfo@afaslive.nl
Linksfacebookpageinstagramspotifytiktokxyoutube
Opvolger van Heineken Music Hall.

Informatie

AFAS Live maakt haar credo 'Live Will Never Be The Same!' meer dan waar. De locatie, die in 2001 haar deuren opende als Heineken Music Hall, biedt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Op 1 januari 2017 veranderde de naam van de locatie van Heineken Music Hall naar AFAS Live.

Het is de enige locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek. Geluid klinkt volgens de kenners nergens zo goed als in de Black Box (grote zaal) van AFAS Live. Het is de enige locatie in Nederland die meerdere malen genomineerd is voor de felbegeerde Pollstar Award als beste internationale concertlocatie. AFAS Live is dan ook veel meer dan vier muren en een dak, het is voor liefhebbers van live muziek een totale beleving!
Boek een overnachting in of in de buurt van AFAS Live via Booking.com.
31 december 2023
Foto's, TIKTAK, 31 december 2023, AFAS Live, Amsterdam
28 januari 2023
Foto's, X-Qlusive, 28 januari 2023, AFAS Live, Amsterdam
31 december 2022
Foto's, TIKTAK, 31 december 2022, AFAS Live, Amsterdam
26 januari 2019
Foto's, X-Qlusive, 26 januari 2019, AFAS Live, Amsterdam
3 februari 2018
Foto's, X-Qlusive, 3 februari 2018, AFAS Live, Amsterdam

Nieuws

Op donderdag 28 november 2024 komt de Duitse producer en DJ Ben Böhmer naar Nederland voor een concert in AFAS Live.
Joost Theo Sylvio Youssef Abdel Galil Dowib, ofwel: Josylvio. Hij groeide op als een brutale jongen in 't Gooi, maar is uitgegroeid tot een man met een visie als één van Nederlands' grootste artiesten en platenbazen. Op jonge leeftijd beschikte Joost al over een groeiende passie voor muziek die in zijn tienerjaren steeds sterker tot uiting kwam.
Nicky Romero deelt vandaag de visual trailer van zijn spectaculaire eerste soloshow 'Nightvision'. De voor alle leeftijden toegankelijke show is vernoemd naar zijn dit najaar te verschijnen album en vindt 2 december plaats in AFAS Live. Vandaag heeft Nicky via zijn social media kanalen ook bekendgemaakt dat niemand minder dan FAST BOY het voorprogramma zal verzorgen.
TIKTAK New Year's Eve keert terug naar AFAS LIVE in Amsterdam én de Maassilo in Rotterdam! Al jarenlang het grootste event met de allerdikste countdown shows! Bereid jezelf voor op een spectaculaire avond vol met champagne, de populairste artiesten, vuurwerk en de dikste hits!
Op woensdag 1 november doet Joost AFAS Live aan voor de grootste show van zijn carrière tot nu toe.
Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet 'Nightvision' en is toegankelijk voor alle leeftijden. Het 'Nightvision' concept is gelijknamig aan zijn album dat dit najaar zal verschijnen en wordt het uitgangspunt voor zijn aankomende internationale tournee.
Bankzitters, de succesvolle YouTube formatie met meerdere muzikale successen, hebben vandaag middels een ludieke video verrassend nieuws aangekondigd in AFAS Live in Amsterdam. Zij hebben zich aangemeld als inzending voor het Eurovisie Songfestival 2024 met een frisse spraakmakende act. De Bankzitters volgen het Songfestival al jaren op de voet en gaan met hun nummer een serieuze poging doen om Nederland te mogen vertegenwoordigen. Bovendien laten ze op 13 januari 2024 in een grote interactieve show in de AFAS de eerste previews van de ingezonden nummers horen.
Op vrijdag 27 oktober presenteert CHO een extra show van 'Knock Knock in Concert' in AFAS live. De ticketverkoop start op vrijdag 26 mei om 12:00 via Ticketmaster. Na het eerste concert binnen no-time te hebben uitverkocht presenteert CHO op vrijdag 27 oktober een extra show van 'Knock Knock in Concert'. De ticketverkoop is per direct gestart via ticketmaster.nl
Op donderdag 2 november en zaterdag 4 november doet Joost AFAS Live en Lotto Arena aan voor de grootste shows van zijn carrière tot nu toe.
Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet 'Nightvision' en dit nieuwe concept is tevens het uitgangspunt voor de diverse headlineshows die hij geeft in het kader van zijn internationale tournee.

2 waarderingen

Brandon Jeroen Eggermont
Lekker geluid, chille mensen en goeie ruimte
BryTwy
Het nieuwe tassenbeleid is een klein minpuntje. Voor de rest een topplek.

2 opmerkingen

Het zal altijd de HMH blijven voor mij... :)
VVerknipt