Partyflock
 

Grotesque

afbeelding Grotesque
concept label
Concept van .
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

Metropolitan Grotesque PT's flagship Grotesque is set up for a modal age group (21-45) and have become really successful with their accurate formula. Important ingredients are their excellent choice for prominent party venues and their critical eye for every single detail which create the complete party experience. PT always want to create the ultimate, 'A till Z' experience and for the past years they've succeeded in that vision. Nowadays clubbers from all over the world join their events and the number of foreigners who're booking complete party trips (flight-hotel-ticket) to The Netherlands is still growing. Grotesque always deliver the world most prominent artists. Dj's with an unique sound and an excellent feel of entertainment...
12 mei 2013
Foto's, Grotesque, 12 mei 2013, Fuel, Bloemendaal aan zee
16 februari 2013
Foto's, Grotesque, 16 februari 2013, WesterUnie, Amsterdam
10 november 2012
Foto's, Grotesque, 10 november 2012, Maassilo, Rotterdam
15 oktober 2011
Foto's, Grotesque, 15 oktober 2011, Factory 010, Rotterdam
24 september 2011
Foto's, Grotesque, 24 september 2011, Zak, Uelsen
14 mei 2011
Foto's, Grotesque, 14 mei 2011, Ocean Diva, Amsterdam
Nieuws
Alweer meer dan een maand geleden vond in de Maassilo het Grotesque Indoor Festival plaats. Wederom een waanzinnig festijn waarin de organisatie heeft laten zien waarom het al jaren de prestigieuze titel 'beste indoor festival' draagt. Lang tijd om na te genieten is er echter niet, want het vizier staat alweer gericht op de editie van 2020. Op zaterdag 12 december daalt het circus van Grotesque weer neer in Rotterdam. Het thema van 2020; Wild Wild West! Zet 'm in je agenda.
Kings of Clubbing
4 december 2019
Met nog iets meer dan een week te gaan zijn in Rotterdam de voorbereidingen voor Kings of Clubbing in volle gang. Tijdens het Grotesque Indoor festival host de organisatie weer een überdikke clubstage. Afgelopen editie bleek de zwoele club area namelijk een gigantisch succes. De geprogrammeerde acts zijn ook nu weer superlekker. Met optredens van onder andere Housequake (Roog & Erick E), Jean en Rene Amesz kunnen alle remmen weer los!
Op zaterdag 14 december gaat PT Events de uitdaging weer aan met een Flower Power editie van het Grotesque Indoor Festival in de Maassilo. Na 2 jaar op rij uitgeroepen te zijn als Nederlandse beste indoor festival zijn de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. Om deze wederom te overtreffen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Om het 10-jarig bestaan te vieren zal de organisatie extra bloemetjes buiten zetten!
Met een palet aan 21e-eeuws capaciteiten kleurt het Grotesque Indoor Festival de maashaven van Rotterdam tot een Woodstock-achtig paleis. Nederlands beste indoor festival van 2017 en 2018 brengt met haar 400ste radioshow weer een kleurrijk thema binnen de muren van de Maassilo: Flower Power Revival! De eerste namen zijn bevestigd en komen vandaag naar buiten.
Met een palet aan 21e -eeuws capaciteiten kleurt het Grotesque Indoor Festival de maashaven van Rotterdam tot een Woodstock-achtig paleis. Nederlands beste indoor festival van 2017 en 2018 brengt met haar 400ste radioshow weer een kleurrijk thema binnen de muren van de Maassilo: Flower Power Revival! De eerste namen zijn bevestigd en komen vandaag naar buiten.
Het warme weer mag voorlopig dan wel voorbij zijn, er is geen reden tot klagen. Over een paar dagen staat Grotesque invites DJ Jean's Madhouse garant voor een fantastische bevrijdingsnacht in Central Studios Utrecht ! Vier samen met je vrienden dit memorabele moment, 2 zalen, house & trance. De ultieme vrijheid is de vrijheid van keuze!
Zaterdag 8 december is Grotesque weer terug in Rotterdam voor een nieuwe editie van het populaire Indoor Festival! Onlangs werden de jaarlijkse festival charts weer bekend gemaakt en voor derde maal op rij bleek Grotesque het populairste 'indoor' festijn. Dat dit geen gebakken lucht is mag duidelijk zijn.
Het festivalseizoen is inmiddels zo goed als voorbij, de zomer maakt ruimte voor de herfst, maar bij PT Events zijn ze al een tijdje druk met het Grotesque Indoor Festival 2018, dat op 8 december in de Rotterdamse Maassilo plaatsvindt. Inmiddels is ook de 3e fase van de tickets bijna uitverkocht. 1
De temperatuur is goed, de palmbomen zijn uit Miami overgevlogen en onze dj's staan te popelen. Het heerlijk dagje Trance aan het water kan onmogelijk in het water vallen. Trancebeats is ready to go! Heb jij nog geen tickets? Then, hurry! De vvk tickets zijn tot vrijdagavond online beschikbaar.
Ondanks de drukte met Grotesque op diverse festivals, heeft PT Events toch nog een ideale datum gevonden om de inmiddels 6e editie van Trancebeats te presenteren. Dit jaar op de unieke, drijvende locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam. Zowel bij goed als slecht weer, hebben we dé locatie bij uitstek voor het perfecte feestje!

9 waarderingen

venus38
Wat een geweldig feest and the partypeople alles goed georganiseerd goede dj’s kortom dikke 10
MariskaG
Grotesque is een super leuk feest, ze zijn in de jaren een paar keer van lokatie gewijzigd, maar gelukkig weer terug in Rotterdam waar het allemaal begon. Feesten met een leuk thema, leuke aankleding en mensen die speciaal in dit feest geintersseerd zijn :CHEER:
1968
Super organisatie met altijd top feesten die meer dan goed georganiseerd zijn.­
Sense for Trance
Full moon
Mir66
dancetour
prima feesten
mark pijnenburg
prima organisatie
Henry S
geweldig!!!
Dalogic
alda