Partyflock
 

Grotesque

Grotesque
27 oktober 2021
label concept
Concept van .
E-mailinfo@grotesquemusic.nl
AdresNederland 🇳🇱
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudtiktokxyoutube

Informatie

Metropolitan Grotesque PT's flagship Grotesque is set up for a modal age group (21-45) and have become really successful with their accurate formula. Important ingredients are their excellent choice for prominent party venues and their critical eye for every single detail which create the complete party experience. PT always want to create the ultimate, 'A till Z' experience and for the past years they've succeeded in that vision. Nowadays clubbers from all over the world join their events and the number of foreigners who're booking complete party trips (flight-hotel-ticket) to The Netherlands is still growing. Grotesque always deliver the world most prominent artists. Dj's with an unique sound and an excellent feel of entertainment. Grotesque offers them massive stages and an incredibly enthusiastic crowd! Grotesque Radio Grotesque's resident dj RAM is responsible for the official Grotesque radioshow which is weekly broadcasted at AfterhoursFM and monthly at more than 15 other stations worldwide...
13 januari 2024
Foto's, Grotesque, 13 januari 2024, Now&Wow, Rotterdam
12 mei 2013
Foto's, Grotesque, 12 mei 2013, Fuel, Bloemendaal aan zee
16 februari 2013
Foto's, Grotesque, 16 februari 2013, WesterUnie, Amsterdam
10 november 2012
Foto's, Grotesque, 10 november 2012, Maassilo, Rotterdam
15 oktober 2011
Foto's, Grotesque, 15 oktober 2011, Factory 010, Rotterdam
24 september 2011
Foto's, Grotesque, 24 september 2011, Zak, Uelsen

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Grotesque In Concert
26 januari 2024
Vrijdag 3 mei mag met super dikke marker in jouw feestagenda geblokt worden. Op die avond zien we namelijk de rentree van Grotesque in Concert! De grote zaal van de Rotterdamse Maassilo zal het ultieme decor worden van een spectaculaire audiovisuele showcase. Wie er deze avond op het grote podium zal staan houdt de organisatie door strikte afspraken nog geheim,
Zaterdag 13 januari staat het Grotesque Indoor Festival gepland en door de verschuiving van de datum zijn er een aantal wijzigingen in de line-up waar te nemen. Je leest in dit bericht welke dat zijn. Het festival, dat traditiegetrouw in Rotterdam plaats vindt zal deze editie weer eens in de Now&Wow georganiseerd worden. Op de tiende verdieping van de Maassilo, de plek waar Grotesque in 2009 haar oorsprong vond inde Factory010.
PT Events is enthousiast en blij, nog voor de megadrukke zomer losbarst, een eerste officiële aankondiging te kunnen doen. De datum, zaterdag 2 december, staat vast al in je agenda, dus mocht je nog geen ticket hebben dan is dit het moment! Momenteel gaan namelijk de laatste early bird tickets (50) in de verkoop. Daarbij presenteert de organisatie nu ook de eerste namen van de line-up! Maar check eerst nog even de aftermovie van de laatste editie afgelopen december, mocht je deze nog niet gezien hebben.
Zo zeg, zijn jullie dat graftakke weer ook zo zat? Anders wij wel! Zes maanden herfst zit volgens ons niemand op te wachten. Gelukkig kunnen we met zijn allen vooruitkijken op een mooi en zorgeloos festivalseizoen. Dankzij Full Moon Festival kun jij op zaterdag 1 juli jouw jaarlijkse dosis Grotesque verdubbelen! Recreatiegebied De Ven, nabij Spaarnwoude wacht op ons J Heb jij al een ticket te pakken?
Het leukste indoor festival van Nederland keert terug op het oude nest. Daar waar het in 2009 begon voor Grotesque, de tiende verdieping van de Rotterdamse Maassilo. Op zaterdag 2 december, deze keer dus in het eerste weekend van december.
De voorbereidingen zijn in de afrondende fase. Een half jaar lang hebben we weer alles op alles gezet om de Maassilo om te kunnen toveren tot een volwaardig feestpaleis. En we hebben er weer ongelooflijk veel zin in.
Nog maar 16 dagen te gaan en dan barst het feest weer los in de Rotterdamse Maassilo. 3 sfeervol aangeklede area's met een superfijne mix van headliners en outsiders die je wel eens enorm zouden kunnen verrassen. Zaterdag 10 december staat sneller voor de deur dan je denkt en dus zijn wij benieuwd of jij jouw typische jaren 80 outfit al gescoord hebt.
Het Grotesque Indoor Festival strijkt in december neer in de Rotterdamse Maashaven voor de officiële editie van 2022. Met 'Back to the 80's' in de aankondiging heeft het team weer een zeer vermakelijk thema verzonnen en verwacht wordt dat het grote publiek hier zonder twijfel raad mee weet. Markeer de datum dus gauw in je agenda; zaterdag 10 december gaat het gebeuren! 2
Door het grote succes van de gezellige bustrips met Artento Divini naar Dülmen en Parijs zijn we op het idee gekomen om ook voor de exclusieve Grotesque show in Keulen een VIP-Bustrip te organiseren.. Op zaterdag 29 oktober host Grotesque in een exclusieve club voor maximaal 300 bezoekers aan de voet van de Dom in Keulen.. In samenwerking met de Duitse organisatie RiSE presenteren wij de hoofdact, Richard Durand, ondersteund door onze Grotesque Music helden Artento Divini en Misja Helsloot.. RiSE residents TEKNO en D72 maken de line up compleet en samen zorgen zij voor een muzikale ervaring die je niet wil missen in deze bijzondere, exclusieve underground clublocatie..
De Rotterdamse Maassilo ziet in december het Grotesque Indoor Festival terugkeren voor de officiële editie van 2022. Met 'Back to the 80's in de aankondiging heeft het team weer een aansprekend thema verzonnen en verwacht wordt dat het grote publiek hier zonder twijfel raad mee weet. Markeer de datum dus gauw in je agenda; zaterdag 10 december gaat het gebeuren! 2

9 waarderingen

venus38
Wat een geweldig feest and the partypeople alles goed georganiseerd goede dj’s kortom dikke 10
MariskaG
Grotesque is een super leuk feest, ze zijn in de jaren een paar keer van lokatie gewijzigd, maar gelukkig weer terug in Rotterdam waar het allemaal begon. Feesten met een leuk thema, leuke aankleding en mensen die speciaal in dit feest geintersseerd zijn :CHEER:
1968
Super organisatie met altijd top feesten die meer dan goed georganiseerd zijn.
Sense for Trance
Full moon
Mir66
dancetour
prima feesten
mark pijnenburg
prima organisatie
Henry S
geweldig!!!
Dalogic
alda